Įkraunama...
Įkraunama...

“FitLife”

yess.gif yess.gif Mane pakvietė nemokamoje programoje sudalyvauti. Va šitą atranką laimėjau clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 04 21, 16:42)
yess.gif yess.gif Mane pakvietė nemokamoje programoje sudalyvauti. Va šitą atranką laimėjau clap.gif

Tak varom siandien aerobikon subinaites pakraipyt.
Beje, sveikinu laimejus mirksiukas.gif

g.gif g.gif pazejau tavo nurodyta nuoroda, tai supratau, kad tau atskira programike sudarines...kada zadi pradet sportuot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 21 balandžio 2005 - 15:45
O ten dar galima registruotis, kur Smurka, ar jau akcija baigesi?
Atsakyti
Sveikinu, Smurka biggrin.gif Kada pradedi "kankynę"? Paskui turėsi išsamų intervu mums visoms duoti biggrin.gif
Atsakyti
Kaip supratau, jau yra atrinktos šešios moterys ir jos jau sportuoja kiekviena pagal individualią programą. O manęs nė velnio nebūtų atrinkę, jei nebūčiau paminėjusi, kad esu žurnalistė ir apie savo pokyčius kalbėsiu viešai tongue.gif

Pradedu nuo pirmadienio. Man bus sudaryta individuali programa ir maitinimosi režimas. Ko gero teks peršokt nuo Smurkos dietos prie trenerių siūlomo valgiaraščio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 04 22, 08:10)
Kaip supratau, jau yra atrinktos šešios moterys ir jos jau sportuoja kiekviena pagal individualią programą. O manęs nė velnio nebūtų atrinkę, jei nebūčiau paminėjusi, kad esu žurnalistė ir apie savo pokyčius kalbėsiu viešai tongue.gif

Pradedu nuo pirmadienio. Man bus sudaryta individuali programa ir maitinimosi režimas. Ko gero teks peršokt nuo Smurkos dietos prie trenerių siūlomo valgiaraščio? g.gif

Smurka, vadinasi pagrindinis tavo maistas bus kopūstai tongue.gif
Atsakyti
Joooooo, Xenzy teisi dėl kopūstų biggrin.gif Tik dar neaišku, koks gi treneris "kuruos" Smurką. Gal visai ne Slava, gal pvz. "nuostabusis" Volodia biggrin.gif biggrin.gif Gerai, Smurkel, sėkmės tau. Gal pasimatysim.
Atsakyti
O ką, ten kopūstais šeria tame klube? blink.gif
Atsakyti
a tokia ten dieta, valgai vien kopustus, na dar kiaušinius virtus smile.gif) 14 dienų, aišku, kad po tokios dietos balerina tapt gali smile.gif bet aš tiek valios neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2005 04 22, 06:51)
a tokia ten dieta, valgai vien kopustus, na dar kiaušinius virtus smile.gif) 14 dienų, aišku, kad po tokios dietos balerina tapt gali smile.gif bet aš tiek valios neturiu smile.gif

Nagi, nagi, kas čia do dieta tokia-apšvieskit plačiau rolleyes.gif ir kokrečiau.Visiems vienoda tas 2 savaites?Ir aš noriuuuuu
Atsakyti
jei kur rasiu tą lapą, tai aprašysiu, o jei nerasiu, tai gal Smurkai ją duos smile.gif
Atsakyti
paskaičiau, susigaudžiau.. visgi Vilniuj kitas pragyvenimo lygis... 140lt??

ok, turiu klausimuką: jūs kaip suprantu, savaitę einat, savaitę ne.. ar taip galite pasistumdyti grafiką? pasiimti atostogų savaitę ar tik šiaip? baigėsi mėnesiukai visoms vienu metu?
ačiū už atsakymą
Jūs šaunuolės, aš tai dabar bodyfleksinuosi...
Atsakyti