QUOTE(Aksomines rankytes @ 2008 03 11, 12:39)

O gal zinai kas tavo pilvely, mergaite ar berniukas?
As tai sia savaite bandysiu eit pas T.Birzieti (labai fainas gydytojas tarp kitko

) tai tikiuosi maziukas pakels kojytes ir visam pasauliui parodys kas toks ateina. Jau taip laukiu iki isprotejimo

Ir siaip buti nescia labai keista tokie visokie keistuoliski poreikiai atsiranda- pavyzdziui nerealiai noriu tvarkytis namie, sveisti viska iki blizgesio kaip pasiutus, geriausia kad noras uzeina apie 2 val nakties

arba apsizliumbiu nes nezinau ko noriu valgyt

Vyras viska stebi kaip siaubo filme

Ne, nezinau, kas pas mane gyvena

Tiesa sakant, visai nesvarbu - spec. pageidavimu neturime

Yra tik vienas spec. pageidavimas - kad jam viskas butu gerai
Zinau, kad Birzietis fainas, tad bandysiu ir as su juo susidraugauti

Nors patei esu is Vilniaus, vaziuosiu i KMUK po velyku, o toliau ziuresiu, gal net pasirinksiu ten gimdyti, kazkaip, man ten viskas rimciau atrodo nei cia, RK. O tu kauniete?
Del tu keistuolisku polinkiu, tai nezinau, tik tiek, kad mano vyras irgi tikriausiai siaubo filme gyvena, nes del ne taip ar ne tokio pasakyto zodzio galiu zliumbti visa diena ir nieko sau padaryti negaliu

Nekenciu tokios busenos
Man daugelis dar nestumo pradzio sakydavo, megaukis nestumu, nes tai greitai praeis. Vis galvoju galvoju, kad to pasimegavimo nejauciu nors tu ka. Nuo pat pradziu galvojau, kad greiciau pagimdyt, greiciau pagimdyt.. Tada susimasciau, o kodel man neina megautis nestumu. Ir vis tik priejau isvada, kad greiciausiai del to, jog esu nuolat isitempusi del tu cukru, nuolat turiu apie juos galvoti, o jiems nusvirus i viena ar kita puse vis galvoju, kaip ten maziukas, kaip ten ji paveiks. Tokio nerimo visada yra, kad ir kaip besistengciau ji nuvyti salin
O beje, kada tau gimdyti? Mes kazkur netoliese atrodo?