Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nukrito!

Oi sianakt mano mazylis irgi nukrito nuo lovos ant laminato verysad.gif ,visa diena lygtai buvo viskas gerai,tik gal zurzeno truputi,bet jam dar ir dantukai kalasi g.gif .Bet ant galvytes sonia yra guziukas.Cia kaip pasiskaiciau,tai dabar nusiraminti negaliu ir nezinau ka daryti,nes esu ne Lietuvoje.Ir jauciuosi tokia bloga mama.Na tikiuosi viskas bus gerai verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(ginta85 @ 2007 10 30, 21:48)
Oi sianakt mano mazylis irgi  nukrito nuo lovos ant laminato  verysad.gif ,visa diena lygtai buvo viskas gerai,tik gal zurzeno truputi,bet jam dar ir dantukai kalasi  g.gif .Bet ant galvytes sonia yra guziukas.Cia kaip pasiskaiciau,tai dabar nusiraminti negaliu ir nezinau ka daryti,nes esu ne Lietuvoje.Ir jauciuosi tokia bloga mama.Na tikiuosi viskas bus gerai  verysad.gif .

Nesijaudink, guziukas nuo sumusimo, pas mus tas pats buvo tai nieko, praeis, jei vaiko reakcija ta pati, tai be reikalo nesijaudink. Esi gera mama, neverta saves smerkti, juk paziurek cia tiek mamu raso, tai manai visos blogos. Blogos tos mamos kur vaikus palieka vaiku namuose, o mes juk nenorejome kad musu maziuliai nukristu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ginta85 @ 2007 10 30, 21:48)
Oi sianakt mano mazylis irgi  nukrito nuo lovos ant laminato  verysad.gif ,visa diena lygtai buvo viskas gerai,tik gal zurzeno truputi,bet jam dar ir dantukai kalasi  g.gif .Bet ant galvytes sonia yra guziukas.Cia kaip pasiskaiciau,tai dabar nusiraminti negaliu ir nezinau ka daryti,nes esu ne Lietuvoje.Ir jauciuosi tokia bloga mama.Na tikiuosi viskas bus gerai  verysad.gif .

nesijausk bloga mama, lukox tiesa sako- bloga ta mama, kuri savo vaiko nemyli. o klysti zmogiska, is klaidu mokomes, maniskis pvz nukrito vienasyk, ir zinau 100procentu, kad daugiau tai nepasikartos.
del guziuko yra taip. jei guzas nera platesnis nei 2 suaugusio zmogaus pirstai, tai tiesiog sumusimas, nieko baisaus, bet jei didesnis- butina kuo skubiau pasirodyti gydytojui, galimas kaukoles skilimas.
laikykites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa-oga: 31 spalio 2007 - 09:59
Na mes vakar visdelto nuvykom i ligonine,ne spas mus buvo gan nemazas guzas,tai sviete galvyte,bet aciu dievui viskas gerai thumbup.gif .Bet daktarai sake,kad toks mazytis kai nukrenta ir susitrenkia galvyte yra butina iskarto pasirodyti daktarui.Na tikiuosi gyvenime daugiau taip nepasikartos.
Aciu jums mamytes uz palaikima 4u.gif .Na ir linkiu kitom mamytem,kad taip nenutiku.
Atsakyti
Maniske,net 2kartus buvo nusiridenusi nuo lovytes,bet neaukstai kritoir ant kilimine sdangos,tai nevez pas daktariukus. apziurejau,jokiu guziuku nebuvo,nei melyniu,bet tai nereiskia,kad gerai padariua,akd nenuveziau
Atsakyti
mano mazulis pries pora sav taip nukrito nuo lovos ant kilimo verysad.gif aukstis apie 2 sprindziai, greit paemiau ant ranku, aprimo. kai ejau pas gyd pasakejo jog nieko baisaus, sutrenkimu nera.
Atsakyti
Mano lelyte 5 men siandien iskrito tiesiai ant galvytes is masinos kedutes, ji buvo ant zemes, nors ir neaukstai bet baisiai issigandau verysad.gif ir dabar dar stebiu, bijau kad kas nebutu.. kaip tik prisiskaiciau pries kelias dienas apie sukresto vaiko sindroma tai bijojau ir pajudint stipriau ja, kaip pumpurelis rase blush2.gif o dabar kaip tycia ir iskrito, verke mazai, tik issigando.. o dabar miega, net nzn kaip atskirt ar ji siaip miego nori ar cia jau negerai g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(yarrow @ 2006 02 11, 11:48)
O aš tai patarsiu vežti į traumatologinį, nes jetus jetus...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(milky way @ 2006 05 13, 10:25)
ir labai noreciau pasakyt kad seseles ir gydytojos santariskese kudikiu skyriui yra auksines!!! labai joms didelis aciuszzz...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Pasidalinsiu ir aš savo skaudžia patirtimi, gal kažkam bus paguoda, nusiraminimas. Ųiouo metu kaip tik ir esu tose minimose Santariškėse verysad.gif tai galite suprasti kad esam po kritimo...Diagnozė: Skilusi kaukolė..paguldyti stebėjimui verysad.gif Pasmus name yra dvi skirtingos plokstumos zodziu i svetaine reikia nusileisti laipteliu..svetaineje grindys yra sildomos tad isklotos plytelemis, o mūsų mažasis kuriam dabar 7.5 mėn. nuvaziavo ten su vaikstukais verysad.gif vertesi ant galvytes sono, ir dar su vaikstukais susizalojo raktikaulį dabar sumuštas verysad.gif To ka jaučiau, kai gydytojas sakė apie skilusia kaukolę..nelinkėčiau patirti nė vienai mamai, tai taip baisu iširsti kad kažkas blogai su tavo vaiku...zeme slydo is po koju tikraja prasme, kojos linko galvoje spengė akys tvinko ašarom siaubas, o vyras stovėjo baltas kaip popieriaus lapas...Bet panašu, kad mums pasisekė visi tyrimai rodo kad niekas nepazeista galvytėje. dėkoju kaip ir kažkuri mama čia visiems švenčiausiems, ir tikrai labai tikiuosi, kad tai nepaliks jokiu pasėkmių.

O visoms mamytėms patariu, geriau nuvažiuoti pasitikrinti, juk ka gali žinoti 4u.gif kad nereiktu paskui savęs dar labiau kaltinti, juk ir taip kaltinam kad neprižiūrėjom, kad nukrito...o jei dar kas rimciau užsigraužtume. Sekmės visoms ir saugokit leliukus unsure.gif
Atsakyti
saviski 8men. ir radau vakar ant grindu doh.gif .kai visad palikau miegoti vidury lovos placios, is sonu pagalves,apklotas ir dar lovytes is abieju pusiu. miegojo ir staiga pradejo rekt baisiausiai..atbegus radau ant zemes verysad.gif lovyte ant ratuku, gal nusistume.. siaubas kaskoks..bet siaip nieko lyg, guzu nera.linksmas.
stebesiu toliau.3 vaikai uzaugo, taip dar nebuvo. o dabar... blush2.gif

Atsakyti
maniske ir kadais buvo nusiritus nuo lovos unsure.gif jau baimes buvo pilnos kelnes blink.gif bet ji labaiu isigando nei kad susimuse..apziurejau galva nieko nesimate, kvepuoti nesnustojo tai ir nesikreipiau niekur...nu ir viskas normaliai...tu leliuku galvos minkstos ne taip lengvai skyla bet va baisu kad smegenus usitrenks... o dabar ji jau stojasi visur pasiramstydama tai tiek kartu buvo griuvus aukstielnyka kad jau nesuskaiciuosiu, ir guza turejo ne viena unsure.gif guzai greit dingsta uztai paskui atargesne tampa rolleyes.gif
Atsakyti
as taip issiganadau dabar perskaicius, maniskisirgi nukrito, guziukas buvo nedidelis, bet labai verke, o kita diena atpyle fontanu. o dabar labai irzlus, bet gal cia nuo slogos net nezinau, ryt eisim pas daktare
Atsakyti
Tokios karčios patirties ir mes turim ax.gif , bet baigėsi viskas gerai, svarbu stebėti kad po kritimo nebūtų vaikas mieguistas ir nevemtų.
Atsakyti