Pasidalinsiu savo patirtimi,tai va,kai laukiausi pirmo lankiausi pas Balciuniene privaciai,na tikrai ji mane stebejo,jei tik kokie nusiskundimai tuoj liepdavo ateiti(bet antra karta pas ja nebeiciau).po gimdymo pagalvojau eiti valdiskai pas Lukianski,ir ka ,o gi is pirmo karto jis man pasirode labai nuostabus zmogus,issamiai paaiskinantis,mandagus,reto malonumo. Dabar laukiuosi antro stebuklelio,tai draugausime su Lukianskiu visa nestuma,manau nera reikalo laidyt pinigelius privaciai,geriau juos panaudosiu vaikelio reikmenims.Pasiuliau draugei nueiti pas ji,tai taip pat labai isgyre,sake tikrai patiko,net nesitikejo,dabar tik pas ji eis. Tiesa esu buvusi pas Mozuriene,tai ui,niekad daugiau nebeinu pas ja,man ji buvo labai grubi daktre

,labai nekokie atsiminimai.
Papildyta:OVM butinai nueik pas daktra,tu per ilgai kraujuoji,nusilpsi,gal koki gimdos uzdegima turi,gal persileidai,kuo skubiau mauk pas daktariuka !!! negerai delst !

tai manau eik i polikliniga,pas koki daktariuka,jei centre tai pasiulyciau pas lukianski,tikrai nedelsk !!!