Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 6dalis

QUOTE(gieruze @ 2008 03 10, 12:39)
o jei po gimdymo as nuspresiu tik viena diena pabut ligoninej ir vaziuosiu namo? As manau, mano teise rinktis, jei mane baisiai priziuri. Ar buvo tokiu mamyciu, kurios neisbuvo visu dienu ligoninej po gimdymo?

Priežiūra pogimdyviniame skyriuje skųstis negalėčiau, bet pagimdžiusi trečiąjį kuo greičiau važiuoti namo norėjau dėl šeimyninių aplinkybių (manęs reikėjo ne tik mažiausiajam, bet ir kitiems dviems ne ką didesniems kleckams). Nors gimdymas buvo nesunkus, abu sveiki, tvarkiausi su vaiku puikiai, bet medikai (labiausiai "stabdė" neonatologė) išleisti nei po pusės paros, nei po paros neskubėjo. Tiksliau išvažiuoti galėjau, bet jutau didelį psichologinį spaudimą, kad porą parų mamą ir vaiką stebėti medikams būtina, kad vistiek reiks atvažiuoti skiepų po tų dviejų parų, o tokiam mažiuliui kelionės ne į naudą, kad jei sugrįšim su komplikacijom save užgraušiu. Aš tokio spaudimo neatlaikiau ir namo išvažiavome po beveik dviejų parų...
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2008 03 10, 17:32)
- Galiu drąsiai rekomenduoti visoms gyd. V. Mačiulionytę.

4u.gif Dideliausi sveikinimai. Ir toks klausimukas. blush2.gif Kiek kainavo susitarimas su gydytoja? Ar ji iškart nustatė sumą, ar jūs mokėjot, kiek jums atrodė teisinga? ax.gif O tai nežinau, ar mano kišenė leis tokią prabangą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 03 11, 23:26)
4u.gif Dideliausi sveikinimai. Ir toks klausimukas. blush2.gif Kiek kainavo susitarimas su gydytoja? Ar ji iškart nustatė sumą, ar jūs mokėjot, kiek jums atrodė teisinga? ax.gif O tai nežinau, ar mano kišenė leis tokią prabangą. doh.gif

Dėkoju už sveikinimus.
Dėl kainos tarėmės iš anksto - aš atvirai jos paklausiau kiek? ji atvirai man atsakė - kiek ax.gif
Manau taip teisingiausia - iš anksto esi nusiteikęs mokėti iš anksto žinomą sumą, vėliau nereikia krimstis - ar daviau per daug ar per mažai... O ir laiko yra apsispręsti ar iš viso tokia paslauga tau įperkama ir reikalinga.
Tiesa, sutarėme, kad mokėsiu po visko, taigi po gimdymo prieš išleidžiant į namus, ji mane dar apžiūrėjo ir kai įsitikino, kad viskas tvarkoje - atsiskaitėme.
Dėl sumos rašyti nenorėčiau - manau tai truputėlį nekorektiška būtų gydytojos atžvilgiu, tačiau kiek girdėjau - kainos tariantis su gydytojais visos daugmaž apylygės.
Atsakyti
QUOTE(gieruze @ 2008 03 10, 12:39)
O tai ka davet, jei ne pinigais atsidekojot?  smile.gif

Banaliai: maišelį su šampanu ir šokoladinių saldainių dėžute blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2008 03 12, 11:58)
Dėl sumos rašyti nenorėčiau - manau tai truputėlį nekorektiška būtų gydytojos atžvilgiu, tačiau kiek girdėjau - kainos tariantis su gydytojais visos daugmaž apylygės.

Matai, vienos sako, kad mokėjo 500 Lt, kitos - 1000 Lt. Skirtumas didelis, todėl ir klausiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 03 12, 17:30)
Matai, vienos sako, kad mokėjo 500 Lt, kitos - 1000 Lt. Skirtumas didelis, todėl ir klausiu. blush2.gif

mega_shok.gif swoon.gif maniau apytiksliai nuo 200lt. iki 100eu.
Atsakyti
Aš išvis su gydytojom tartis nesiūlyčiau, nes visą darbą atlieka akušerės, nuo vandenmaišio prakirpimo iki plyšimų susiuvimo. Gydytoja ateina į gimdyklą tik periodiškai pažiūrėt, kaip viskas vyksta. Per mano 7 valandų gimdymą gydytoja buvo atėjusi lygiai tris kartus, užtat akušerė kaip vijurkas sukinėjosi aplink: ir vaiko tonus užrašinėjo, ir dokumentus pildė, ir gimdymą priėmė, ir susiuvo, ir patalynę pakeitė, ir vaikiuką sutvarkė - absoliučiai viską. Atsilyginom po visko, nes kitaip negalėjom, taip puikiai moteris dirbo. Jeigu jinai skaito - AČIŪ akušerei LIUDAI MAŽONIENEI. O akušerės kiek žinau beveik visos Klaipėdoj geros. Taip kad nepulkit mamos tartis iš anksto ir kišti bet kam pinigėlius, vistiek už jus nepagimdys.
Atsakyti
QUOTE(kanarele_ @ 2008 03 12, 18:11)
Aš išvis su gydytojom tartis nesiūlyčiau, nes visą darbą atlieka akušerės, nuo vandenmaišio prakirpimo iki plyšimų susiuvimo. Gydytoja ateina į gimdyklą tik periodiškai pažiūrėt, kaip viskas vyksta. Per mano 7 valandų gimdymą gydytoja buvo atėjusi lygiai tris kartus, užtat akušerė kaip vijurkas sukinėjosi aplink: ir vaiko tonus užrašinėjo, ir dokumentus pildė, ir gimdymą priėmė, ir susiuvo, ir patalynę pakeitė, ir vaikiuką sutvarkė - absoliučiai viską. Atsilyginom po visko, nes kitaip negalėjom, taip puikiai moteris dirbo. Jeigu jinai skaito - AČIŪ akušerei LIUDAI MAŽONIENEI. O akušerės kiek žinau beveik visos Klaipėdoj geros. Taip kad nepulkit mamos tartis iš anksto ir kišti bet kam pinigėlius, vistiek už jus nepagimdys.

Taip.Jei nera susitarimo visa darba atlieka akusere.
Su sia akusere gimdziau savo antra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kanarele_ @ 2008 03 12, 18:11)

man visus šiuos darbeliusatliko gydytoja. Akušerė tik vaikiuką sutvarkė ir dar keletą smulkių reikaliukų ax.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif
Gal kas galit parašyti, kiek maždaug kainuoja tartis su akušere ax.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos,
jau arteja tas laikas kada ir pati turesiu vaziuoti i Klaipedos GN,
ir vis nerimauju..
Noreciau paklausti ka vezetes su savimi? Ko prireike ir ko ne?
Beje kiek mazdaug pinigeliu reiketu veztis(na del viso pikto)..Seip nesiruosiu tartis su gydytojais ir duoti kysi,bet manau jei nakti pagimdysiu,tai tikrai vyras nesuras greitai kur gauti saldainiu dezute ax.gif kad atsidekuoti gydytojams...Dar norejau suzinoti kiek kainuoja mokamos palatos? blush2.gif
Ziaurej bijau ten vaziuoti nieko nezinodama... 4u.gif
Atsakyti
Avgustik, nebijok, o ramiai susiruošk reikiamus daiktus. Jei negavai sąrašiuko pas ginekologą, ko reikia, paskaityk Mamos žurnalo paskutiniame numeryje paskutinuose puslapiuose. Yra sąrašiukas, ko reikia į GN. smile.gif
O dėl pinigėlių - jei nesitari, o tik atsidėkoti simboliškai, užteks ir šimto litų, manau. g.gif Bet tik mano nuomonė.
Atsakyti