Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

iš pastaruoju metu naudojamų MAN labai gerai laikosi Hermes "Un Jardin Sur Le Nil" bei Guerlain Aqua Allegoria "Laurier - Reglisse", nors juos priskirčiau prie gaivių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 08 21, 22:13)
iš pastaruoju metu naudojamų MAN labai gerai laikosi Hermes "Un Jardin Sur Le Nil" bei Guerlain Aqua Allegoria "Laurier - Reglisse", nors juos priskirčiau prie gaivių g.gif

Dar pamirsau pamineti, kad Vidurzemio sodai irgi neblogai laikosi
P.S. o Nilo Sodu irgi noreciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 21 rugpjūčio 2008 - 21:15
o Versace Bright Crystal ar ilgai islieka?

nes vis minimi tik Crystal noir.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2008 09 01, 19:29)
o Versace Bright Crystal ar ilgai islieka?

man, tai tikrai ilgai nelaiko schmoll.gif
Atsakyti
Hugo Boss - In motion visi neblogai laiko.. Ir paskutiniu metu pastebejau, kad Versace - Man Eau Fraiche ilgai kvapas lieka ant drabuziu thumbup.gif
Atsakyti
Butu idomu isgirsti, kaip laikosi Chanel Chance Eau Fraiche ? Ir apskritai, kaip laikosi vadinamieji vasaros kvapai?
Atsakyti
Siaip ilgiau laikos ryskesni, sodresni kvapai. Man ilgai laiko Moschino Couture, addict ir visi tokie saldus arba sunkus
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2008 09 26, 12:02)
Butu idomu isgirsti, kaip laikosi Chanel Chance Eau Fraiche ? Ir apskritai, kaip laikosi vadinamieji vasaros kvapai?

Dukra šituos turi, tai jei rytą išeidama pasikvėpina, popiet grįžus dar jaučiasi (kai atkiša man žanduką pasilabint, užuodžiu bigsmile.gif ). Kaip lengvam kvapui, tai laikosi gerai - nebūtų Chanel. Vis tik tie lengvieji, vasariniai laikosi trumpiau, dauguma 2-4 val.
Atsakyti
Aciu, Biologe 4u.gif
Atsakyti
Chanel eau fraiche kaip gaivumo kvapas laikosi itin ilgai. Nors paprastas chanelis chance gal kiek ilgiau(kalbu apie EDT abu).
Man tai labai ilgai laikosi Gaultier 2, nes kai maniskis pasikvepina tai grizus is darbo dar jauciasi, nors kvepalas buna namie biggrin.gif
Labai gerai laikosi Samsara, nors turiu EDT, bet itin ilgai islieka, keista, nes siaip EDT trumpiau laiko nei EDP bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(emmute @ 2008 08 11, 15:47)
kaip tik norėjau klaust apie šiuos, ar ilgai laikosi bigsmile.gif
bandžaiu tik ant lapuko, labai patiko, pirmieji norimų sąraše smile.gif

Laikosi laaaaabai ilgai tikrai. thumbup.gif
Atsakyti
Nina Ricci-Love In Paris smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Puikiai laikosi Dior Midnight poison ax.gif Lolita Lempicka thumbup.gif
Atsakyti