Visa diena laikosi Escada Sentiment, Hugo Boss Femme, Vera Wang Truly Pink, Spirit Antonio Banderas For Women, tualetinis vanduo moterims
Pakanka poros purkstelejimu...
ot gerai, nusipirkau katik hb femme
dar man neblogai laikosi gucci envy me ir burbery ar kaip ten jie. pastebejau, kad paprastai geriau ir laikosi sunkesni, saldesni kvapai, o vat gaivus kazkur ir nuplaukia...
QUOTE(Vakarė @ 2009 01 09, 09:01)
Visa diena laikosi Escada Sentiment, Hugo Boss Femme, Vera Wang Truly Pink, Spirit Antonio Banderas For Women, tualetinis vanduo moterims
Pakanka poros purkstelejimu... 
o man jie kaip tik , labai trumpai laikosi kažkodėl
Gavau Hugo Boss "La Femme" dovanu is MB, pirma karta pauoscius labai stiprus kvapas pasirode, bet kelis kart pasikvepinus visai nieko pasidare
Labai ilgai laikosi, ant rubu tai kelias dienas, dingsta tas kvapo stiprumas ir toks mielas svelnus tampa
Nors nelabai mano skoni atitinka, bet su sitais kvepalais kazkaip keistai jauciuosi - tikra moterim
Matyt ne veltui pavadinimas La Femme
Nors nelabai mano skoni atitinka, bet su sitais kvepalais kazkaip keistai jauciuosi - tikra moterim
Gali buti... Mano sesuo naudoja, jai taip pat ilgai laikosi
Kvapas stiprus kaip ir Hugo Boss "Femme" , ir laikosi taip pat ilgai
labai ilgai laikosi ant rubu.....tikrai dingsta tas stiprumas ir kvapas toks svelnus, malonus tampa
QUOTE(Lera @ 2009 01 11, 01:03)
QUOTE(Nova @ 2009 01 11, 01:05)
Gavau Hugo Boss "La Femme" dovanu is MB, pirma karta pauoscius labai stiprus kvapas pasirode, bet kelis kart pasikvepinus visai nieko pasidare
Labai ilgai laikosi, ant rubu tai kelias dienas, dingsta tas kvapo stiprumas ir toks mielas svelnus tampa
Matyt ne veltui pavadinimas La Femme 
Man Armani Code edp ilgai laikosi
Sveikos, iš mano patirties ilgiausiai laikosi Calvin Klein"Euphoria". Man jie
iš mano turimų bei bandytų ilgiausiai laikosi ir jaučiasi (man pačiai,ne tik aplinkiniams
) - Serge Lutens bei Parfums de Nicolai brand'ų gaminiai
Sutinku su Gervela dėl Lutensų. Nežinau, ar su visais taip, bet manieji papiktinti Louve laikosi ilgiausiai iš mano turimų. Nors tiek aš ir teturiu.
Evah,gal galite papasakoti apie Louve,skaiciau apie juos,sugunde
Ar skaitei nowsmellthis apie jį? Mano nuomone, labai tiksliai aprašyta 
Trumpai - dominuojantys migdolai, truputėlis vyšnių, gramelis vanilės ir rožės, pabaigoje truputis muskuso išlenda. Man patinka, kad nėra be proto persaldintas, kaip kai kurie tokio stiliaus kvapai, nėra akivaizdžiai "valgomas".
Trumpai - dominuojantys migdolai, truputėlis vyšnių, gramelis vanilės ir rožės, pabaigoje truputis muskuso išlenda. Man patinka, kad nėra be proto persaldintas, kaip kai kurie tokio stiliaus kvapai, nėra akivaizdžiai "valgomas".