marlena24 o pats sportinukas jau pas jus ar patiko
mes užvakar irgi ebay nusipirkom,dabar liko tik lopšį susižvejot ten pat,nu gal rasim kokį,laiko dar daug turiu
Atradau pora vezimelio minusu
man mazokas pirkiniu krepsys, ir lopsio uzdangaliukas galetu buti aukstesnis, nes kai pries saule vaziuoji, reikia galvoti kaip cia vaika pridengti
Bet cia smulkmenos, siaip visa kita super duper
Dar minusas, kad vezimelis sunkus. Vaziuojant to nesijaucia, nes labai manevringas, bet jei gyvenciau be lifto ir reiketu vezima su vaiku nestis laiptais zemyn, pirkciau lengvesni vezima. Pirkiniu krepsio tai mums kazkaip pilnai viskam uzteko.
Pagrindiniai pliusai man pasirode minkstas vezimelio vidus (o vaiko nugaryte visai neprakaituoja), vietoj buomelio isistato vairalazde (cia jau vaikui daug dziaugsmo kele - gal jis isivaizdavo, kad vairuoja ta vezimeli
), patogus miegui, lengvai ir kompaktiskai susilanksto, pravaziuoja per didzausius sniegus, nepurto, maloniai linguoja.
Gaila, kad Muros neturejau nuo vaikucio gimimo. Tik pinigus ismetem ir vargom su tokiais sh...
kaip isgirtieji Hercules ir BBC High Treck
Pagrindiniai pliusai man pasirode minkstas vezimelio vidus (o vaiko nugaryte visai neprakaituoja), vietoj buomelio isistato vairalazde (cia jau vaikui daug dziaugsmo kele - gal jis isivaizdavo, kad vairuoja ta vezimeli
Gaila, kad Muros neturejau nuo vaikucio gimimo. Tik pinigus ismetem ir vargom su tokiais sh...
Ir mes jau turim savo MURA 4. Džiaugiuos kaip vaikas.
Pirkom naują Lietuvoje ir mokėjom 1880 lt. 3 dalys.
QUOTE(Cykrė @ 2009 04 26, 22:52)
Ir mes jau turim savo MURA 4. Džiaugiuos kaip vaikas.
Pirkom naują Lietuvoje ir mokėjom 1880 lt. 3 dalys.
o čia kur toookia kaina?
nes aš už tokią kainą tai tik dvi dalis žinau kur nusipirkti...
QUOTE(zirziazirzilia @ 2009 04 27, 19:26)
o čia kur toookia kaina?
speju, kad is cia
http://public.fotki.com/viskaspigiau/
Jus man, mamos, pasakykit, pati turiu Mura 3 ir tikrai zinau, kad sedimoji dalis kartu su remu nesusilanksto ir reikia nuimti kedute, kad sulankstyti rema, bet rafau foto, kaip Mura sulankstomas kartu su sedima dalimi ... , tai nesuprantu, susilanksto jisai su kedute ir remu kartu ar ne?! Ar cia Mura 4 susilanksto? Nes mano Mura 3 nesusilanksto ...
QUOTE(Monaikute @ 2009 04 28, 17:55)
Jus man, mamos, pasakykit, pati turiu Mura 3 ir tikrai zinau, kad sedimoji dalis kartu su remu nesusilanksto ir reikia nuimti kedute, kad sulankstyti rema, bet rafau foto, kaip Mura sulankstomas kartu su sedima dalimi ... , tai nesuprantu, susilanksto jisai su kedute ir remu kartu ar ne?! Ar cia Mura 4 susilanksto? Nes mano Mura 3 nesusilanksto ... 
man atrodo, kad cia triratis sulankstytas

paskaitinek sitam puslapy, gal rasi atsakyma
http://strollersandp...4/review-1.html
Merginos o kur butu galima pamatyti visas vezimuku spalvas kokos yra 2008 ir 2009 metu? per google radau tik zydraraudona juoda ruda... bet juk ir kitokiu man atrodo yra..
QUOTE(Monaikute @ 2009 04 28, 17:55)
susilanksto jei sedima dalis uzdeta veidu i prieki, jei i mama tai nesilanksto
QUOTE(Dolli_ @ 2009 04 28, 19:20)
Merginos o kur butu galima pamatyti visas vezimuku spalvas kokos yra 2008 ir 2009 metu? per google radau tik zydraraudona juoda ruda... bet juk ir kitokiu man atrodo yra.. 
www.maxicosi.com
gal kuri žinot internerinę pardę, kuri į Lietuvą siųstų maxi cosi vežimaičius?
nes man niekaip nesiseka kokią atrast
QUOTE(zirziazirzilia @ 2009 04 28, 20:29)
gal kuri žinot internerinę pardę, kuri į Lietuvą siųstų maxi cosi vežimaičius?
o kodel butent tiesiogiai
Buvau radus, kad is cia siuncia, bet iseina brangiau nei is UK, ir ne pilnas komplektas
siuntimo islaidos: http://www.mytoys.de...sv01.intlorder/
Papildyta:
QUOTE(Dolli_ @ 2009 04 28, 19:20)
visas spalvas pamatysi ebay aukcionuose
www.ebay.co.uk