mums 5 men,pries 2 dienas irgi nusirito nuo lovos,issigandom abi,verke labai garsiai,bet greitai nusiramino paimta ant ranku,tuoj pat uzuolaida susidomejo,sypsotis pradejo,apziurejau galvyte,lyg ir nieko,be melyniu ir guzu,bet jau trecia diena nerami pasidare nori vis buti ant mano ranku jei palieku viena po keliu min verkia su asarom,paimu ant ranku nusiramina,nezinau ka ir galvot,gal issidando ar jai skauda .....
ar buvo kam nors panasiai ???
As tai prisimenu kaip mano broliukas būdamas apie metuku nuo palanges varlytes pozoje nukrito zemen..mama tuo metu kaip tik žengė į kambari.. Galit isivaidzuot jos reakciją ...
Bet viskas mano broliui ok..dabar jam 19m ir po to nukritimo pasekmiu neliko...akivaizdu, kad mazyliai moka kristi....

jo buvo ir mano vyrukas nuo lovos nukrites keliu menesiu kai buvo,nezinau kam didesnis sokas buvo man ar jam,tai buvau isigandus labiausiai,puoliau skambinti vyrui i darba kad greciau gryztu
,nes nezinojau ka daryti,bet nieko rimto aciu dievui nebuvo,issigando ir tiek,bet esu girdejusi,kad jeigu vaikas iskrenta,tai negalima leisti jam uzmigti ir reikia stebeti nes jei pasidaro mieguistas ,tai gali buti smegenu sutrenkimas

Na bumpsi ir mūsų pastoviai,bet jei didelis guzas būtų,o dar ir vemtų,tai tikrai ieškočiau pagalbos

QUOTE(Simpatiaska @ 2006 10 02, 17:34)
niekaip negaliu suprasti kaip 3 men kudikelis gali iskristi is lovos ???is savo lovos ar tevu ??????
reikia ne zioplioti o priziureti.......
vaikiukus....nepalikti be prieziuros nei minutei... 

O tamsta vaiku turite? Maniskis irgi dabar va serga, tai turbut pasikart anot jusu tureciau-nepriziurejau

QUOTE(rainiukas @ 2006 11 10, 00:31)
O tamsta vaiku turite? Maniskis irgi dabar va serga, tai turbut pasikart anot jusu tureciau-nepriziurejau
Atsiprasau visu, kad isikisau, bet nervai istampyti nuo to ju pastovaus lipimo, griuvimo, zyzimo. Prikalta gi but negali visalaik prie to vaiko. Ir pasysiot reiki, ir pavalgyt 

nesinervuok ir nekreip demesio

jo,jauciasi,kad simpatiaska dar neturi vaiku,kai turesi savo,nekils tokiu minciu"kaip gali vaikas iskristi is lovos,reikia priziuret,o nezioplinet",ateis laikas ir pati ieskosi atsakymu i klausymus sitoj temoj,man atrodo cia mamos iesko patarimu is moteriskiu su patirtim,kurios turejo panasiu bedu,o ne is tu kurios net nezino ka reiskia priziureti vaika

mano taip pat buvo 4-5men nukrites ant grindu nuo lovos ir ta diena vyras pradejo vartytis,ir gan smarkiai ant galvos,vezem i klinikas,persviete ir nieko.ir nuo sios dienos pradejau guldyt ant grind,tai galedavau palikt.po to vaiksciot pradejo,tai daba neisvengiam guzu,fanaru.ka padarysi nieks be to neisaugo.
Na keista ta pediatrė. Ką jokiu tyrimų nedarė. Vėmimas gali reikšti stiprų galvos sutrenkimą. Aš tavo vietoje gydytojos paprašyčiau, kad akių dugną pažiūrėtų, pas reurologa nukreiptų.
Papildyta:
sory, taip susinervinau, kad su klaidom rašyti pradėjau
Kartais gydytojai taip paprastai į viską žiūri, o mums naujai iškeptoms mamoms (ir patyrusioms)verkt norisi kai vaikui negerai.
Papildyta:
sory, taip susinervinau, kad su klaidom rašyti pradėjau

Kai nutinka su vaiku nelaimė, visada kaltiname save ir/ar aplinkybes. Deja, kad ir kaip saugotum vaiką, sumušimų neišvengsi. Aš irgi galvodavau, kad tik per tėvų neapdairumą, atmestinumą ir pan. vaikai nukrenta nuo lovos. O kai mūsų 7 mėn. krito nuo lovos, pasikeitė visas požiūris. Nusisukau tik akimirkai, padėti daiktą šalia lovos ir vaikas nukrito. Dar spėjau sugriebti, bet vis tiek stuktelėjo kaktytę į grindis. O atrodo, ojojoi kokia atidi ir dėmesinga mama esu. Visko iš anksto nenumatysi. Būnant su vaiku reikėtų būti aiškiaregėm, t.y. žvelgti į sekantį vaiko veiksmą ir akimirksniu pagalvoti bei pasiielgti taip, kad nebūtų panašių nelaimių. Lengva pasakyti, bet ne visada išeina numatyti. Mano patarimas: stengtis nepanikuoti, nuraminti verkiantį vaikutį, dėti šaltį ant sumuštos vietos, kreiptis pas gydytojus. Svarbu stebėti vaiko elgseną.
Sveikutės, mano mažiausias kątik nukrito nuo sofos. Aš sedėjau šalia, bet kažkaip jis sugebėjo nukristi. Man labai neramu dabar,nors vaikutis jau linksmesnis, žaidžia, bet prisilietus prie galvytės vėl verkia. O jau guzo didumas
Gydytoja liepė tepti traumeliu ir duoti po ketvertuką traumelio tabletyčių. Oi, labai tikiuosi viskas praeis be pasekmių. Bet tai jau labai didelė pamoka ateičiai. Ramiau pasidarė paskaičius jūsų patirtį.