Įkraunama...
Įkraunama...

vestuviniai ziedai (5dalis)

QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 30, 23:23)
kazin kaip butu tokie stori, tik blizgaus raudono aukso?  g.gif
user posted image

Tas kur stipriai uzapvalintas, mana butu nepatogus.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vorukas: 31 kovo 2008 - 08:10
QUOTE(monera @ 2008 03 30, 13:15)
labai gražūs žiedeliai thumbup.gif , koks jų plotis? gal turi foto kaip žiedukas ant rankos atrodo?

Plotis 6 mm Man tai pats tas, platesnių nenorėjom, nes bijojom, kad pirštai vasara šus.
Atsakyti
nu va. ką tik pasiėmiau savo žiedukus bigsmile.gif darėmės Ametiste, Kaune.
nu padarė gerai, mūsų tokie labiau klasikiniai, nu čia aišku kaip kam pasirodys smile.gif labai malonūs vyriškis, profesionaliai viską paadrė, matosi nusimano savo darbą.
padarė iš pradžių buvo biški per maži,nes kaip ploną žiedą matuoji tai mano dydis 16.5, o kai platesnis žiedas, tai 17 reikia. išgraviravo, viską padarė, kainavo darbas 350 Lt. auksas buvo mūsų, todėl reikejo sumoketi tik už darbą.
dabar dar reikės matuotis žiūrėtis kaip ant piršto žiūrisi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif , darbe negaliu :|
Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 03 31, 13:27)
nu va. ką tik pasiėmiau savo žiedukus  bigsmile.gif  darėmės Ametiste, Kaune.
nu padarė gerai, mūsų tokie labiau klasikiniai, nu čia aišku kaip kam pasirodys smile.gif labai malonūs vyriškis, profesionaliai viską paadrė, matosi nusimano savo darbą.
padarė iš pradžių buvo biški per maži,nes kaip ploną žiedą matuoji tai mano dydis 16.5, o kai platesnis žiedas, tai 17 reikia. išgraviravo, viską padarė, kainavo darbas 350 Lt. auksas buvo mūsų, todėl reikejo sumoketi tik už darbą.
dabar dar reikės matuotis žiūrėtis kaip ant piršto žiūrisi  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif , darbe negaliu :|

Ydėk foto pažiūrėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 03 31, 14:27)
nu va. ką tik pasiėmiau savo žiedukus  bigsmile.gif  darėmės Ametiste, Kaune.
dabar dar reikės matuotis žiūrėtis kaip ant piršto žiūrisi  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif , darbe negaliu :|

O kurioje vietoje Kaune yra Ametistas?
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 03 31, 14:24)
O kurioje vietoje Kaune yra Ametistas?

Turbut apie sita kalba ax.gif ametistas
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2008 03 31, 13:47)
Ydėk foto pažiūrėti  thumbup.gif

idesiu gal ryt, nes reikia is telfono laida i kompa... kitaip negaliu nufotkinti
Papildyta:
QUOTE(Silkina @ 2008 03 31, 14:41)
idesiu gal ryt, nes reikia is telfono laida i kompa... kitaip negaliu nufotkinti

ametistas yra Šv. Gertrūdos g. 19
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2008 03 29, 23:20)
bigsmile.gif  va musu tokie patys ziedukai, tik mano su viena akute o ne su trim, labai patenkinta as jais  wub.gif ,kai juos pamatem tai kiti jokie mum nepatiko

sveikos, sakykit kiek tokie ziedai kainavo? cia mano svajoniu, bet musu juvelyras sake jie per daug sudetingi,tai nepadarys tokiu doh.gif doh.gif doh.gif o kitu neissirenku schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2008 03 31, 15:18)
sveikos, sakykit kiek tokie ziedai kainavo? cia mano svajoniu, bet musu juvelyras sake jie per daug sudetingi,tai nepadarys tokiu doh.gif  doh.gif  doh.gif  o kitu neissirenku schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Taigi eikit pas kita juvelyrą g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 03 30, 22:23)
kazin kaip butu tokie stori, tik blizgaus raudono aukso?  g.gif
user posted image

As kai nunesiau juvelyrui panasu paveiksliuka, tai pasake, kad realiai nesimatytu tos geltonos spalvos juosteles g.gif idomu aisku kiek tame tiesos, bet zieduku modeli pakeiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 03 31, 17:41)
As kai nunesiau juvelyrui panasu paveiksliuka, tai pasake, kad realiai nesimatytu tos geltonos spalvos juosteles  g.gif idomu aisku kiek tame tiesos, bet zieduku modeli pakeiciau  blush2.gif

as tik noriu tokiu isgaubtu ziedu, bet raudono aukso ir blizgiu... kazin kaip atrodytu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2008 03 31, 15:18)
sveikos, sakykit kiek tokie ziedai kainavo? cia mano svajoniu, bet musu juvelyras sake jie per daug sudetingi,tai nepadarys tokiu doh.gif  doh.gif  doh.gif  o kitu neissirenku schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

mes mokejom 900 be keliu litu, tik pas mane ne deimanciukai, o paprasta akute, nes tuo metu neturejom pinigu deimanciukui, tai sakiau isidesiu veliau gal kada ax.gif .Bendras svoris 12,10 gramu. O jei juvelyras taip sako, tai gal tikrai patarciau susirasti kita kuris jums juos ir padarys mirksiukas.gif
Atsakyti