QUOTE(maybe24 @ 2009 02 24, 13:37)
Na jei kilnoti jo nereiks ir i lifta nereiks,tai ir bedu jokiu neturesi,daug pigiau iseina siustis is uzsieno,nei Lietuvoje pirkti
Mes ką tik apžiūrėjome Maxi Cosi Mura Kotrynoje. Domimes Mura4, tačiau šįkart parduotuvėje turėjo tik Mura3.
Viskas mums labai patiko

: vežimėlis tvirtas, stabilus, visos dalys lengvai tvirtinasi ant rėmo. Aišku, ir sunkus. Tačiau mes planuojame rėmą laikyti mašinos bagažinėje, o į 5 aukštą tampysim tik lopšį.
Man užkliuvo tik vienas dalykas (kažkuri mama irgi tą yra minėjusi)- ištiesta sportinė dalis nėra itin ilga- koks 10 mėnesių lėliukas negalėtų visu kūnu gulėti ant šonelio ir pan. nes kojytės kabėtų...
Ir aš dar suabejojau Maxi cosi mura modeliu dėl tamsių spalvos. 2009 metų kolekcijos modelių pagrindas- juoda spalva. Viena mamytė pakomentavo, kad vis viena aš stengiuos vežimėlį laikyti pavėsyje, tai lėliukas lopšyje neperkais. Tačiau juk reiks eiti vasarą pasivaikščioti, galbūt prie jūros važiuosim ir t.t.- juk negaudysiu visur pavėsio
Pardavėjas sakė, kad perkant visas tris dalis (lopšys, sportinis ir autokėdutė) mums teks pakloti ~2500 Lt.
Kiek žvalgiausi UK internetinėse parduotuvėse, perkant naują tą patį variantą PER TARPININKUS kaina gautųsi apie 2050 Lt. Taigi, šiek tiek pigiau. Jei turite galimybę nusipirkti patys ir kažkaip parsigabenti iš UK, tai tikrai sutaupytų pinigėlių skirtumas pasijaustų...