Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

Is mano turimu geriausiai laikosi Hermes Elixir des merveilles... Ir kvapas niam niam, skanus wub.gif
http://www.lebloglux..._merveilles.jpg
Atsakyti
Man dar nei vieni taip nelaike kaip chanel coco madmoisele rolleyes.gif
Atsakyti
Ilgiausia laikydavosi Chopard Casmyr ,sakes kaip as ju pasiilgstu,o siusti nebenoriu,nes paskutini kart atsisiunciau su drumzlem blink.gif .Bet kvapas laikos nerealiai ilgai smile.gif
Atsakyti
Thierry Mugler Angel Innocent EDP laikosi ilgai. thumbup.gif taip pat ir CH 212 thumbup.gif
Atsakyti
Trussardi Python EDT wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Iš mano turimų ilgiausiai laikosi Chanel CHANSE wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chansse @ 2008 10 02, 18:42)
Iš mano turimų ilgiausiai laikosi Chanel CHANSE wub.gif

Pasitaisysiu CHANCE ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chansse @ 2008 10 02, 19:46)
Pasitaisysiu CHANCE  ax.gif

QUOTE(Gerberda @ 2008 09 30, 21:10)
Man dar nei vieni taip nelaike kaip chanel coco madmoisele rolleyes.gif

Na tada ir as pasitaisysiu, nes liezuvis kliuna skaitant mano pavadinima hihihi.gif CHANEL COCO MADEMOISELLE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerberda: 02 spalio 2008 - 22:02
Lancome Poeme prilygsta Insolence EDP isikibimui i oda ir rubus iki sekancios dienos smile.gif ir net ilgeliau..
Atsakyti
prie jau paminėtų Chanel Coco Mademoiselle man iš turėtų kvepalų ilgai laikydavosi Gucci Rush . Dar man atrodo, kad super ilgai laikosi Thierry Muglier Angel - kvepalai, kurių kvapas man tiesiog šlykštus, užuodus kažką jais pasikvėpinus jis ilgam įsismelkia į uoslę, gal dėl to ir atrodo, kad gerai laikosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2008 10 01, 10:41)
Ilgiausia laikydavosi Chopard Casmyr ,sakes kaip as ju pasiilgstu,o siusti nebenoriu,nes paskutini kart atsisiunciau su drumzlem  blink.gif .Bet kvapas laikos nerealiai ilgai  smile.gif

Koks kvapas? rolleyes.gif

QUOTE(Preila @ 2008 10 01, 19:59)
taip pat ir CH 212 thumbup.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Is mano turetu ilgiausiai kiek pamenu kvapas laikesi ESCADA S smile.gif
Atsakyti