Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi-Cosi vežimėliai

QUOTE(Aune @ 2009 02 24, 21:43)
Aaaaa... Turi omenyje soft carrycot, t.y. minštuosius lopšiukus?
Mes tai ketinam pirkti komplektaciją su kietuoju lopšiu.
O tu, šarlote, šaunuolė!  Laiku pradėjai vežimėlio ebay.com platybėse ieškot. Mes tik šiomis dienomis rimtai tuo užsiėmėm ir matom, kad tikriausiai reiks pirkti iš parduotuvės, nes ebay iki šiol nieko nerandam, o laikas spaudžia  doh.gif

ebay maciau ir tu minkstu lopsiuku ir vokeliu Maxi cosi, kurie kiek suprantu arba senesniu laiku arba pritaikyti autokedutem g.gif . Kainu labai geru yra www.ebay.co.uk, bet siustis gali tik per tarpininkus arba draugus gyvenancius UK, tad parsiuntimas apie 200 lt, plius 15% tarpininkei... Vokieciu ebay kainos didesnes doh.gif Dabar radau mergina gyvenancia Vokietijoj, kuri man pades kieta lopsiuka nupirkt, o sportinuka pirksiu veliau, vis dar laukiu geru pasiulymu biggrin.gif

va tokie vokeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 24 vasario 2009 - 20:59
QUOTE(šarlotė @ 2009 02 24, 19:19)
maniskis tokio pat amziaus ir buvo 77 cm ugio bigsmile.gif Antras speju bus taip pat ne is zemuju g.gif O koks ten vokelis g.gif Pritaiket, ar cia toks Maxi cosi?
Jei nesunku ismatuokit sportinuko visa gulimos dalies ilgi ax.gif

QUOTE(Aune @ 2009 02 24, 21:10)
Tad ir aš norėjau paklaust, kas ten per vokelis? Tai juk ne tas kombinezonas, kurį galima "prisikomplektuoti" prie sportinės dalies?

vokelį prisikomplektavau smile.gif vokelis labai labai super pirkau čia vokeliai kurie yra kotrynai ar vaikų mieste, tai š... paskutiniai lyginant su maniškiu smile.gif vokelis idealiai tinka muros lopšiui ir sportinukui smile.gif

sportinuko ilgį pamatuosiu ryt, dabar tingiu eit, nors pagal vokelio ilgį apie 90cm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergina05: 24 vasario 2009 - 21:01
jei 90 cm - tada tikrai ilga gulimoji dalis bigsmile.gif Ziuresiu ka gausiu is ebay, nes ir kazkoki vokeli prigriebiau ax.gif Jei nepatiks, reiks ir man toki kaip jusu kailini voka isigyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2009 02 24, 22:05)
jei 90 cm - tada tikrai ilga gulimoji dalis bigsmile.gif Ziuresiu ka gausiu is ebay, nes ir kazkoki vokeli prigriebiau ax.gif Jei nepatiks, reiks ir man toki kaip jusu kailini voka isigyt bigsmile.gif

drąsiai įsigykit, tikrai rekomenduoju, nes labai fainas, vilna švelni, šiltas smile.gif o beto ir atsisega taip, kad galima du patiesaliukus vilnonius padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 02 24, 19:43)
Mes dar nepirkom, ketinam siųstis iš užsienio. Tačiau apžiūrint Vilniaus Kotrynoje del rėmo tvirtumo ir stabilumo abejonės nebuvo kilusios.
Papildyta:
Aaaaa... Turi omenyje soft carrycot, t.y. minštuosius lopšiukus?
Mes tai ketinam pirkti komplektaciją su kietuoju lopšiu.
O tu, šarlote, šaunuolė!  Laiku pradėjai vežimėlio ebay.com platybėse ieškot. Mes tik šiomis dienomis rimtai tuo užsiėmėm ir matom, kad tikriausiai reiks pirkti iš parduotuvės, nes ebay iki šiol nieko nerandam, o laikas spaudžia  doh.gif

Ne vien ebay ju yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2009 02 21, 23:18)
Yra juk daug tarpininku kurie pristato i lt  ax.gif
Papildyta:
Dar va vienas geras pasiulymas
http://www.mothercar...8...31&mcb=core
300£ -sportine dalis,lopsys ,miegmaisis,tase

ar galit kas geriau suprantantis angliskai man pasakyt ar tikrai cia ir sportinis ir lopsys tik tiek kainuoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugihara @ 2009 02 24, 20:30)
na, kad kazkaip nuo pirmo prisilietimo kazkaip skystai viskas pasirode, nezinau... sakau, visas tas remas toks judantis, lyg butu naudotas, arba nepriverztas kazkoks

nu aš namie ažiūrinėjau tai rėmas tikrai labai tvirtas, niekas nejuda schmoll.gif juda tik uždėtas lopšys arba sportinė dalis, bet sakau, čia gal specialiai, kad prisitaikytų prie važiavimo sąlygų ir vaiko nekratytų g.gif

tiesa, po muros pajudinus kitus, tai kiti tikrai kleba biggrin.gif

QUOTE(šarlotė @ 2009 02 24, 23:47)
ar galit kas geriau suprantantis angliskai man pasakyt ar tikrai cia ir sportinis ir lopsys tik tiek kainuoja bigsmile.gif

čia tik tik kietas lopšys (carrycot). Beje, jei nemtėt gyvai jame įsisega toks šiltas čiužinukas su šonais. Tai be šansų kad leliui būtų šaltą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2009 02 25, 00:47)

sportinukas, lopšys, tašė ir kombinzonas 4u.gif kaina tikrai nebloga, trūksta tik autokėdutės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sugihara @ 2009 02 24, 21:30)
na, kad kazkaip nuo pirmo prisilietimo kazkaip skystai viskas pasirode, nezinau... sakau, visas tas remas toks judantis, lyg butu naudotas, arba nepriverztas kazkoks g.gif manau, dar daug kas ir nuo konsultantu priklauso, nes kai Kaune

niekas ten tikrai nekliba, vežimas turi amortizatorius, vežimo rankena, per pagrindinį sulenkimą, šiek tiek juda į viršų ir į apačią, bet tai yra normalu, nes vežimas per tą vietą susilanksto.
Uždėjus lopšį lopšys šiek tiek juda, bet važiuojant su vaiku, to judėjimo visiškai nesijaučia, ir dėl amortizatorių ir lopšiuko judėjimo vaikas nekratomas...

man keista kai mamos nori,kad vežimai būtų tokie, kad niekas niekur nejudėtų, nelinguotų ir t.t. jeigu ieškot tokių tai paprasčiausias variantas iš lentų su viniais sukalt ir ar medvaržčiais prisukt, tada tikrai niekas niekur nejudės, tik kažin at vežint būtų tokį smagu ir vaikui patogu.
Papildyta:
QUOTE(calykusu @ 2009 02 25, 13:21)
čia tik tik kietas lopšys (carrycot).

*Save £200 when you buy the Maxi-Cosi Mura 3-wheeler pushchair (D6516), carry cot (D6518), multi bag (D6521) and footmuff (D6520) together. Normal combined price - £495. Special offer price - £295.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergina05: 25 vasario 2009 - 12:31
QUOTE(mergina05 @ 2009 02 25, 12:31)
*Save £200 when you buy the Maxi-Cosi Mura 3-wheeler pushchair (D6516), carry cot (D6518), multi bag (D6521) and footmuff (D6520) together. Normal combined price - £495. Special offer price - £295.

biggrin.gif žinau, aš gi pati pirkau 4u.gif norėjau tik pabrėžt, kad į komplektaciją įeina kietas lopšys o ne nešiojamas smile.gif

man dabar labai kėdės reikia cabriofix ax.gif
o sakykit maxi cosi city galim tvirtint ant muros rėmo g.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2009 02 25, 13:46)
biggrin.gif žinau, aš gi pati pirkau 4u.gif norėjau tik pabrėžt, kad į komplektaciją įeina kietas lopšys o ne nešiojamas smile.gif

tai man ir reikia tik kieto lopsio ir sportinuko ax.gif O kiek mazdaug kainavo su parsiuntimo ir tarpininkavimo islaidom bigsmile.gif Kaina kaip suprantu yra sita blush2.gif Special offer price - £295
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 25 vasario 2009 - 12:51
QUOTE(šarlotė @ 2009 02 25, 12:50)
tai man ir reikia tik kieto lopsio ir sportinuko ax.gif O kiek mazdaug kainavo su parsiuntimo ir tarpininkavimo islaidom bigsmile.gif Kaina kaip suprantu yra sita  blush2.gif  Special offer price - £295

tai dar nori nenori gausi, tašę, kombinzoną (man tiesa sakant jis nelabai toks, bet kai už dyką...), visas apsaugas, pompą, net adijaliukas pridėtas. Nu aš buvau sužavėta smile.gif man matai draugė nupirko, tai tarpininkavimo išlaidų nėra, o įdėjo vežėjams ir atvežė į Panevėžį. Kadangi dvi didelės dėžės - už atvežimą sumokėjau 150 Lt. Tai iš viso vežimas gavosi 1400 lt. Bet spalva bus tik šita Atlantic Slice 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo calykusu: 25 vasario 2009 - 12:58
Sveikos, maciau kalbejot apie sedimos dalies ilgi, tai galiu tikrai pasakyt, kad tai yra nors ir nedidelis, bet dar vienas muros minusas, maniskiui vasara jau kojytes kabedavo, jam buvo 7-8 men smile.gif Ziema vazinejame su vokeliu tai jis kojas ir prilaiko, todel dabar labai patogu thumbup.gif
Atsakyti