Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

Visa diena laikosi Escada Sentiment, Hugo Boss Femme, Vera Wang Truly Pink, Spirit Antonio Banderas For Women, tualetinis vanduo moterims wub.gif Pakanka poros purkstelejimu... smile.gif
Atsakyti
ot gerai, nusipirkau katik hb femme thumbup.gif dar man neblogai laikosi gucci envy me ir burbery ar kaip ten jie. pastebejau, kad paprastai geriau ir laikosi sunkesni, saldesni kvapai, o vat gaivus kazkur ir nuplaukia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 09 sausio 2009 - 09:52
QUOTE(Vakarė @ 2009 01 09, 09:01)
Visa diena laikosi Escada Sentiment, Hugo Boss Femme, Vera Wang Truly Pink, Spirit Antonio Banderas For Women, tualetinis vanduo moterims  wub.gif Pakanka poros purkstelejimu... smile.gif

o man jie kaip tik , labai trumpai laikosi kažkodėl verysad.gif
Atsakyti
Gavau Hugo Boss "La Femme" dovanu is MB, pirma karta pauoscius labai stiprus kvapas pasirode, bet kelis kart pasikvepinus visai nieko pasidare thumbup.gif Labai ilgai laikosi, ant rubu tai kelias dienas, dingsta tas kvapo stiprumas ir toks mielas svelnus tampa smile.gif

Nors nelabai mano skoni atitinka, bet su sitais kvepalais kazkaip keistai jauciuosi - tikra moterim wub.gif Matyt ne veltui pavadinimas La Femme wub.gif
Atsakyti
Gali buti... Mano sesuo naudoja, jai taip pat ilgai laikosi 4u.gif Kvapas stiprus kaip ir Hugo Boss "Femme" , ir laikosi taip pat ilgai smile.gif
QUOTE(Lera @ 2009 01 11, 01:03)
o man jie kaip tik , labai trumpai laikosi kažkodėl  verysad.gif

drinks_cheers.gif labai ilgai laikosi ant rubu.....tikrai dingsta tas stiprumas ir kvapas toks svelnus, malonus tampa wub.gif
QUOTE(Nova @ 2009 01 11, 01:05)
Gavau Hugo Boss "La Femme" dovanu is MB, pirma karta pauoscius labai stiprus kvapas pasirode, bet kelis kart pasikvepinus visai nieko pasidare  thumbup.gif  Labai ilgai laikosi, ant rubu tai kelias dienas, dingsta tas kvapo stiprumas ir toks mielas svelnus tampa  smile.gif

Nors nelabai mano skoni atitinka, bet su sitais kvepalais kazkaip keistai jauciuosi  - tikra moterim  wub.gif  Matyt ne veltui pavadinimas La Femme  wub.gif

Atsakyti
Man Armani Code edp ilgai laikosi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, iš mano patirties ilgiausiai laikosi Calvin Klein"Euphoria". Man jie thumbup.gif
Atsakyti
Labai ilgai išsilaiko Chanel Madmosel kvepalai (sorry, neteisingai parašiau, bet dabar tiksliai nepamenu pavadinimo rašybos). Ant mano sausos odos jie visą parą išsilaiko.
Atsakyti
iš mano turimų bei bandytų ilgiausiai laikosi ir jaučiasi (man pačiai,ne tik aplinkiniams biggrin.gif ) - Serge Lutens bei Parfums de Nicolai brand'ų gaminiai ax.gif
Atsakyti
Sutinku su Gervela dėl Lutensų. Nežinau, ar su visais taip, bet manieji papiktinti Louve laikosi ilgiausiai iš mano turimų. Nors tiek aš ir teturiu.
Atsakyti
Evah,gal galite papasakoti apie Louve,skaiciau apie juos,sugunde smile.gif
Atsakyti
Ar skaitei nowsmellthis apie jį? Mano nuomone, labai tiksliai aprašyta rolleyes.gif
Trumpai - dominuojantys migdolai, truputėlis vyšnių, gramelis vanilės ir rožės, pabaigoje truputis muskuso išlenda. Man patinka, kad nėra be proto persaldintas, kaip kai kurie tokio stiliaus kvapai, nėra akivaizdžiai "valgomas".
Atsakyti