Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi-Cosi vežimėliai

Kur pigiausiai iseitu nupirkti Mura 4, visas tris dalis: sportini, lopsi ir autokedute?
Geriausia Kaune, bet neblogai ir Vilnius ax.gif
Ir kokia kaina mazdaug... kiek suprantu apie 2500 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 14 rugsėjo 2008 - 13:41
QUOTE(Rola @ 2008 09 14, 14:37)
Kur pigiausiai iseitu nupirkti Mura 4, visas tris dalis: sportini, lopsi ir autokedute?
Geriausia Kaune, bet neblogai ir Vilnius  ax.gif
Ir kokia kaina mazdaug... kiek suprantu apie 2500 Lt.

na pigiau tai turbut koks 100-200lt gal ir pavyktu...o siaip kotrynoj su pirmojo apsipirkimo 15proc.nuolaida beveik 2500lt iseina, siaip internetinese parduotuvese (lietuviskose) buna pigesniu smile.gif
Papildyta:
čia kažkiek pigiau: http://www.babymarket.lt/
Atsakyti
QUOTE(Teira @ 2008 09 09, 21:13)
Uzklota sportinei daliai? Manau ir mums ziemai tokio reiketu g.gif Gal zinai nuo kokio modelio?

Tikrai nezinau kokio gamontojo blush2.gif , mes tiesiog pasakem, kad mum reikia uzkloto, o pardaveja jau parinko. Sake, kad jie uzsako atskirai.

Kaune adresai (parduotuves "Vaikutis")
Kaunas
Savanorių pr. 138
Tel.: 8-616-50410
Darbo laikas:
I-V: 10.00-19.00 val.
VI: 10.00-15.30 val.

Kaunas ,,Urmas‘‘
Žalioji galerija 2 salė
Tel.:8-616-50410
Darbo laikas:
I-V: 10-19 val.
VI-VII: 9-16 val.

Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2008 09 14, 17:44)
na pigiau tai turbut koks 100-200lt gal ir pavyktu...o siaip kotrynoj su pirmojo apsipirkimo 15proc.nuolaida beveik 2500lt iseina, siaip internetinese parduotuvese (lietuviskose) buna pigesniu smile.gif
Papildyta:
čia kažkiek pigiau: http://www.babymarket.lt/

Babymarketas yra ta pati Kotryna, tik e-parduotuve smile.gif , mes pigaiusi varianta radom vaikutyje, dar babycenter parduotuve turi Mura vezimus.
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 09 17, 17:33)
Tikrai nezinau kokio gamontojo  blush2.gif , mes tiesiog pasakem, kad mum reikia uzkloto, o pardaveja jau parinko. Sake, kad jie uzsako atskirai.

Kaune adresai (parduotuves "Vaikutis")
Kaunas
Savanorių pr. 138
Tel.: 8-616-50410
Darbo laikas:
I-V: 10.00-19.00 val.
VI: 10.00-15.30 val.

Kaunas ,,Urmas‘‘
Žalioji galerija 2 salė
Tel.:8-616-50410
Darbo laikas:
I-V: 10-19 val.
VI-VII: 9-16 val.
Papildyta:

Urme yra siu vezimlekiu, ar ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 09 17, 19:27)
Urme yra siu vezimlekiu, ar ne taip supratau?

Tiksliai atsakyti negaliu blush2.gif , nes cia parduotuves "Vaikutis" kontaktai kurie turi siuos vezimus. Mes norejome Mura 4, o Vilniuje buvo tik Mura 3, tai rema atveze is kauno, tik nezinau ar is urmo.
Atsakyti
Sveikos, mamos ir Mura myletojos smile.gif Ruosiames pirkti sportini vezimuka MURA 4, priestai norejau PEGPEREGO SKATE, bet pamcius ji apsigalvojau g.gif . Taigi mano klausiams toks ... Mano mazgis jau us gero menesiuko ar pusantro ses i sportini vezimuka , taigi bus saltasis sezonas blink.gif , tai kaip ten su MURA 4 sportine dalimi ir saltuoju sezonu, ar yra uzsisakyti papildomai kojom uzdangalas siam vezimui, o gal kas jau turit, ar reikia naudot pleduka koki. Apskritai ar jis nera labiau skirtas siltajam sezonui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monaikute @ 2008 10 06, 11:55)
Sveikos, mamos ir Mura myletojos  smile.gif  Ruosiames pirkti sportini vezimuka MURA 4, priestai norejau PEGPEREGO SKATE, bet pamcius ji apsigalvojau  g.gif . Taigi mano klausiams toks ... Mano mazgis jau us gero menesiuko ar pusantro ses i sportini vezimuka , taigi bus saltasis sezonas  blink.gif , tai kaip ten su MURA 4 sportine dalimi ir saltuoju sezonu, ar yra uzsisakyti papildomai kojom uzdangalas siam vezimui, o gal kas jau turit, ar reikia naudot pleduka koki. Apskritai ar jis nera labiau skirtas siltajam sezonui?  g.gif

galvojom ir mes ji pirkti,bet pagalvojus,kad ziema bus tikra nesamone,tai apsigalvojom,db jau man jis visai nepatinka schmoll.gif dziaugiuosi,kad jo nenusipirkom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 10 06, 13:04)
galvojom ir mes ji pirkti,bet pagalvojus,kad ziema bus tikra nesamone,tai apsigalvojom,db jau man jis visai nepatinka schmoll.gif dziaugiuosi,kad jo nenusipirkom thumbup.gif

Cia del SKATE apsigalvojot? rolleyes.gif Nes as ji pamacius ir apziurejus ... , tai kardinaliai nuomone pakeiciau, t.y. jis labai siauras! Nezinau kaip ten su sportine jo dalimi ziema, kai vaikiukas dar aprengtas storai ... netilptu arba isodinus reiktu stipriai traukti atgal blush2.gif
Papildyta:
Beje, sake Babycentre yra vokeliu saltajam MURA 3/4 sezonui! bigsmile.gif Taip kad reiks apsilankyti! thumbup.gif
Atsakyti
Na va, siandien nusipirkom ir mes savo Mura3 , tiesa tik sportine dali. Pirkom BABYCENTRE, ten jau yra 2009 metu Mura kolekcija, t.y. spalvu gama kitokia labai grazi thumbup.gif ! Pirkau tamsiai ruda smile.gif Mokejau 1519 Lt., yra ir specialus kombinezoniukas - vokelis , tiesa jo man teks palaukti apie menesi, nes nebuvo mano spalvytes, na bet palauksim ax.gif Laukiu nesulaukiu kada jau isriedesim i lauka su savuoju Mura3 clap.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
o mes su vezimeliu irgi rinkomes rinkomes apie puse metu, kol ir vaikiukas gimti spejo o vezimo dar ner lotuliukas.gif as labai norejau maxi cosi bet vis stabde kaina (MAN REIKEJO VISU TRIJU DALIU) taciau grizus is gimdymo namu nulekiau i babycenter i nupirkau, kolkas esu labai patenkinta, pirkom maxi cosi mura3 nors buvau grieztai isitikinus kad pirksiu keturati (del stabilumo) bet pabandziau ir trirati ir keturati ir tikrai jokio nestabilumo nepajutau nes visi ratai ir priekiniai labai dideli, pripuciami ir tarpas tarp priekiniu nemazas, galiu pasakyti kad vezimelis liuks, labai dar geraij kad lopsys didelis.
Atsakyti
Gal galit parasyti gulimo lopsio ismatawimus!? g.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(omny @ 2008 11 21, 00:10)
Gal galit parasyti gulimo lopsio ismatawimus!?  g.gif Aciu

tau pasisekė, kad šalia lopšys ir liniuotė buvo lotuliukas.gif kadangi su liniuote tai apytiksliai ilgis 77cm, plotis 36cm.
Atsakyti