Jo buvo maniškiui , bet jis buvo kokių trijų mėnesių.Irgi iškrito iš lovos ir atsitrenkė į lovelės krašta.Aišku labai išsigandau , guzas išoko didžiausias, visas raudonas.Tai uždėjau šaltą šaukstą , truputį palaikiau ir pradėjo leistis.Tai guzas buvo kelias dienas , bet paskui išnyko.Bet mano nei vėmė nieko , todėl ir nesikreipiau niekur.Bet prieš tris dienas jis naktį vėl man iškrito iš lovos , bet niekur neužkliuvo tik į grindis trenkėsi tai nebuvo net guzo , tik raudona truputėlį.
Aišku jeigu tau neramu , gali padaryti galvytės echo.Kai mes darėm tai aš gydytojai sakiau kad buvome iškrite, bet viskas gerai baigėsi.O vemti gali ir nuo smegenų sukrėtimo, mano vyresnėliui kai buvo trys metai buvo laukia pargriuves ant plytelių , tai iškarto nevėmė, aišku aš nuvežiau į priėmimą nes buvo vakaras , peršvietė galvytę iš karto.Nieko neitarė , kadangi gudrūs mūsų gydytojai , tai užsiminė kad jis apsimetinėja kad jam blogai, ir išleido mus namo.Tai nespėjome gryžti namo palipome kelis laiptus ir pradėjo vaikas vemti, tai tada mus paguldė į ligoninę.
Kaip supratau gydytoja jus apžiūrėjo , gal nieko rimto ir nėra.Aišku jeigu pasikartos vėmimai geriau kreipkis vėl.Nes negali nieko žinoti.Vieni krenta milijonus kartų ir nieko , o kitiems užtenka vieno karto kad atsidurtumei lygoninėj.
QUOTE(Regin @ 2006 09 28, 14:38)
Sveikos mamos, mano pupa nukrito nuo lovos, atsitrenke i lovyte, iššoko guzas. Labai verke ir as pati labai išsigandau, kita diena vakare veme, bet daugiau nieko itartino nepastebejau. Daktare pasake stebet. Ar jusu vaikuciams kam nors taip buvo, gal reikia persvest galvyte?Parasykit, gal nuraminsit mane. 

maniškis jau kokius 5 kartus nuo lovos nusivertė, guzas iššoka ir viskas, nespėju sužiūrėti, tik užsisuku, o tas jau ant žemės

maniskis irgi buvo is lovos issiridenes, bet nebuvo jokio guzo.paverke, bet nieko. is lovos tai tik karta issirideno, bet seip tai daba labai daznai ropoja, griuna, tai neapskaiciaves beropodamas i siena atsitrenkia su kaktyte, tai stovi atsistojes ir nuvirsta... stengiuos gaudyt, ziuret, kad netrankytu galvytes, o tai nezinia kada tai gali atsiliepti...
Echo smegenu sutrenkimo neparodys, ydytoja priemamajame Klinikose pasake, kad smegenu sukretima nustato tik pagal simptomus, jei daugiau nevemia nusiramink, jei tik viena karteli susiveme, tai gal tik atsitiktinumas, gali vemti ir nuo gerklytes uzdegimo ir nuo daugelio kitu faktoriu, mes viena mazyli vezem i klinikas, nes nukrito, susitrenke galva ir ta pacia diena i vakara pora ar net trejeta kartu susiveme, bet nuvaziave i klinikas gavom atsakyma kad beprasidedantis laringitas, kas gali taipogi sukelti vemima, jei nevemia pastoviai ir tik ta vieninteli karta -nusiramink...... Zinau baisu, nes del savo vaikelio viska padarysi ,... net musei ikandus gali prisigalvot visokiu pasekmiu, bet nieko tokio, tai jau musu mamu dalia, jei gali , pasiskambink savo gydytojai ir ramiai paaiskink viska apie simptomus, manau ji tau tikrai patars geriau nei mes

na maniskis isgriuvo is valgymo kedutes, buvau neprisegus. Salia stovejau, uzsiziopsojau, o jis atsistojo ir ant galvos krito. Verke baisiai, mes us vyru buvom labai isigande. iskvietem greitaja, nuveze i ligonine, rentgeno nuotrauka padare ir nieko viskas tvarkoje. Buvo tikrai ramiau, kad ten nuvykom. Atsipirkom tik guzu. Dejau salta leda iskart, tai nebuvo toks didelis gumbas. Gyd, sake stebet, taciau nieko tokio nepastebejom. neveme ir nebuvo prarades samones.
QUOTE(VidaT @ 2006 09 28, 15:41)
Jo buvo maniškiui , bet jis buvo kokių trijų mėnesių.Irgi iškrito iš lovos ir atsitrenkė į lovelės krašta.Aišku labai išsigandau , guzas išoko didžiausias, visas raudonas.Tai uždėjau šaltą šaukstą , truputį palaikiau ir pradėjo leistis.Tai guzas buvo kelias dienas , bet paskui išnyko.Bet mano nei vėmė nieko , todėl ir nesikreipiau niekur.Bet prieš tris dienas jis naktį vėl man iškrito iš lovos , bet niekur neužkliuvo tik į grindis trenkėsi tai nebuvo net guzo , tik raudona truputėlį.
Aišku jeigu tau neramu , gali padaryti galvytės echo.Kai mes darėm tai aš gydytojai sakiau kad buvome iškrite, bet viskas gerai baigėsi.O vemti gali ir nuo smegenų sukrėtimo, mano vyresnėliui kai buvo trys metai buvo laukia pargriuves ant plytelių , tai iškarto nevėmė, aišku aš nuvežiau į priėmimą nes buvo vakaras , peršvietė galvytę iš karto.Nieko neitarė , kadangi gudrūs mūsų gydytojai , tai užsiminė kad jis apsimetinėja kad jam blogai, ir išleido mus namo.Tai nespėjome gryžti namo palipome kelis laiptus ir pradėjo vaikas vemti, tai tada mus paguldė į ligoninę.
Kaip supratau gydytoja jus apžiūrėjo , gal nieko rimto ir nėra.Aišku jeigu pasikartos vėmimai geriau kreipkis vėl.Nes negali nieko žinoti.Vieni krenta milijonus kartų ir nieko , o kitiems užtenka vieno karto kad atsidurtumei lygoninėj.
niekaip negaliu suprasti kaip 3 men kudikelis gali iskristi is lovos ???is savo lovos ar tevu ??????

o jei vaikas ir vemia...tai nelabai gerai..butinai reikia kreiptis pas neurologa.........vemimas tai panasu i smegenu sutrikima, atsiprasau as ne gidytoja, bet zinau kad gidytojams DZIN....stebekit ir viskas....kol pats nepareikalausi tyrimu niekas nieko nedarys...nelaukit pasekmiu jeskokit kitu gidytojiu , nuomoniu ir t.t

Aciu labai uz pasisakimus
. Buvom pas gydytojus, visur siunte ir rengena galvytes darem, aciu dievui nieko nerado, bet neurologe dave siuntyma i ligonine del viso ko. I ligonine nevaziavom, vyras mane isbare, kad sveikam vaikui jeskau ligu. Gavau pamoka ateiciai ir dabar nepalieku vienos. Ir tikios nebus pasiekmiu jokiu.

QUOTE(Regin @ 2006 10 02, 21:22)
Aciu labai uz pasisakimus
. Buvom pas gydytojus, visur siunte ir rengena galvytes darem, aciu dievui nieko nerado, bet neurologe dave siuntyma i ligonine del viso ko. I ligonine nevaziavom, vyras mane isbare, kad sveikam vaikui jeskau ligu. Gavau pamoka ateiciai ir dabar nepalieku vienos. Ir tikios nebus pasiekmiu jokiu.

QUOTE(Simpatiaska @ 2006 10 02, 22:50)

Tai vyrai tikrai tokie, nes jau sulaukiau prekaistu, kad nedaiziurejau vaiko.Siandien eisim skiepu daryt, tai dar pasnekesim su daktare.

eikit sau nepasakokit cia baisu net darosi.
maniskis ir nukrito nsenai tai vezem i klinikas padare nuotrauka ir viskas ok sake bet kazko jis mieguistas.jam dantukai dygsta tai toks irzlus nors siaip zaidzia dugsta bet vistiek.o dar snd temperatura pakilo.nezinau nuo ko cia
maniskis ir nukrito nsenai tai vezem i klinikas padare nuotrauka ir viskas ok sake bet kazko jis mieguistas.jam dantukai dygsta tai toks irzlus nors siaip zaidzia dugsta bet vistiek.o dar snd temperatura pakilo.nezinau nuo ko cia

mano dukryte 2 menesiuku buvo nukritus nuo lovos.buvau baisiai persigandus
iskart vaziavom i santariskes,dare rentgena sake viskas gerai. bet kita diena varem i poliklinika pas neurologa ir okulista pasitikrint ir dar darem galvytes echoskopa.aciu Dievui viskas gerai,nebuvo jokio sutrenkimo,nieko
bet santariskese daktaras elgesi kaip su nezinau kuo.ziurejo is auksto,mazdaug ko cia pazadinot(nes atvaziavom apie 12 nakties).ir snekejo taip lyg specialiai dukryte buciau is lovos isvertus.teko man grieztai ir piktai su juo kalbet.

iskart vaziavom i santariskes,dare rentgena sake viskas gerai. bet kita diena varem i poliklinika pas neurologa ir okulista pasitikrint ir dar darem galvytes echoskopa.aciu Dievui viskas gerai,nebuvo jokio sutrenkimo,nieko

bet santariskese daktaras elgesi kaip su nezinau kuo.ziurejo is auksto,mazdaug ko cia pazadinot(nes atvaziavom apie 12 nakties).ir snekejo taip lyg specialiai dukryte buciau is lovos isvertus.teko man grieztai ir piktai su juo kalbet.
PAS MUS IRGI JAU PORĄ KARTŲ SPĖJO PASKRAIDYT
KAI PIRMĄ KARTĄ NUVIRTO 4MĖN,BUVOM KARTU SU VYRU NAMUOSE,TAI VYRUI TEKO MUS ABU RAMINTI,O AŠ RĖKIAU,KAD DAUGIAU PRIE VAIKO NET NEBESILIESIU,NES ESU NETIKUS MAMA
JOKIŲ BLOGŲ POŽYMIŲ NEBUVO GAL SAVAITĘ,O VĖLIAU PASIDARĖ IRZLUS,TODĖL NUSPRENDĖM PARODYTI DAKTARAMS,NORS BUVO LABAI GĖDA
O DIAGNOZĖ-DYGSTA DANTUKAI.KAI 4,5MĖN IŠLINDO PIRMASIS,IRZLUMAS DINGO
PO TO KARTO MAŽIUS PATS NUO LOVOS NEBELIPO,PRIROPOJĘS KRAŠTĄ KVIESDAVO,KAD NUKELT.BET...ANT LOVOS BUVO ŠILKINIS UŽKLOTAS IR MAŽIUKAS NUČIUOŽĖ TIESIAI ANT VEIDUKO,PAKĖLUSI PAMAČIAU VISĄ KRUVINĄ,ŠOKAS NEREALUS(IR DAR SEKANČIĄ DIENĄ KRIKŠTIJOM)...IŠKVIEČIAU GREITĄJĄ,APŽIURĖJĘ NUSPRENDĖ,KAD PRAKIRSTOS LŪPOS SIŪTI NEREIKIA
ATSIPIRKOM TUO,KAD KRIKŠTYNŲ NUOTRAUKOSE ATRODO KAIP SU NEGRO LŪPA...

PO TO KARTO MAŽIUS PATS NUO LOVOS NEBELIPO,PRIROPOJĘS KRAŠTĄ KVIESDAVO,KAD NUKELT.BET...ANT LOVOS BUVO ŠILKINIS UŽKLOTAS IR MAŽIUKAS NUČIUOŽĖ TIESIAI ANT VEIDUKO,PAKĖLUSI PAMAČIAU VISĄ KRUVINĄ,ŠOKAS NEREALUS(IR DAR SEKANČIĄ DIENĄ KRIKŠTIJOM)...IŠKVIEČIAU GREITĄJĄ,APŽIURĖJĘ NUSPRENDĖ,KAD PRAKIRSTOS LŪPOS SIŪTI NEREIKIA