QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 03 12, 02:13)
Tai gimdyti taip iseina birzelio pabaigoj, bet kaip ten bus... prisiskaiciau kad cukrinukes anksciau berods pagimdo. tai mudvi labai panasiai gimdysim as ir planuoju gult i KMUK del tos 25-os savaites kai maziukas prades gaminti insulina. Pati esu Kauniete, bet Vilniuj dirbu taj jau labai noriu greiciau darba baigt nes darosi sunkoka vazineti, ne del pilvo bet labai greit pavargstu.
O vaikucio lyti pas mane tetis labiausiai nori suzinoti, nes labai megsta viska planuot, parduotuvej ji saltas prakaitas ismeta

tai praso nupirkti daug ka is anksto, ne nezinau, kol kas ramiai gyvenu pakyleta ir labai laiminga.
Ir kartais irgi taip nekenciu tokiu produktu kaip lietiniai blynai su uogiene

Sakykit o ar tikrai reikia gultis 35 savaiciu i klinikas gimdymui?
sveikute

, į endokrinologinį guldo 24 sav. Į ginekologinį 34 sav., jei viskas gerai laiko apie tris dienas (bent aš tiek gulėjau). Atsigult reikėtų, niekas prievarta nevaro, bet dėl savo ir mažiaus sveikatytės reikėtų

ir pačiai ramiau bus...dėl gimdymo termino tai visom skirtingai, vienoms skatina 37sav, kitoms, kaip man pagal terminą, terminas buvo spalio 20, pagimdžiau spalio 18, dviem dienom anksčiau nei priklauso. spėju, pagal ligos stažą, kad gimdysi pati, ar klystu?
p.s Aister, kaip sekasi su mažiuku?

ar dideli jau? ar leidžia pailsėti? kaip pčios sveikatytė?