Oi sianakt mano mazylis irgi nukrito nuo lovos ant laminato
,visa diena lygtai buvo viskas gerai,tik gal zurzeno truputi,bet jam dar ir dantukai kalasi
.Bet ant galvytes sonia yra guziukas.Cia kaip pasiskaiciau,tai dabar nusiraminti negaliu ir nezinau ka daryti,nes esu ne Lietuvoje.Ir jauciuosi tokia bloga mama.Na tikiuosi viskas bus gerai
.
QUOTE(ginta85 @ 2007 10 30, 21:48)
,visa diena lygtai buvo viskas gerai,tik gal zurzeno truputi,bet jam dar ir dantukai kalasi
.Bet ant galvytes sonia yra guziukas.Cia kaip pasiskaiciau,tai dabar nusiraminti negaliu ir nezinau ka daryti,nes esu ne Lietuvoje.Ir jauciuosi tokia bloga mama.Na tikiuosi viskas bus gerai
.
Nesijaudink, guziukas nuo sumusimo, pas mus tas pats buvo tai nieko, praeis, jei vaiko reakcija ta pati, tai be reikalo nesijaudink. Esi gera mama, neverta saves smerkti, juk paziurek cia tiek mamu raso, tai manai visos blogos. Blogos tos mamos kur vaikus palieka vaiku namuose, o mes juk nenorejome kad musu maziuliai nukristu...
QUOTE(ginta85 @ 2007 10 30, 21:48)
.
nesijausk bloga mama, lukox tiesa sako- bloga ta mama, kuri savo vaiko nemyli. o klysti zmogiska, is klaidu mokomes, maniskis pvz nukrito vienasyk, ir zinau 100procentu, kad daugiau tai nepasikartos.
del guziuko yra taip. jei guzas nera platesnis nei 2 suaugusio zmogaus pirstai, tai tiesiog sumusimas, nieko baisaus, bet jei didesnis- butina kuo skubiau pasirodyti gydytojui, galimas kaukoles skilimas.
laikykites
Na mes vakar visdelto nuvykom i ligonine,ne spas mus buvo gan nemazas guzas,tai sviete galvyte,bet aciu dievui viskas gerai
.Bet daktarai sake,kad toks mazytis kai nukrenta ir susitrenkia galvyte yra butina iskarto pasirodyti daktarui.Na tikiuosi gyvenime daugiau taip nepasikartos.
Aciu jums mamytes uz palaikima
.Na ir linkiu kitom mamytem,kad taip nenutiku.
Aciu jums mamytes uz palaikima
Maniske,net 2kartus buvo nusiridenusi nuo lovytes,bet neaukstai kritoir ant kilimine sdangos,tai nevez pas daktariukus. apziurejau,jokiu guziuku nebuvo,nei melyniu,bet tai nereiskia,kad gerai padariua,akd nenuveziau
mano mazulis pries pora sav taip nukrito nuo lovos ant kilimo
aukstis apie 2 sprindziai, greit paemiau ant ranku, aprimo. kai ejau pas gyd pasakejo jog nieko baisaus, sutrenkimu nera.
Mano lelyte 5 men siandien iskrito tiesiai ant galvytes is masinos kedutes, ji buvo ant zemes, nors ir neaukstai bet baisiai issigandau
ir dabar dar stebiu, bijau kad kas nebutu.. kaip tik prisiskaiciau pries kelias dienas apie sukresto vaiko sindroma tai bijojau ir pajudint stipriau ja, kaip pumpurelis rase
o dabar kaip tycia ir iskrito, verke mazai, tik issigando.. o dabar miega, net nzn kaip atskirt ar ji siaip miego nori ar cia jau negerai
QUOTE(yarrow @ 2006 02 11, 11:48)
O aš tai patarsiu vežti į traumatologinį, nes jetus jetus...
QUOTE(milky way @ 2006 05 13, 10:25)
ir labai noreciau pasakyt kad seseles ir gydytojos santariskese kudikiu skyriui yra auksines!!! labai joms didelis aciuszzz...
Pasidalinsiu ir aš savo skaudžia patirtimi, gal kažkam bus paguoda, nusiraminimas. Ųiouo metu kaip tik ir esu tose minimose Santariškėse
O visoms mamytėms patariu, geriau nuvažiuoti pasitikrinti, juk ka gali žinoti
saviski 8men. ir radau vakar ant grindu
.kai visad palikau miegoti vidury lovos placios, is sonu pagalves,apklotas ir dar lovytes is abieju pusiu. miegojo ir staiga pradejo rekt baisiausiai..atbegus radau ant zemes
lovyte ant ratuku, gal nusistume.. siaubas kaskoks..bet siaip nieko lyg, guzu nera.linksmas.
stebesiu toliau.3 vaikai uzaugo, taip dar nebuvo. o dabar...
stebesiu toliau.3 vaikai uzaugo, taip dar nebuvo. o dabar...
maniske ir kadais buvo nusiritus nuo lovos
jau baimes buvo pilnos kelnes
bet ji labaiu isigando nei kad susimuse..apziurejau galva nieko nesimate, kvepuoti nesnustojo tai ir nesikreipiau niekur...nu ir viskas normaliai...tu leliuku galvos minkstos ne taip lengvai skyla bet va baisu kad smegenus usitrenks... o dabar ji jau stojasi visur pasiramstydama tai tiek kartu buvo griuvus aukstielnyka kad jau nesuskaiciuosiu, ir guza turejo ne viena
guzai greit dingsta uztai paskui atargesne tampa
as taip issiganadau dabar perskaicius, maniskisirgi nukrito, guziukas buvo nedidelis, bet labai verke, o kita diena atpyle fontanu. o dabar labai irzlus, bet gal cia nuo slogos net nezinau, ryt eisim pas daktare
Tokios karčios patirties ir mes turim
, bet baigėsi viskas gerai, svarbu stebėti kad po kritimo nebūtų vaikas mieguistas ir nevemtų.