Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIV

QUOTE(Liucerna @ 2008 03 20, 14:11)
Mamce, o kokią perki?  mirksiukas.gif

Sikart pas mane pagrindinis persodinimas ne sanpauliju (tu tai kelias tik turejau tinkamas persodinimui), bet visu kitu kambariniu geliu. Tai turejau Jukneviciaus Universalaus kambarinems gelems ir dar bandau kazkoki niekad nebandyta durpiu organini komposta. Ji galima maisyti net su senom to paties vazonelio zemem g.gif Ten kompostines durpes+perpuves galviju meslas. Dar imaisau smeliuko aba durpiu , kaip kuriai rusiai labiau patinka. Tikiuosi, mano seflerai, oleandrams, pelargonijoms ir fukijoms patiks.... g.gif
Atsakyti
Kerpena,
patikėčiau
Atsakyti
Mano sanpaulija "sugedo" verysad.gif Pasiskaičiau, kad nuo saulės atsiranda gelsvos dėmės, kad reikia statyti rytų arba vakarų pusei. Rytų pusei ji stovi ant palangės ir štai kas atsirado verysad.gif
user posted image

Šitos dėmės jau neišnyks niekada? unsure.gif Beja jos tik ant naujų lapelių.
Atsakyti
Juz Tea, betgi nelabai įtikėtina, kad nuo saulės, kiek gi jos čia tebuvo?
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 03 18, 21:41)
O man svarbu graži gėlė.Kkažkaip nesureikšminu ar ji veislinė ar ne.
Argi ne gražuolė? Ir tik naminukė biggrin.gif

as irgi, as tokia is maximos lapuka nusifirinau,tai dabar dar tik paaugliukai pas mane

QUOTE(Liucerna @ 2008 03 19, 14:25)
Toms, kurios darbuojasi pagal Mėnulį...

Šiandien, rytoj ir poryt – tinkamos dienos laistymui.
Šiandien, rytoj ir poryt – tinkamiausias laikas persodinimui.

pazioplinau persodinima doh.gif baigsis remontai, tada uzsimsiu grazuolem g.gif

QUOTE(Kerpena @ 2008 03 20, 13:41)
Kurios išgyvens, tos tegu auga, o jei neliks, baigsis mano žaidimai sanpaulijų tema. unsure.gif

man irgi vis daznesnes tokios mintys ateina blush2.gif bet Frozen in taim, tai taip ir liko svajone, tikiusi ja vistiek isigyti bigsmile.gif
Atsakyti
frozen in time as turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 03 21, 13:20)
frozen in time as turiu ax.gif

turi pardavimui lapuka ar vaikiuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 03 21, 14:26)
Juz Tea, betgi nelabai įtikėtina, kad nuo saulės, kiek gi jos čia tebuvo?

O tai nuo ko? Ir šeip aš ją turiu gal tik dvi savaites.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 03 21, 15:58)
O tai nuo ko? Ir šeip aš ją turiu gal tik dvi savaites.. unsure.gif

Prisipažnk - netyčia jos nebandei vandenuku papurkšti, kad drėgmę padidinti?
Atsakyti
Is tikruju, jei netycia ant tu mazuju lapuku susidare "rasa" o dar ir rytines saulutes uztaike, tai galejo nuo to taip atsitikti. gal..
Oi merginos, padirbejau siandien is peties doh.gif kruva vaiku atskyriau, ir dar pomidoriuku daigus persodinau doh.gif Tai kai viskas suzydes-uzderes, nerealiai bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip ramu...matyt velykom ruošiatės... biggrin.gif
O aš šyrit vaikus apgaudinėjau..liepiau laiškus kalėdų seniui rašyt lotuliukas.gif
Žiema gi.....Gerai kad bent ant palangės pavasaris....Va gloksinija žydi..ir sanpauylytės neatsilieka....jau su žiedais,bet matyt pražys kol aš keliausiu.....visada taip tik iš namų ..tai namie naujienos...

Linksmų švenčių visoms...
gerų margučių..... wub.gif
Atsakyti
Gražios pavasario šventės

user posted image...user posted image...user posted image...user posted image
Atsakyti