QUOTE(yarrow @ 2006 02 11, 11:48)
O aš tai patarsiu vežti į traumatologinį, nes jetus jetus...
QUOTE(milky way @ 2006 05 13, 10:25)
ir labai noreciau pasakyt kad seseles ir gydytojos santariskese kudikiu skyriui yra auksines!!! labai joms didelis aciuszzz...
Pasidalinsiu ir aš savo skaudžia patirtimi, gal kažkam bus paguoda, nusiraminimas. Ųiouo metu kaip tik ir esu tose minimose Santariškėse

tai galite suprasti kad esam po kritimo...Diagnozė: Skilusi kaukolė..paguldyti stebėjimui

Pasmus name yra dvi skirtingos plokstumos zodziu i svetaine reikia nusileisti laipteliu..svetaineje grindys yra sildomos tad isklotos plytelemis, o mūsų mažasis kuriam dabar 7.5 mėn. nuvaziavo ten su vaikstukais

vertesi ant galvytes sono, ir dar su vaikstukais susizalojo raktikaulį dabar sumuštas

To ka jaučiau, kai gydytojas sakė apie skilusia kaukolę..nelinkėčiau patirti nė vienai mamai, tai taip baisu iširsti kad kažkas blogai su tavo vaiku...zeme slydo is po koju tikraja prasme, kojos linko galvoje spengė akys tvinko ašarom siaubas, o vyras stovėjo baltas kaip popieriaus lapas...Bet panašu, kad mums pasisekė visi tyrimai rodo kad niekas nepazeista galvytėje. dėkoju kaip ir kažkuri mama čia visiems švenčiausiems, ir tikrai labai tikiuosi, kad tai nepaliks jokiu pasėkmių.
O visoms mamytėms patariu, geriau nuvažiuoti pasitikrinti, juk ka gali žinoti

kad nereiktu paskui savęs dar labiau kaltinti, juk ir taip kaltinam kad neprižiūrėjom, kad nukrito...o jei dar kas rimciau užsigraužtume. Sekmės visoms ir saugokit leliukus
Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko. W. Magee.
...
Kvaila Moteris laiko Vyrą už galvos, protinga - už rankos, išmintinga - visai nelaiko....