Įkraunama...
Įkraunama...

“FitLife”

QUOTE(mergyytte @ 2006 01 26, 10:57)
As dar nebuvau, kita savate parasysiu ka mes veikem  biggrin.gif
Lauksim mirksiukas.gif

QUOTE(Nome @ 2006 01 26, 16:35)
Lialiai mamoms atstoja svarelius  biggrin.gif
lotuliukas.gif Ir kaip suprantu labiausiai pasiseke toms mamytems, kurios is karto du lialiukus turi laugh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

senokai buvau cia uzsukus,
sugalvojau vel sportuot..
ale matyt jau is tos grupeles esu isbraukta, kadangi pradingus buvau siektiek,
tai ilindau i fitlife puslapi..ohoho kaineles jie uzkele sad.gif

ir dar
gal gali kas priminti,
arba pati kaltininke prisipazinti:
kai dar pirma grupele organizavot i kluba,
na kai ir as ejau, kazka is musu i akcija paeme kokiatais,
ten su programa trim menesiam rodos,
tai va butu idomu jei tas zmogus man parasytu kaip jam sekesi,
kokiu rezultatu pasieke per tris menesiukus.
dekui!

rolleyes.gif
Atsakyti
Tai va, mes pasportavome siandien su Justuku. Tikra tiesa, lialiai atstoja svarelius lotuliukas.gif nors tu koriu vaikiukai didesni tai patys susiranda uzsiemimus, o mano kadangi dar nemoka sliauzioti tai man buvo kaip svarelis, toks "nedidelis" 8kg ax.gif Siaip labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyytte @ 2006 01 30, 16:57)
Tai va, mes pasportavome siandien su Justuku. Tikra tiesa, lialiai atstoja svarelius  lotuliukas.gif  nors tu koriu vaikiukai didesni tai patys susiranda uzsiemimus, o mano kadangi dar nemoka sliauzioti tai man buvo kaip svarelis, toks "nedidelis" 8kg  ax.gif  Siaip labai patiko mirksiukas.gif
geras, noreciau pamatyti kaip mamos su lialiais sportuoja wub.gif o ten aerobika mamom, ane?
as rytoj varysiu pilvo sokiu - savaite neejau, tai jau niekaip, kunas reikalauja veiksmo biggrin.gif
Atsakyti
ane mirksiukas.gif aerobika. noreciau ir as koki pilvo soki ar dar ka nors, tik va dar neturiu kur sunelio palikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyytte @ 2006 01 30, 21:16)
ane  mirksiukas.gif  aerobika. noreciau ir as koki pilvo soki ar dar ka nors, tik va dar neturiu kur sunelio palikt  g.gif
na, su tokiu maziuku is tiesu sunku unsure.gif nors gal jis kaip tikras vyras ivertintu, kaip moteriskes pilvo soki soka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyytte @ 2006 01 30, 17:57)
Tai va, mes pasportavome siandien su Justuku. Tikra tiesa, lialiai atstoja svarelius  lotuliukas.gif  nors tu koriu vaikiukai didesni tai patys susiranda uzsiemimus, o mano kadangi dar nemoka sliauzioti tai man buvo kaip svarelis, toks "nedidelis" 8kg  ax.gif  Siaip labai patiko mirksiukas.gif

Tai aš iš kart ir rašiau, kad vaikai vietoj svarelių, o jūs, merginos, nepatikėjot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2006 01 30, 22:24)
Tai aš iš kart ir rašiau, kad vaikai vietoj svarelių, o jūs, merginos, nepatikėjot  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif Labiausiai matyt pasiseke toms mamytem, kurios su dvynukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 01 30, 23:33)
lotuliukas.gif Labiausiai matyt pasiseke toms mamytem, kurios su dvynukais biggrin.gif

Ko gero lotuliukas.gif . Vienas vaikas (svarelis) vienoj rankoj, kitas-kitoj. Neatstos nieks tokių svarelių. Gaila mano dukra per didele, kad pasitarnautų man kaip svarelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Na va - nuo šiandien vėl grįžau į fitlife'ą clap.gif Pagailėjau tų 180Lt, nes praeitą mėnesį nuėjau tik 9 krtaus blush2.gif , tad šį kartą pasiėmiau rytinį abonementą. Ir ką - puikiausiai šiandien atsikėliau (juk ne į egzaminą keliesi wink.gif ), tik į darbą pusvalanduką pavėlavau... tongue.gif
Na o toms, kurios galvoja, kurį sporto klubą pasirinkti (ir kurioms baseinas nėra aktualu), tikrai rekomenduoju pabandyti fitlife'ą - vieną kartą nuėjus, į kitą klubą keisti jo nebesinori schmoll.gif Liuks personalas, dėmesys kiekvienam, švara, padorus žmonių kiekis (jokių eilių) thumbup.gif
Atsakyti
O as suzinojau, kad pilvo sokiai ten bus tik vasario menesi, o po to jau tikriausiai nebe cry.gif
Beje, klausiau ar galima sneketi del nuolaidu grupem. Liepe sneketi su savininku. Galeciau paskambinti jam, paklausti. Ar yra norinciu i grupe kooperuotis? Nors man kaip ir nelabai aktualu jau greit bus.... blyyyyn, kaip noriu pilvo sokiu........ verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2006 01 31, 12:48)
Ko gero  lotuliukas.gif . Vienas vaikas (svarelis) vienoj rankoj, kitas-kitoj. Neatstos nieks tokių svarelių. Gaila mano dukra per didele, kad pasitarnautų man kaip svarelis  lotuliukas.gif
O tada galima kooperuotis su mamom, kuriu vaikiukai dar mazi lotuliukas.gif Pvz., trys eina, viena su lialium. Viena biskiuka pasportuoja, po to kita... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 02 01, 22:53)
O as suzinojau, kad pilvo sokiai ten bus tik vasario menesi, o po to jau tikriausiai nebe cry.gif
Beje, klausiau ar galima sneketi del nuolaidu grupem. Liepe sneketi su savininku. Galeciau paskambinti jam, paklausti. Ar yra norinciu i grupe kooperuotis? Nors man kaip ir nelabai aktualu jau greit bus.... blyyyyn, kaip noriu pilvo sokiu........ verysad.gif
Papildyta:

Aš norėčiau kooperuotis bigsmile.gif , bet tik nuo kovo 1d., nes nuo vakar įsigijau abonementą... tongue.gif
Atsakyti