QUOTE(Nome @ 2009 01 20, 00:08)
Tai čia tamsta ta didžioji praktikė?
Nei didžioji praktikė, nei ką, nejaugi dabar turiu tamstelės atsiprašinėt už tai, kad kažką esu išbandžius ir apie tai parašiau
QUOTE(Africa @ 2009 01 20, 10:26)
Apie šią praktiką labai norėtųsi išsamaus pasakojimo. Apšvieskit, atverkit pagaliau toms neišmanėlėms akis.
...ir nereikia taip šaipytis nei iš savęs, nei iš manęs...tiesiog pasidalinau savo pastebėjimais, prieš tai perskaičius visą temą, nes maniau, kad galiu čia rasti naudingos informacijos, o ištikro skaitau tik kandžius pasišaipymus... ir frazė apie kaimo vidurį ne mano pasakyta, o vienos JŪSŲ (manau prisiimena ta, kuri rašė).
QUOTE(Heilė @ 2009 01 20, 13:58)
... Ir drįstu teigti, kad kvepalų ir išuosčiusi, ir įsigijusi turiu daugiau, nei tos praktikės iš (ne)kaimo vidurio. Nors kuolą ant galvos tašykit - VIENODAI.
Ir ką? Prašom dabar tikėti manim, aš - ne spauda, ir ne parduotuvės atstovė, ir kaimas mano visai didelis.
Ir nieko 
, kiekviena liekam prie savo nuomonės ir aš visiškai gerbiu tavąją, jei tau atrodo taip, tai tegul taip ir būna.
O dėl "šventos ramybės" surasiu kieno tas pasisakymas apie kaimo vidurį, nes matau, kad visos neatidžiai perskaitėt ir dabar "važiuojat" ant manęs, nes iš mano lūpų tikrai nieko panašaus ir įžeidžiančio nesitikėkit, nes pati labai džiaugiuos gyvenimu savo kaime
QUOTE(centifolija @ 2009 01 20, 14:15)
O praustis jau nebereikia? Nieko nėra baisiau, kaip nešvarus prikvėpintas kūnas. Kad ir pačiais brangiausiais ar nuostabiais kvepalais
Ne nu komentarai tai absurdiški

, jei jau užuodžia kvapą, tai vadinasi nesiprausia ir yra nevala