Įkraunama...
Įkraunama...

“FitLife”

Gal žinot, kodėl treniruotes veda ne tik Ramunė, bet ir kita trenerė? blink.gif Negi Ramunė pabėgt ruošiasi? cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 04 25, 16:32)
Gal žinot, kodėl treniruotes veda ne tik Ramunė, bet ir kita trenerė?  blink.gif Negi Ramunė pabėgt ruošiasi?  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Ramunė atostogauja, sake, kad antradieni treniruote ves jau ji. Na man patiko sestadieni buvusi trenere, tokia juoduke, garbanotais plaukais, zodziu treniruote paliko 3 (berods) moteriskes, o 2 puse triesos prastovejo. Nutare mergina mus nuo koju nuvaryt, bet man patiko ax.gif

Smurka, o sportuot vaikstai rytais ar vakarais?
Atsakyti
Šiandien pirmą sykį buvau. Atėjau prieš tris. Sudarė individualią programą, davė nurodymus dėl mitybos. Į aerobiką nevaikščiosiu, nes turiu problemų dėl stuburo. Trenerė sakė, jog jei problemos nėra rimtos (kokia išvarža ir panašiai), visi skausmai praeis po dviejų savaičių, nes jie čia nuo sėdėjimo ir bezdėjimo man atsirado.

Į sporto klubą reikės vaikščioti keturis kartus per savaitę. Stengsiuosi pirmoje dienos pusėje.

Beje, o kaip ten su ta infraraudonųjų spindulių kabina? Taip užsimanai, pyst, ir įeini? Ir kaip ten atrodyti reikia toj kabinoj? Su maudymke ar Ievos kostiumu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 04 25, 17:38)
Beje, o kaip ten su ta infraraudonųjų spindulių kabina? Taip užsimanai, pyst, ir įeini? Ir kaip ten atrodyti reikia toj kabinoj? Su maudymke ar Ievos kostiumu? ax.gif

I pirti eini kada nori mirksiukas.gif Maudimkes tikrai nereikia smile.gif eini apsijuosus ranksluosciu, dar turek tapkutes mirksiukas.gif viduje jei nesigedini-gali ranksluostuka padet po savim ir makaluot papais laugh.gif smile.gif
Atsakyti
Man Diana kai sudarinėjo programą rekomendavo valgyt, irvalgyt normaliai: t.y. pusryčiai košytė, pietums kepsniukas + daržovėsa, vakarienė - žuvytė ir pan. Tarp valgių - po obuoliuką.
Kai pamačiau Slavos duotą dietą - pagalvojau vieną - gerai kad man net minčių nekyla tokios laikytis, man tai būtų didžiausia kančia, ir jėgų sportuot tikrai nebeturėčiau.
Tai va o aš jau antrą savaitę simuliuoju blush2.gif
Rytoj tiesa einu pas dietologe doh.gif , poryt pas ginekologę doh.gif , ketvirtadienį pas stomatologę biggrin.gif , penktadienį turbūt tik į morgągalėsiu eit po tokios savaitės. Bandysiu ketvirtadienį vakare atvažiuot iki klubo. Nes sąžinė ėda. O dar darbe dvi moterytės pastebėjo kad šiek tiek sukūdau, t.y. geriau atrodau. (gal tik prisiblatint norėjo unsure.gif ), žodžiu stimulas yra, babkės yra, laiko blin nėra. verysad.gif
Atsakyti
Auges, a tau Slava pasiūlė tą dietą? Man irgi liepė laikytis, bet nu niekaip neišeina...kopūstai, morkos...sad.gif Vis atideliojau, gal po velykų, gal po baliaus ir itariu, kad niekada smile.gif
jau aš gausiu atlyginimą ir atlėksiu sportuoti smile.gif pažadu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2005 04 26, 07:25)
Auges, a tau Slava pasiūlė tą dietą? Man irgi liepė laikytis, bet nu niekaip neišeina...kopūstai, morkos...sad.gif Vis atideliojau, gal po velykų, gal po baliaus ir itariu, kad niekada smile.gif
jau aš gausiu atlyginimą ir atlėksiu sportuoti smile.gif pažadu smile.gif

Nu tai parašykit čia liaudžiai kokia ten spec dieta 4u.gif Kokios ten morkos, kokie kopūstai tongue.gif ..Prisiminiau seną bajerį apie kopūstus biggrin.gif ateina postambė tongue.gif moteriškaitė pas ekstrasensą ar kokį ten šarlataną, kad padėtų svorį numest.Tas pasižiūri ir sako:"Žri kapustū, svinja" tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu prajuokinai tu mane smile.gif))
žinok, neturiu aš namie tos dietos, matyt paslėpiau toli toli, kad nekiltų pagunda kūdintis smile.gif))
o šiaip kažkada ji buvo paskelbta tarp dietų, reikėtų paieškoti smile.gif arba Slavos naują paprašyti smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2005 04 26, 09:53)
Slavos naują paprašyti smile.gif)

Aha, tegu Smurka paprašo tongue.gif Prisimenu kaip jinai "dėjo" ant kopūstienės (sriubos dietos) biggrin.gif biggrin.gif..
Smurka, aūūū, ar skanūs kopūstai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Smurka, kaip sekasi? Laukiam reportažo smile.gif
Atsakyti
ar sportuoja dar kas ar nebe? unsure.gif
Atsakyti
sportuojam, aš vakar ohoho kaip pasportavau, šiandien raumenukai jaučia...
Atsakyti