Įkraunama...
Įkraunama...

Jis pas kitą moterį

QUOTE(NERA @ 2008 04 04, 16:05)
Gal neskubėk labai, kad paskui nesigailėtum priėmusi sprendimą "ant karštųjų". Suprantu, kad šiandien visas pasaulis juodas, bet leisk emocijoms truputį susigulėti.

Susigulet, gal ir susigules. Bet as jo niekaip nesuprantu, gal jus galesit? unsure.gif
Pasakiau, kad viska zinau ir ruosiuosi skirtis, o jis laikosi savo, kad nori but tik su manim. Tik vat as itariu, dabartine meiluze jau nebe pirma ir reik suprast ne paskutine doh.gif
Kaip su juo gyvent, nesugebesiu pasitiket. Tokius vyrus tik issaudyt gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2008 04 04, 11:24)
Bet tikiu ir tokiai dalykais, kad tam tikru laiku kiekvienas uz panasius darbelius is gyvenimo gauna spyri i sikna.

Tai vat gal tau ir spyria gyvenimas uz kazka? g.gif nepagalvojai?
Atsakyti
QUOTE(Natukas @ 2008 04 04, 21:56)
Tai vat gal tau ir spyria gyvenimas uz kazka?  g.gif nepagalvojai?

Nebent uz tai, kad visa ta laika buvau jam istikima ir pernelyg gera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 26, 09:27)
Žinokit tai labai priklauso nuo vaikų amžiaus. Sutinku, kad kol vaikai visai maži tai nebūtų lengva. Bet vaikams jau ūgtelėjus, tarkim nuo kokių 4-5 metų...
Moterys niekada neišeis ir nepaliks vaikų todėl, kad bijos grįžusios pamatyti, kad jos nereikalingos. O jei grįžtų už dviejų - trijų mėnesių, vaikas net ir nebeprisimintų kas ta teta...

QUOTE(buhaltere @ 2008 03 26, 11:28)
Na netikiu, kad tėvo nėra ir vaikas net nepastebi. Nepatikėsiu. Jei vaikui keli mėn. tai gali taip būti. O jau motiną, kad pamirš, pvz., 5 metų vaikas po trijų mėn. ir neatpažins, sunku patikėt. Tikymybės, kad klystu - neatmetu. g.gif

nu tik jau nereikia nesamoniu skiesti, kad 4-5 metu vaikas nemates mamos pora menesiu, jos nebeatpazins schmoll.gif zinau ne viena atveji, kad mamai teko isvaziuot darbuotis is LT 4 menesiams, vaikas (tada jam buvo 5 metai) liko su tevu. Ir ka, kai mama grizo - vaikas jai nuo kaklo neatsikabino minimum menesi smile.gif ir nebuvo net jokios minties, kad vaikui jos nebereikia ar pamirso schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2008 04 04, 23:13)
Nebent uz tai, kad visa ta laika buvau jam istikima ir pernelyg gera  verysad.gif

O gal gyvenimas kazka atimdamas padovanos kazka ko tau ishtikro reik, kas yra tikrai tavo, nuo ko tu prazhysi...o visa tai kas buvo prisiminsi net be atodusio, ir kiekviena ryta dekosi likimui kad taip pasuko tavo gyvenima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natukas: 06 balandžio 2008 - 09:04
QUOTE(Natukas @ 2008 04 06, 10:02)
O gal gyvenimas kazka atimdamas padovanos kazka ko tau ishtikro reik, kas yra tikrai tavo, nuo ko tu prazhysi...o visa tai kas buvo prisiminsi net be atodusio, ir kiekviena ryta dekosi likimui kad taip pasuko tavo gyvenima  4u.gif

Tai vat lieka laukt kada svente ateis ir i mano kiema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2008 04 06, 10:55)
Tai vat lieka laukt kada svente ateis ir i mano kiema  4u.gif

Tai kad ji jau atejo 4u.gif
viskas, imk ta savo gyvenima ir mylek, mylek save, savo miesta, dangu, naujus raudonus batelius kurias apsiavusi eisi pavasarine gatve ir sutiksi...sutiksi savo svajone - save besishypsanchia ir laiminga 4u.gif
o kad kazkas ten su kazkuo kazkokias shashnias suka...tegul zhiuri kad galvos nenusisuktu
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2008 04 06, 10:55)
Tai vat lieka laukt kada svente ateis ir i mano kiema  4u.gif

Patikek,tikrai busi laiminga 4u.gif
Atsakyti
o as papasakosiu savo super istorija ir kaip tai isgyvenau blink.gif vienu zodziu apsizenijom buvau 4men nescia,po 3 men pareiske kad manes nemyli ir labai myli kita,vienu zodziu mane paliko nescia,viena pasigimdziau,viena auginu nuostabia dukryte,didziausias dziaukas tame kad jo tevai gyvena salia kitoj laiptineje ir jis tas mano grazuolis erzilas gyvulys,praejus tik 1men po mano dukrytes gimimo viso kaimo zmoniu pykciui parsiveze naujaja drauge tevams parodyti,nors mes dar oficiailai neisskyre,pagalvokit kas dejosi mano sirdy kai as su kudikiu vezimelyje susitinku juos kieme?..ziauru,bet tokia realybe,viska sustato likimas ir laikas.mano patarimas vienintelis remkis i vaikus ir kuo labiau save mylek, o visa kita padarys laikas pamatysi, o dievas myli stiprius ax.gif
Atsakyti
inbudzi o jei butum zhinojusi kad taip bus ar butum gimdzhiusi?

O shiaip tai zhmogaus zhiaurumas berybis....
Atsakyti
O tai kaip jo tevai i visa tai reaguoja, ar domisi vaikeliu? anuke visgi...
Kiek zhmogus gali saves nemyleti, kad palikti savo vaika.
O tu jei jau nuejai tuos 4 menesius nueisi ir toliau, ir esi laikydama ta maza rankyte, kurioje visa shirdis ir gyvenimas wub.gif 4u.gif
Sekmes tau dideliausios ir kuo daugiau geru zhmoniu ir vaiko shypsenu wub.gif
O su erzhilu kuo greichiau pabaik viska, kad net nebutu jam kelio atgal.
Atsakyti
is tikro pasakysiu atvirai buvo akimirku, kai norejau kad ji negimtu,nes galvojau juk jos niekas nelaukia,isskyrus mane..bet dabar suprantu kokia nesamone galvojau juk ji mano dalis,dievo ar likimo duota,neturiu teises taip galvoti,juk as esu moteris kuriai duota galimybe isauginti gera zmogu,o jei kiti nieksai tai neresikia kad ir as tokia turiu buti
kadangi jis vienintelis ju sunus,mamytes numyletinis tai jam viskas leidziama,net alimentus uz ji mokejo pirmus menesius g.gif ,bet dabar ir seneliai nusisuko,nebemoka,pyksta kad as pikta,nesisypsau kai jie ateina,nors kaip man sypsotis kai zinau kad uz sienos jis su merga pas juos sveciuojasi,nu keisti,kazkokia adamsu seimynele ju doh.gif
Papildyta:
aciu uz gerus zodzius 4u.gif ,reikejo man ankciau cia pasiguosti kai tikrai sunku buvo,dabar kazkaip jau viskas susigulejo mirksiukas.gif
kaip sakoma "net ir tai praeina"
Atsakyti