Įkraunama...
Įkraunama...

“FitLife”

nu pradedančiosiom treniruotės tikrai pakankamai sunkios smile.gif nors aš jau metus sportuoju, bet vis dar kai kuriose pavargstu smile.gif
lauryna, tu gal labai gero sportinio pasirengimo, tai kalbėk su valdžia, gal padarys kokią grūpę intensyvesnių užsiėmimų, nes trenerės oreantuojasi į daugumą...o dauguma tkrai nėra labai didelio pajėgumo.
Atsakyti
As lankau tik pilvo sokiu uzsiemimus, juos veda labai gera ir profesionali mokytoja rolleyes.gif
O siaip sis klubas man kiekvienai dienai, kai neplanuoji eiti i pirti ar baseina.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2006 01 18, 12:14)
Galiu pasakyti apie Fitlaifa tik tiek,kad labai prastos aerobikos treneres.Treniruotes visai neintensyvios,per valanda net nepavargsti.Tiktu nebent pradedanciosioms biggrin.gif Treniruokliai pakankamai geri,visur svaru smile.gif

Normalios trenerės, tiek Ramunė, tiek Edita, nereikia čia erezijų skleisti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2006 01 18, 20:12)
Normalios trenerės, tiek Ramunė, tiek Edita, nereikia čia erezijų skleisti  blink.gif

Niekas cia ereziju ir neskleidzia,pasakiau tik savo nuomone smile.gif Ju vedamos treniruotes labai silpnos smile.gif(kaip apsilimas ), bent jau man, ilga laika sportuojanciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2006 01 19, 12:58)
Niekas cia ereziju ir neskleidzia,pasakiau tik savo nuomone smile.gif Ju vedamos treniruotes labai silpnos smile.gif(kaip apsilimas ), bent jau man, ilga laika sportuojanciai  g.gif

Aš irgi tik savo nuomonę išsakiau mirksiukas.gif . Tai tau tokiu atveju reiktų rinktis kitą klubą, kuriame dirba, tavo galva, puikios trenerės . new_russian.gif
Atsakyti
Taip,as gryzau i ta kluba,kur ir anksciau sportavau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na, o as bandysiu nuo kitos savaites su savo lialium i aerobika eiti soske.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyytte @ 2006 01 25, 16:46)
Sveikos  4u.gif  Na, o as bandysiu nuo kitos savaites su savo lialium i aerobika eiti  soske.gif
O ten galima su lialium? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 01 25, 21:29)
O ten galima su lialium? g.gif

Taip, ten ir yra speciali treniruote mamoms su vaikeliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyytte @ 2006 01 25, 22:43)
Taip, ten ir yra speciali treniruote mamoms su vaikeliais  thumbup.gif
nu super tada thumbup.gif o ka lialiai daro, kai mamos sportuoja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 01 25, 22:56)
nu super tada thumbup.gif o ka lialiai daro, kai mamos sportuoja? unsure.gif