Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi-Cosi vežimėliai

siaip keik zinau tai babymarket susijes su chicco prekem, jie jas tiesiai isiveza ir paduoda kotrynai, kiek zinau tai dali prekiu taip pat per is kotrynos bei is kitu tiekeju...
Atsakyti
QUOTE(kinomane @ 2008 11 23, 19:34)
siaip keik zinau tai babymarket susijes su chicco prekem, jie jas tiesiai isiveza ir paduoda kotrynai, kiek zinau tai dali prekiu taip pat per is kotrynos bei is kitu tiekeju...

o prie ko čia maxi cosi vežimukai? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Klausimas toms, kurios naudoja sportine dali, kaip jus vaikeli uzklojate ar gal koki koju apdangala nuo kitokio vezimo pritaiket? Mums jau kojos netelpa, labai nepatogu apklojus g.gif
Atsakyti
Susižavėjau šiuo vežimu bemaž iš pirmos foto nail.gif patiko, nors reealiai dra nemačiau ir kaina aukštoka, bet kol kas svajonėse taip ryškiai jį matau... blush2.gif

Kažkuri mama rašė, kad vežimukas nesisupa? blink.gif Gal kuri mama galėtų patikslinti ką tai reikšti galėtų? Ta prasme spiralių nėr? Nesuprantu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 01, 19:08)
Susižavėjau šiuo vežimu bemaž iš pirmos foto nail.gif patiko, nors reealiai dra nemačiau ir kaina aukštoka, bet kol kas svajonėse taip ryškiai jį matau... blush2.gif

Kažkuri mama rašė, kad vežimukas nesisupa? blink.gif Gal kuri mama galėtų patikslinti ką tai reikšti galėtų? Ta prasme spiralių nėr? Nesuprantu... g.gif

ne spiralės, o amortizatoriai, jie tikrai yra smile.gif gal kažkam reikėjo, kad suptusi kaip tie senoviniai, tarybiniai, kuriuose mus mamos vežiojo, tai taip tikrai nesisupa smile.gif kažin ar kiti supasi? kiek žiūrėjau tai , kad nelabai...ir nelabai suprantu kam tas supimas kažkoks ypatingas? juk vežant vaikutį jis užsisupa bevežant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teira @ 2008 11 23, 22:02)
Sveikos  4u.gif

Klausimas toms, kurios naudoja sportine dali, kaip jus vaikeli uzklojate ar gal koki koju apdangala nuo kitokio vezimo pritaiket? Mums jau kojos netelpa, labai nepatogu apklojus g.gif

Na mes jau naudojame sportine dali thumbup.gif jau apie pora menesiu, tiesa pradzioje gulejome pusiau gulimoje padetyje, dabar jau sedime clap.gif Tai mes uzvakar nusipirkomesuperini dalyka tongue.gif ! Pirkome babycentre,yra specialus kombinezonas - vokelis butent sitam vezimui, t.y. Mura thumb_yello.gif Tai jisai yra pritaikytasne tik mazam leliukui, bet jau ir gerokai ugtelejusiam! Super dalykas! Jisai netgi segasi prie vezimo,tai vaikiukas niekaip neiskris is vezimo ir is kombinzono! Yra su kapisonu ir t.t.Tikrai labai patenkinta likau,Jo kaina 159 Lt.Yra ivairiuspalvu, tiesa mano Mura rudosspalvos, tai negavau rudos, o pirkau juoda su pilku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monaikute @ 2008 12 02, 10:26)
Na mes jau naudojame sportine dali  thumbup.gif  jau apie pora menesiu, tiesa pradzioje gulejome pusiau gulimoje padetyje, dabar jau sedime  clap.gif Tai mes uzvakar nusipirkomesuperini dalyka  tongue.gif ! Pirkome babycentre,yra specialus kombinezonas - vokelis butent sitam vezimui, t.y. Mura  thumb_yello.gif Tai jisai yra pritaikytasne tik mazam leliukui, bet jau ir gerokai ugtelejusiam! Super dalykas! Jisai netgi segasi prie vezimo,tai vaikiukas niekaip neiskris is vezimo ir is kombinzono! Yra su kapisonu ir t.t.Tikrai labai patenkinta likau,Jo kaina 159 Lt.Yra ivairiuspalvu, tiesa mano Mura rudosspalvos, tai negavau rudos, o pirkau juoda su pilku  tongue.gif

O man tas Mura kombenzonas nepatiko g.gif Pirkau naturalios vilnos vokeli, tai puikiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teira @ 2008 12 02, 11:51)
O man tas Mura kombenzonas nepatiko g.gif  Pirkau naturalios vilnos vokeli, tai puikiai tinka thumbup.gif

O kodel jis tau nepatiko?
Aš taip pat dabar suku galvą kuom užkloti mažiuką sportinuke g.gif
Man natūralios vilnos vokelis atrodo pernelyg storas, ypač kai pas mus tokios žiemos dabar mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monaikute @ 2008 12 02, 11:26)
Na mes jau naudojame sportine dali  thumbup.gif  jau apie pora menesiu, tiesa pradzioje gulejome pusiau gulimoje padetyje, dabar jau sedime  clap.gif Tai mes uzvakar nusipirkomesuperini dalyka  tongue.gif ! Pirkome babycentre,yra specialus kombinezonas - vokelis butent sitam vezimui, t.y. Mura  thumb_yello.gif Tai jisai yra pritaikytasne tik mazam leliukui, bet jau ir gerokai ugtelejusiam! Super dalykas! Jisai netgi segasi prie vezimo,tai vaikiukas niekaip neiskris is vezimo ir is kombinzono! Yra su kapisonu ir t.t.Tikrai labai patenkinta likau,Jo kaina 159 Lt.Yra ivairiuspalvu, tiesa mano Mura rudosspalvos, tai negavau rudos, o pirkau juoda su pilku  tongue.gif

O tas kombinezonas yra būtent toks koks yra nurodytas Maxi cosi internetineje svetaineje?
Kiek suprantu jūsų leliukui yra apie septynis mėnesius, ar ne? Ir jūs telpate į jį?
Aš kiek domėjausi tais kombinezonais tai man pasakė, kad jie skirti tik kūdikiams iki 6 mėnesių g.gif Tiesa, čia pas mus tokiame kaime gal tiek ir težino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulyte maze @ 2008 12 02, 22:34)
Man natūralios vilnos vokelis atrodo pernelyg storas, ypač kai pas mus tokios žiemos dabar mirksiukas.gif
Papildyta:
O tas kombinezonas yra būtent toks koks yra nurodytas Maxi cosi internetineje svetaineje?
Kiek suprantu jūsų leliukui yra apie septynis mėnesius, ar ne? Ir jūs telpate į jį? 
Aš kiek domėjausi tais kombinezonais tai man pasakė, kad jie skirti tik kūdikiams iki 6 mėnesių g.gif  Tiesa, čia pas mus tokiame kaime gal tiek ir težino doh.gif

Oj,tikrai telpame ir mums dar jis didelis blush2.gif ! Mums jau septyni su puse mirksiukas.gif Nesame nei per ploni nei per stori lotuliukas.gif Siaip gal jums ne apie ta kombinezoniuka nupasakojo,nes tas kuri mes turime ir kuris tvirtinasi prie vezimo vadionasi FOOTMUFF (http://www.maxicosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=55) cia reikia eiti i skyreli ACCESSORIES ir ten pamatysite ta vokeli - kombinezoniuka. Siaip jisai pritaikytas vaikui iki 4 metu! t.y. iki kol sedi vezime sportiniame. Jums tikrai gal ne apie ta nupasakojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monaikute @ 2008 12 02, 21:45)
Oj,tikrai telpame ir mums dar jis didelis  blush2.gif ! Mums jau septyni su puse  mirksiukas.gif  Nesame nei per ploni nei per stori  lotuliukas.gif Siaip gal jums ne apie ta kombinezoniuka nupasakojo,nes tas kuri mes turime ir kuris tvirtinasi prie vezimo vadionasi FOOTMUFF (http://www.maxicosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=55) cia reikia eiti i skyreli ACCESSORIES ir ten pamatysite ta vokeli - kombinezoniuka. Siaip jisai pritaikytas vaikui iki 4 metu! t.y. iki kol sedi vezime sportiniame. Jums tikrai gal ne apie ta nupasakojo  doh.gif

Tai tas kur yra su kojytėmis ir be rankyčių, ar ne?
O kokia jo sudėtis, ar jis labai storas? Ar dar kuom nors klojate savo mažiuką kai užvelkate šitą kombinezoną?
Ir koks jūsų leliuko ūgis dabar yra?
Atsakyti
QUOTE(Ulyte maze @ 2008 12 02, 20:34)

Man jis nepatiko del to, kad yra kombenzonas smile.gif O naturalios vilnos vokelis tikrai nera toks storas schmoll.gif Tikrai gulime ir sedime labai erdviai thumbup.gif Ir aplamai patogus dalykas, jis uzsisega iki pat galvytes, as ir namie ji migdau tame vokelyje smile.gif Be to naturalioje vilnoje vaikutis tikrai neperkais rolleyes.gif
Atsakyti
aš vakar susiradau maxi cosi cd "instructions for use" specialiai, kad pasižiūrėti kaip ir kas ten su tuo kombinzonu, nugi patiko nerealiai, varysiu pirkti thumbup.gif patiko, kad vaikas prisisega su visu kombinzonu, multike nufilmuotas gerokai ūgtelėjęs vaikas, tai kombinzonas butų ilgam smile.gif
turiu ir aš vilnonį vokelį, gerai jisai kai kur nors ilgiau šaltu oru keliaujama su vaiku ir vežimu, bet jei iki pardes kokios nulėkt, tai tas kombinzonas liuks būtų smile.gif
Atsakyti