Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

QUOTE(Africa @ 2009 01 22, 09:47)
Oi, nežinau nežinau, ar tokį stebuklą rasi...  g.gif  Čia tau ne šuns papas....
Bandyk pasiskelbt išparduotuvėje, kad pirksi kvapo stiprintoją. Gal kokia pilstoma parfumerija prekiaujanti  atsilieps ir susimylės už brangiai.  Sėkmės tau.  4u.gif

Ajk tu, kas čia ant Lietuvos turės... Reiks "pasigooglinti", gal užsieny kur rasiu g.gif (ir, beje, nematau nieko juokingo: jei yra lako stiprintojas, tai yra ir kvapo stiprintojas. Basta.)
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 01 22, 10:47)
Bandyk pasiskelbt išparduotuvėje, kad pirksi kvapo stiprintoją.

o tie stiprintojai visiems vienodi? t.y. ir edt, ir edp, ir pp? g.gif O gal norint gauti tinkamą koncentraciją iš bile kokio Kristianinio byzalo reikia įlašinti atatinkamą lašų skaičių ir voile? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 01 22, 10:28)
o tie stiprintojai visiems vienodi? t.y. ir edt, ir edp, ir pp? g.gif O gal norint gauti tinkamą koncentraciją iš bile kokio Kristianinio byzalo reikia įlašinti atatinkamą lašų skaičių ir voile? g.gif

Tai aišku, kad nuo lašų skaičiaus priklauso... Ot tundra g.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2009 01 22, 11:29)
Tai aišku, kad nuo lašų skaičiaus priklauso... Ot tundra g.gif

nu kadangi jau niekam nepaslaptis, o ir pacituota buvau, kad esu iš kaimo vidurio ir nieko nesuprantu, tai iš kur man, vargšei, visas subtilybes žinoti? verysad.gif jau nė paklausti negalima, tuoj supuola kaip varnos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 01 22, 10:39)
nu kadangi jau niekam nepaslaptis, o ir pacituota buvau, kad esu iš kaimo vidurio ir nieko nesuprantu, tai iš kur man, vargšei, visas subtilybes žinoti? verysad.gif jau nė paklausti negalima, tuoj supuola kaip varnos verysad.gif

Nesipykit, čia mamyčių forumas, o ne traktoristų. 4u.gif
O beje, aš visiems smalsaujantiems geranioriškai stengiuosi išaiškinti tokį fenomeną, kaip Testerio Stebuklas. O stebuklais reikia tikėti , juolab kai krizė į akis žvelgia visoms mums. Nusiperki kvapo stiprintoją, įsilašini į EDT - štai tau EDP. O jei įlašinsi anojo į EDP - gausi PP.
Klauskit, mielosios, kas neaišku, apšviesiu, paguosiu, nuraminsiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 01 22, 11:50)
Testerio Stebuklas.  O stebuklais reikia tikėti ,

o kaži einant išpažinties reikia kunigui pasisakyti, kad tiki į šv. Testerius, ar nebus čia stabmeldystė? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Brangutės, Jūs abi labai klystate. Nereikia jokių čia sąmokslų teorijų ir visokių blablabla. Tikrasis kvapo ir skonio stipriklis yra E621. Pagooglinkite ir viskas atsistos į savo vietas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 01 22, 11:18)
Brangutės, Jūs abi labai klystate. Nereikia jokių čia sąmokslų teorijų ir visokių blablabla. Tikrasis kvapo ir skonio stipriklis yra E621. Pagooglinkite ir viskas atsistos į savo vietas  4u.gif

A kur jo gaut? Jis kokiam pavidale - miltelių ar skystas? Jei miltelių, kaip juos supilti... Prašom čia nepostringauti, o konkrečiai patarti, kaip elgtis su tuo stiprikliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 01 22, 12:18)
Tikrasis kvapo ir skonio stipriklis yra E621.

gerai, kad pas mus yra nušvitusių thumbup.gif

QUOTE(straige @ 2009 01 22, 12:22)
A kur jo gaut?

nueiti pas čiukčias, t.y. kinus, į restoraną ir prašyti parduoti iš po skvero, sakoma, kad rimti kinai visur deda ši stipriklį (natrio gliutamatą). Dar jo būna gatavuose prieskonių mišiniuose, sultinio kubeliuose ir pan. Taigis, teks prisiminti chemiją ir įvarius atskirų medžiagų atskyrimo metodus.
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 01 22, 11:18)
Brangutės, Jūs abi labai klystate. Nereikia jokių čia sąmokslų teorijų ir visokių blablabla. Tikrasis kvapo ir skonio stipriklis yra E621. Pagooglinkite ir viskas atsistos į savo vietas  4u.gif

Ania??? blink.gif gaila, kažkada nesumojau draugės paklausti, ar skanučiai buvo mano dovanoti Refan kveliukai su kvapo ir skonio pastiprinimu...
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 01 22, 09:35)
Ania???  blink.gif 

Ania. "Laimės miltelių"E621 yra visuose testeriuose, todėl sudaromas įspūdis, kad jų aromatas stipresnis. Bet ! Per didelis kiekis "sukelia galvos skausmą, deginantį dilbių, sprando niežulį".

Viskas atitinka brunette.gif Testerių paslaptis išaiškinta. O aš einu atostogų į vasaros 5.
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 01 22, 12:29)
O aš einu atostogų į vasaros 5.

Aha, taip lengvai tave ten ir priims, razmiečtalas ... O jei netyčiom priimtų, tai užimk ten kelias lovas papildomai. Manau, prireiks. Labai greitai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 22 sausio 2009 - 13:16