iš pastaruoju metu naudojamų MAN labai gerai laikosi Hermes "Un Jardin Sur Le Nil" bei Guerlain Aqua Allegoria "Laurier - Reglisse", nors juos priskirčiau prie gaivių

QUOTE(Gervela @ 2008 08 21, 22:13)
iš pastaruoju metu naudojamų MAN labai gerai laikosi Hermes "Un Jardin Sur Le Nil" bei Guerlain Aqua Allegoria "Laurier - Reglisse", nors juos priskirčiau prie gaivių 

Dar pamirsau pamineti, kad Vidurzemio sodai irgi neblogai laikosi
P.S. o Nilo Sodu irgi noreciau

o Versace Bright Crystal ar ilgai islieka?
nes vis minimi tik Crystal noir..
nes vis minimi tik Crystal noir..

QUOTE(almuteee @ 2008 09 01, 19:29)
man, tai tikrai ilgai nelaiko

Hugo Boss - In motion visi neblogai laiko.. Ir paskutiniu metu pastebejau, kad Versace - Man Eau Fraiche ilgai kvapas lieka ant drabuziu

Butu idomu isgirsti, kaip laikosi Chanel Chance Eau Fraiche ? Ir apskritai, kaip laikosi vadinamieji vasaros kvapai?
Siaip ilgiau laikos ryskesni, sodresni kvapai. Man ilgai laiko Moschino Couture, addict ir visi tokie saldus arba sunkus
QUOTE(Klajone @ 2008 09 26, 12:02)
Butu idomu isgirsti, kaip laikosi Chanel Chance Eau Fraiche ? Ir apskritai, kaip laikosi vadinamieji vasaros kvapai?
Dukra šituos turi, tai jei rytą išeidama pasikvėpina, popiet grįžus dar jaučiasi (kai atkiša man žanduką pasilabint, užuodžiu

Aciu, Biologe

Chanel eau fraiche kaip gaivumo kvapas laikosi itin ilgai. Nors paprastas chanelis chance gal kiek ilgiau(kalbu apie EDT abu).
Man tai labai ilgai laikosi Gaultier 2, nes kai maniskis pasikvepina tai grizus is darbo dar jauciasi, nors kvepalas buna namie
Labai gerai laikosi Samsara, nors turiu EDT, bet itin ilgai islieka, keista, nes siaip EDT trumpiau laiko nei EDP
Papildyta:
Laikosi laaaaabai ilgai tikrai.
Man tai labai ilgai laikosi Gaultier 2, nes kai maniskis pasikvepina tai grizus is darbo dar jauciasi, nors kvepalas buna namie

Labai gerai laikosi Samsara, nors turiu EDT, bet itin ilgai islieka, keista, nes siaip EDT trumpiau laiko nei EDP

Papildyta:
QUOTE(emmute @ 2008 08 11, 15:47)
kaip tik norėjau klaust apie šiuos, ar ilgai laikosi
bandžaiu tik ant lapuko, labai patiko, pirmieji norimų sąraše

bandžaiu tik ant lapuko, labai patiko, pirmieji norimų sąraše

Laikosi laaaaabai ilgai tikrai.

Puikiai laikosi Dior Midnight poison
Lolita Lempicka