Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

QUOTE(Almuka @ 2009 01 20, 20:53)
prie ko cia dievas, as paprasta moteriske, atvykusi is miestelio i miesta ax.gif

Tai kas iš to? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 01 20, 16:49)

Šlovė Testeriams wub.gif

Jūsų Jadzikė wub.gif

Visko nekopinau, bet pralinksmino thumbup.gif thumbup.gif kas tiesa tai ne melas, Lietuvos rinka moka ant tokiu dalyku nusukti. Bet pvz perkant uzsieny (kad ir kokie geresni ar blogesni kvepalai nei Lietuvoje) ne taip skaudu, kai kainos per pus mazesnes. Man ranka nekyla pirkti kvepalus Lietuvoje, nes kainos zveriskos ir dar neaisku, ka gausi ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kodėl kainos žvėriškos? Nepasakyčiau, daugiau mažiau panašios. O kaikurie kvepalai net gi ženkliai pigesni, nei užsienyje. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 21, 00:15)
Kodėl kainos žvėriškos? Nepasakyčiau, daugiau mažiau panašios. O kaikurie kvepalai net gi ženkliai pigesni, nei užsienyje.  mirksiukas.gif

Na taip, nekalbu apie visus kvepalus...bet turiu omeny tik tuos, kuriuos pati naudoju...jei uzsieni sakykime nusiperki uz 130lt, o Lietuvoje tokie patys 299lt , kazkaip susimastai, kodel turi 170lt moketi brangiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 01 20, 22:39)
Tai kas iš to?  g.gif

nieko blatno, nereikejo manes taip sureiksminti, na bet jei jau taip ivyko- kagi, aciu smile.gif
Atsakyti
123
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 21 sausio 2009 - 07:38
QUOTE(metine @ 2009 01 20, 23:51)
Na taip, nekalbu apie visus kvepalus...bet turiu omeny tik tuos, kuriuos pati naudoju...jei uzsieni sakykime nusiperki uz 130lt, o Lietuvoje tokie patys 299lt , kazkaip susimastai, kodel turi 170lt moketi brangiau?  ax.gif

Ne visi važinėja po užsienius, kad nusipirktų kažką pigiau. Tas pigumas toks sąlyginis - psichologinis veiksnys, nes kai realiai paskaičiuoji, kiek kainuoja kelionė - gyvenimas - maistas ir kt. išlaidos (čia taikau tiems, kurie važinėja prekintis į užsienį ir giriasi, kad labai apsimoka rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 01 20, 00:08)
Tai čia tamsta ta didžioji praktikė?

Nei didžioji praktikė, nei ką, nejaugi dabar turiu tamstelės atsiprašinėt už tai, kad kažką esu išbandžius ir apie tai parašiau g.gif

QUOTE(Africa @ 2009 01 20, 10:26)
Apie  šią praktiką labai norėtųsi išsamaus pasakojimo.  Apšvieskit, atverkit pagaliau toms  neišmanėlėms akis.

...ir nereikia taip šaipytis nei iš savęs, nei iš manęs...tiesiog pasidalinau savo pastebėjimais, prieš tai perskaičius visą temą, nes maniau, kad galiu čia rasti naudingos informacijos, o ištikro skaitau tik kandžius pasišaipymus... ir frazė apie kaimo vidurį ne mano pasakyta, o vienos JŪSŲ (manau prisiimena ta, kuri rašė).

QUOTE(Heilė @ 2009 01 20, 13:58)
... Ir drįstu teigti, kad kvepalų ir išuosčiusi, ir įsigijusi turiu daugiau, nei tos praktikės iš (ne)kaimo vidurio.  Nors kuolą ant galvos tašykit - VIENODAI. Ir ką? Prašom dabar tikėti manim, aš - ne spauda, ir ne parduotuvės atstovė, ir kaimas mano visai didelis. cool.gif

Ir nieko mirksiukas.gif , kiekviena liekam prie savo nuomonės ir aš visiškai gerbiu tavąją, jei tau atrodo taip, tai tegul taip ir būna.
O dėl "šventos ramybės" surasiu kieno tas pasisakymas apie kaimo vidurį, nes matau, kad visos neatidžiai perskaitėt ir dabar "važiuojat" ant manęs, nes iš mano lūpų tikrai nieko panašaus ir įžeidžiančio nesitikėkit, nes pati labai džiaugiuos gyvenimu savo kaime tongue.gif

QUOTE(centifolija @ 2009 01 20, 14:15)
O praustis jau nebereikia? Nieko nėra baisiau, kaip nešvarus prikvėpintas kūnas. Kad ir pačiais brangiausiais ar nuostabiais kvepalais

Ne nu komentarai tai absurdiški blink.gif , jei jau užuodžia kvapą, tai vadinasi nesiprausia ir yra nevala doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 01 19, 00:17)
nu gal aš kokis kaimo vidurys, bet tokį dalyką pirmą kartą girdžiu blink.gif  unsure.gif

Prašom susipažinti su autore mirksiukas.gif ir ...atsiprašau, kad suteršiau jūsų temą, nes nieko neišmanau apie kvepalus, net nesu jų turėjus ir net teorinių žinių neturiu, ir straipsnių neskaitau, ir ... 000189.gif
Atsakyti
Temos pavadinimas turėtų būti pakeistas blush2.gif .Mamytės muškitės,bet nesipykit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RACKA @ 2009 01 21, 21:27)
Temos pavadinimas turėtų būti pakeistas blush2.gif .Mamytės muškitės,bet nesipykit doh.gif

Nenoriu nei pyktis, nei muštis protest.gif , noriu normaliai diskutuoti, sužinoti, kartais ir pasisakyti, bet jei perdaug noriu - atsiprašau kad gimiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2009 01 21, 20:15)
atsiprašau, kad suteršiau jūsų temą, nes nieko neišmanau apie kvepalus,

Atsiprašinėt nereikia, bet nereikia ir visažinės tonu pareikšti, mol, kad jau tik "kaimo vidurys" (nesvarbu, kad tai ne tavo posakis) gali tikėti spauda.
Tai nereikia jokia spauda tikėti-užtenka savo nosies.
Tai vat ir tikėk tu savo praktiškai patikrintais dalykais cool.gif, kurie bent kiek daugiau išmanančiai apie kvepalus mažu mažiausiai juokingi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 21 sausio 2009 - 21:33