Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi-Cosi vežimėliai

QUOTE(IdeaFixe @ 2009 04 18, 20:07)
Sveikos merginos,

kalbat apie tarpininkus,kurie gali parvezti, Kur ju ieskoti? smile.gif
mes irgi lb norim sio vezimaicio. Rdom lb gerom kainom bambinodirect.co.uk, bet i LT nesiuncia ;/

mes ir radom anglijoj kažkokiam psl. - ten jie gerom kainom, bet praktiškai niekada nesiunčia į Lietuvą... o kai paskaičiuoji su tarpininkų procentais, gaunasi vos 100 lt pigiau nei nusipirkt kotrynoj su nuolaida... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziazirzilia @ 2009 04 18, 21:33)
mes ir radom anglijoj kažkokiam psl. - ten jie gerom kainom, bet praktiškai niekada nesiunčia į Lietuvą... o kai paskaičiuoji su tarpininkų procentais, gaunasi vos 100 lt pigiau nei nusipirkt kotrynoj su nuolaida...  g.gif

Tai vat, ir Kotryna dar garantija duoda ir dovanu spec.vokeli. bent jau mes gavom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Radmilė @ 2009 04 19, 08:42)
Tai vat, ir Kotryna dar garantija duoda ir dovanu spec.vokeli. bent jau mes gavom  ax.gif

duoda vokelį?
o kada pirkot? ax.gif
Atsakyti
Na, nezinau, man gavosi gerokai pigiau nei Lietuvoj g.gif Pirkau sportinuka per ebay, dar reik lopsi susizvejot,o kedute papigiai draugai parduos, ir dar vokeli dovanu atiduos sake ax.gif Kam idomu as uzsakinejau per sia tarpininke:
http://www.supermama...howtopic=424180
Atsakyti
sveikos biggrin.gif aš irgi dabar dairausi šio vežimuko,galvoju irgi gal atsisiųsti (pati nemoku,bet gal su draugų pagalba susiveiksiu aš jį) biggrin.gif šian net naktį sapnavau,kad mura 4 stumdžiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sony: 19 balandžio 2009 - 09:04
QUOTE(zirziazirzilia @ 2009 04 19, 09:19)
duoda vokelį?
o kada pirkot?  ax.gif

vasario gale pirkom, tai gavom vokeli, na uz ji simboliskai 1 Lt mokejom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 04 19, 06:57)
Na, nezinau, man gavosi gerokai pigiau nei Lietuvoj g.gif Pirkau sportinuka per ebay, dar reik lopsi susizvejot,o kedute papigiai draugai parduos, ir dar vokeli dovanu atiduos sake ax.gif Kam idomu as uzsakinejau per sia tarpininke:

Skaiciavau ir taip ir kitaip, siunciantis per tarpininkus pilna komlekta (sportinukas, lopsys, kedute, padas autokedutei, kombinezonas) gaunasi kazkur 200 Lt pigiau nei perkant babycenter. Taigi manau, kad neverta, nes vargo daug, o ir rezultate su garantijom ir t.t. neaisku kaip bus Lt. Cia apie nauja kalbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2009 04 20, 10:42)
Skaiciavau ir taip ir kitaip, siunciantis per tarpininkus pilna komlekta (sportinukas, lopsys, kedute, padas autokedutei, kombinezonas) gaunasi kazkur 200 Lt pigiau nei perkant babycenter. Taigi manau, kad neverta, nes vargo daug, o ir rezultate su garantijom ir t.t. neaisku kaip bus Lt. Cia apie nauja kalbu smile.gif

va va, ir aš skaičiavau... lygiai tas pats rezultatas ir jokio vargo ax.gif
tai mes kol kas su vyru lietuvoj numatę pirkti
Atsakyti
Na va, pagaliau ir mes turim savo Mura 4 thumbup.gif Pirkom sportinę dalį + CabrioFix kėdutę iš Baby Center, tai pas juos mokėjom 1728 Lt, o lopšį šiandien užsakiau iš www.babymarket.lt, su atsiuntimu kainuos 579 Lt, tai iš viso už vežimėlį gausis 2307 Lt. Manau, gana padoriai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IdeaFixe @ 2009 04 18, 20:07)
Sveikos merginos,

kalbat apie tarpininkus,kurie gali parvezti, Kur ju ieskoti? smile.gif
mes irgi lb norim sio vezimaicio. Rdom lb gerom kainom bambinodirect.co.uk, bet i LT nesiuncia ;/

bambinodirect.co.uk tokios pat kainos kaip ir www.kiddicare.co.uk, o is sios parduotuves kolkas ziuriu pigiausia siuncia si tarpininke. Buvo dar viena, bet dabar nematau jos niko g.gif Turiu tik el. pasto adresa, ji lyg ir is bambinodirect siusdavo bigsmile.gif Rasykit jai ir paklauskit. Ji ima 10% komisiniu. tomiikee@gmail.com

QUOTE(marlena24 @ 2009 04 19, 09:57)

is ebay gerai per sia tarpininke uzsakinet, bet is kitur, t.y. internetiniu parduotuviu, brangu schmoll.gif
Atsakyti
Sarlote, tomiike kiek zinau nebeuzsiima tuo, kazkas ten jai nesigauna unsure.gif o su ta kita tai patariu nesusidet schmoll.gif S... jinai ten mala su tais siuntimais, po 2 savaiciu laukimo parase i foruma, kad ne vieno uzsakymo NEBEBUS, nes kazkokie ten nesklandumai UK doh.gif Tai susinervavau ir uzsisakiau pas Limcamca 4u.gif Pigiau- ne visada geriau unsure.gif
Na, man sportinukas kainavo apie 1000 lt., kedute ir vokeli gausim is darugu uz kokius 200 lt., o sian dar lopsi per ebay nusipirkau, tai su siuntimu apie 350 lt. gausis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 20 balandžio 2009 - 15:57
as parduodu savo berniuko vezimeli mura 4 mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=437485
Atsakyti