QUOTE(kinomane @ 2008 11 23, 19:34)
siaip keik zinau tai babymarket susijes su chicco prekem, jie jas tiesiai isiveza ir paduoda kotrynai, kiek zinau tai dali prekiu taip pat per is kotrynos bei is kitu tiekeju...
o prie ko čia maxi cosi vežimukai?

Sveikos
Klausimas toms, kurios naudoja sportine dali, kaip jus vaikeli uzklojate ar gal koki koju apdangala nuo kitokio vezimo pritaiket? Mums jau kojos netelpa, labai nepatogu apklojus

Klausimas toms, kurios naudoja sportine dali, kaip jus vaikeli uzklojate ar gal koki koju apdangala nuo kitokio vezimo pritaiket? Mums jau kojos netelpa, labai nepatogu apklojus

Susižavėjau šiuo vežimu bemaž iš pirmos foto
patiko, nors reealiai dra nemačiau ir kaina aukštoka, bet kol kas svajonėse taip ryškiai jį matau...
Kažkuri mama rašė, kad vežimukas nesisupa?
Gal kuri mama galėtų patikslinti ką tai reikšti galėtų? Ta prasme spiralių nėr? Nesuprantu...

QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 01, 19:08)
Susižavėjau šiuo vežimu bemaž iš pirmos foto
patiko, nors reealiai dra nemačiau ir kaina aukštoka, bet kol kas svajonėse taip ryškiai jį matau...
Gal kuri mama galėtų patikslinti ką tai reikšti galėtų? Ta prasme spiralių nėr? Nesuprantu... 

ne spiralės, o amortizatoriai, jie tikrai yra

QUOTE(Teira @ 2008 11 23, 22:02)
Sveikos

Na mes jau naudojame sportine dali

QUOTE(Monaikute @ 2008 12 02, 10:26)
jau apie pora menesiu, tiesa pradzioje gulejome pusiau gulimoje padetyje, dabar jau sedime
Tai mes uzvakar nusipirkomesuperini dalyka
! Pirkome babycentre,yra specialus kombinezonas - vokelis butent sitam vezimui, t.y. Mura
Tai jisai yra pritaikytasne tik mazam leliukui, bet jau ir gerokai ugtelejusiam! Super dalykas! Jisai netgi segasi prie vezimo,tai vaikiukas niekaip neiskris is vezimo ir is kombinzono! Yra su kapisonu ir t.t.Tikrai labai patenkinta likau,Jo kaina 159 Lt.Yra ivairiuspalvu, tiesa mano Mura rudosspalvos, tai negavau rudos, o pirkau juoda su pilku 

O man tas Mura kombenzonas nepatiko

QUOTE(Teira @ 2008 12 02, 11:51)
O man tas Mura kombenzonas nepatiko
Pirkau naturalios vilnos vokeli, tai puikiai tinka 

O kodel jis tau nepatiko?
Aš taip pat dabar suku galvą kuom užkloti mažiuką sportinuke

Man natūralios vilnos vokelis atrodo pernelyg storas, ypač kai pas mus tokios žiemos dabar

Papildyta:
QUOTE(Monaikute @ 2008 12 02, 11:26)
jau apie pora menesiu, tiesa pradzioje gulejome pusiau gulimoje padetyje, dabar jau sedime
Tai mes uzvakar nusipirkomesuperini dalyka
! Pirkome babycentre,yra specialus kombinezonas - vokelis butent sitam vezimui, t.y. Mura
Tai jisai yra pritaikytasne tik mazam leliukui, bet jau ir gerokai ugtelejusiam! Super dalykas! Jisai netgi segasi prie vezimo,tai vaikiukas niekaip neiskris is vezimo ir is kombinzono! Yra su kapisonu ir t.t.Tikrai labai patenkinta likau,Jo kaina 159 Lt.Yra ivairiuspalvu, tiesa mano Mura rudosspalvos, tai negavau rudos, o pirkau juoda su pilku 

O tas kombinezonas yra būtent toks koks yra nurodytas Maxi cosi internetineje svetaineje?
Kiek suprantu jūsų leliukui yra apie septynis mėnesius, ar ne? Ir jūs telpate į jį?
Aš kiek domėjausi tais kombinezonais tai man pasakė, kad jie skirti tik kūdikiams iki 6 mėnesių

QUOTE(Ulyte maze @ 2008 12 02, 22:34)
Man natūralios vilnos vokelis atrodo pernelyg storas, ypač kai pas mus tokios žiemos dabar
Papildyta:
O tas kombinezonas yra būtent toks koks yra nurodytas Maxi cosi internetineje svetaineje?
Kiek suprantu jūsų leliukui yra apie septynis mėnesius, ar ne? Ir jūs telpate į jį?
Aš kiek domėjausi tais kombinezonais tai man pasakė, kad jie skirti tik kūdikiams iki 6 mėnesių
Tiesa, čia pas mus tokiame kaime gal tiek ir težino 

Papildyta:

Oj,tikrai telpame ir mums dar jis didelis

QUOTE(Monaikute @ 2008 12 02, 21:45)
Oj,tikrai telpame ir mums dar jis didelis
! Mums jau septyni su puse
Nesame nei per ploni nei per stori
Siaip gal jums ne apie ta kombinezoniuka nupasakojo,nes tas kuri mes turime ir kuris tvirtinasi prie vezimo vadionasi FOOTMUFF (http://www.maxicosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=55) cia reikia eiti i skyreli ACCESSORIES ir ten pamatysite ta vokeli - kombinezoniuka. Siaip jisai pritaikytas vaikui iki 4 metu! t.y. iki kol sedi vezime sportiniame. Jums tikrai gal ne apie ta nupasakojo 

Tai tas kur yra su kojytėmis ir be rankyčių, ar ne?
O kokia jo sudėtis, ar jis labai storas? Ar dar kuom nors klojate savo mažiuką kai užvelkate šitą kombinezoną?
Ir koks jūsų leliuko ūgis dabar yra?
QUOTE(Ulyte maze @ 2008 12 02, 20:34)

Man jis nepatiko del to, kad yra kombenzonas

aš vakar susiradau maxi cosi cd "instructions for use" specialiai, kad pasižiūrėti kaip ir kas ten su tuo kombinzonu, nugi patiko nerealiai, varysiu pirkti
patiko, kad vaikas prisisega su visu kombinzonu, multike nufilmuotas gerokai ūgtelėjęs vaikas, tai kombinzonas butų ilgam
turiu ir aš vilnonį vokelį, gerai jisai kai kur nors ilgiau šaltu oru keliaujama su vaiku ir vežimu, bet jei iki pardes kokios nulėkt, tai tas kombinzonas liuks būtų

turiu ir aš vilnonį vokelį, gerai jisai kai kur nors ilgiau šaltu oru keliaujama su vaiku ir vežimu, bet jei iki pardes kokios nulėkt, tai tas kombinzonas liuks būtų