Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

QUOTE(FREDUCI @ 2008 12 01, 15:33)
Nes jei kvepalas originalus, manau, kitaip ir būti negali, kaip tik laikytis?

Nebūtinai smile.gif
Atsakyti
Man tikrai gerai laikosi EDP Thierry Mugler "Angel", EDT Gucci "Envy Me", EDP Hugo Boss "Deep Red", EDP Chanel "Coco Mademoiselle", EDT Chanel "No.19", bet vis tiek prieš visus laimi Britney Spears kičinis saldainis EDP "Fantasy".
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 12 01, 16:33)
Žiū, visoms visi kvapai laikosi(ypač turimi nuosavose lentynukėse), o kurie nesilaiko? bigsmile.gif O gal kuriai kai įsikimba, vakarop reikia juos su pemza trinti? biggrin.gif
Nes jei kvepalas originalus, manau, kitaip ir būti negali, kaip tik laikytis?

Nebūtinai schmoll.gif
Kristianoj konsultantė sakė,kad būna netgi ,kad vienam žmogui ant odos kvapas laikosi,o kitam visisškai ne.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2008 12 01, 19:53)
Nebūtinai schmoll.gif
Kristianoj konsultantė sakė,kad būna netgi ,kad vienam žmogui ant odos kvapas laikosi,o kitam visisškai ne.

Visiskai pritariu! Sestadieni Douglase nutariau pauostyti visu giriama vyriska kvapa 1 millionas, na ir ka labai skanus, lapelis iki siol kvepia, o nuo vyro rankos jau vakare vos vos jautesi kvapas.
Atsakyti
Puiku, jei kvepalai laikosi visą dieną. Bet nenorėčiau, kad jie laikytųsi ilgiau nei reikia, kai kasdien norisi kvepėti skirtingais. Nuo kūno nusiplauni, bet vistiek gali įsigerti į rūbus ar pan. Tuomet ir iškyla problemos dėl kvapų kokofonijos.
Man pakankamai ilgai ir su kaupu laikėsi Nasomatto Narcotic Venus bei Robert Piguet Bandit, abu iš kreminės parduotuvės.
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2008 12 01, 19:39)
Visiskai pritariu! Sestadieni Douglase nutariau pauostyti visu giriama vyriska      kvapa 1 millionas, na ir ka labai skanus, lapelis iki siol kvepia, o nuo vyro rankos jau vakare vos vos jautesi kvapas.

Tai čia vadinasi nesilaiko? Kai ant vyro rankos (gi plauna jis jas ar ne?) prasilaikė kelias valandas? blink.gif Ant lapuko, aišku, kad ilgiau išliko, lapukas į lauką nevaikšto, nėra plaunamas ir pan. Tai kiek reikia jums, kad galima būtų sakyt, jog ilgai laikosi? Savaitę turi šleifas iš paskos vilktis ar ką?
Atsakyti
Na, man su Lancome "Tresor" dėl jų išsilaikymo ant odos, net nepatogumų kildavo biggrin.gif Šiaip kvėpinuosi anksti ryte, išejusi iš dušo, vakare taipogi jame lankausi, kūną muiluoju su dušo žele ir tt. Tačiau "Tresor" sugebėdavo isigudrinti net po tokios vandens ir putų terapijos gan gerai jaustis ant odos, netgi iš vėlyvo ryto blink.gif O apie drabužius net nešneku... Kažkada užsipurškiau ant palto (neklauskit, kas man užėjo biggrin.gif ) Tai kitą dieną supratau padariusi klaidą, mat jokių kitų kvepalų negalėjau purkštis- "Lancome" ėmė viršų nors tu ką. Ir taip kokias 3-5 dienas ax.gif Ir nemanykit, kad "maudausi" kvepaluose - purkšteliu vos vieną sykį.
Atsakyti
J.del Pozo Halloween thumbup.gif
Atsakyti
Nina obuoliukas gerai laikosi, nors ir edt smile.gif wub.gif
Atsakyti
Thierry Mugler "Angel" ilgai kvepia thumb_yello.gif man uztenka tik vieno-dvieju papurskimu visam vakarui.
Atsakyti
Šiuo metu man ilgiausiai laiko Nasomatto Narcotic Venus, gal dėl to, kad Parfum Extrait , ir šleifas "velkasi", ir vyras kaip užburtas, sako kvepia aistra ir moteriškumu, apie juos labai daug gražių žodžių rašoma aprašymuose. Čia kad trijose temose nesikartoti apie tuos pačius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2008 12 01, 19:39)
Visiskai pritariu! Sestadieni Douglase nutariau pauostyti visu giriama vyriska      kvapa 1 millionas, na ir ka labai skanus, lapelis iki siol kvepia, o nuo vyro rankos jau vakare vos vos jautesi kvapas.

Ant sausos odos prastai laikosi kvepalai 4u.gif
Atsakyti