Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

QUOTE(katalike @ 2008 11 07, 13:30)

oi, čia ir yra šita tema lotuliukas.gif nu vnž

Nu, tu duodi.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Į temą - mano akimis ilgiausiai laikosi Angelas ir - be jokios kol kas konkurencijos - Insolence. cool.gif (ar aš jau buvau pasisakius šita tema.... g.gif Čia Katalikė užkrėtė... doh.gif doh.gif doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 11 07, 15:30)
patikėk... neša iš kilometro. o laikosi gana ilgai, kaip daug kas sako. negi taip jau atsisakytum mėgstamų kvepalų vien dėl kelių valandų skirtumo? jeigu I vietoj ilgaamžiškumas kvapo, tai eik į temą apie ilgiausiai besilaikančius kvepalus, testuok ir rinkis tongue.gif

oi, čia ir yra šita tema lotuliukas.gif nu vnž

lotuliukas.gif niekas ir nekalba apie atsisakyma tik apie paivairima tarp savo jau turimu tongue.gif norisi kazko naujo smile.gif
Atsakyti
nesusišnekam smile.gif tai aš ir sakau, jeigu labai patinka kvepalai, koks gi skirtumas, 6 ar 10 valandų jie kvepia:)
Atsakyti
Norejau paklausti del Dior Hypnotic Poison smile.gif Jei kas turit, ar ilgai laikosi kvapas???
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2008 11 08, 18:02)
Norejau paklausti del Dior Hypnotic Poison  smile.gif Jei kas turit, ar ilgai laikosi kvapas???

Turiu. Man atrodo - tai vieni ilgiausiai "besilaikančių" kvepalų smile.gif
Atsakyti
is mano turetu ilgiausiai be konkurencijos laikos organza, o ir reikia vos keliu laseliu- 50ml baigiu sunaudot per 3 metus doh.gif 2 pirmuosius kvepindavaus kiekviena diena, o siemet jau vasarai kitokius parupo isbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 11 09, 00:13)
is mano turetu ilgiausiai be konkurencijos laikos organza, o ir reikia vos keliu laseliu- 50ml baigiu sunaudot per  3 metus doh.gif  2 pirmuosius kvepindavaus kiekviena diena, o siemet jau vasarai kitokius parupo isbandyt ax.gif

joo, šitie iš tikrųjų nemirtingi smile.gif
Atsakyti
O Dior Pure Poison laikosi ne taip ir ilgai, nebent aš pati nebeužuodžiu. Jei ryte pasikvepinu, tai apie pietus ar po jų reikėtų papildyti dozę.
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2008 11 07, 12:20)
Cia tik prielaida ar pati juos turejai/turi ? smile.gif

As juos turiu, laikosi tikrai l ilgai. Kazkada labai svaigau, tai gavau dovanu visa stiklaini, bet laaabai greit supratau, jog nebepatinka man jie- tai voliojasi dabar visai nenaudojami.
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 11 09, 13:42)
As juos  turiu, laikosi tikrai l ilgai. Kazkada labai svaigau, tai gavau dovanu visa stiklaini, bet laaabai greit supratau, jog nebepatinka man jie- tai voliojasi dabar visai nenaudojami.
Parasyk man i a.z kiek ju ten dar pas tave like ir jei susitartume gal pirkciau juos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 09, 12:23)
O Dior Pure Poison laikosi ne taip ir ilgai, nebent aš pati nebeužuodžiu. Jei ryte pasikvepinu, tai apie pietus ar po jų reikėtų papildyti dozę.

Ne į temą,bet jūsų parašas geras blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
KIEK PAMENU, GERAI LAIKESI KVAPAS ESCADA S smile.gif
Atsakyti