Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 6dalis

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 03 03, 17:53)
jei pati nesusitvarkysi, tai tau sutvarkys  smile.gif bent jau prieš 2 metus mano draugei taip buvo.

Labai ačiū už atsakymus, nes tikrai kažkaip nepatogu pas ka nors klausti, o ir nesusitvarkius važiuoti dar nepatogiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 03 02, 00:55)
Na nėra taip, kaip tu išreiškei mintis. Gimdžiau tris KGN, be jokių davimu ir visi keturi esam sveiki gyvi ir laimingi. smile.gif

labai dziaugiuosi uz mamytes ir ju leliukus, kuriems pasiseke 4u.gif

QUOTE(Rasiliukas @ 2008 03 02, 15:01)
Yra dar viena išeitis: galima susimokėti kasoje ir užsisakyti gydytoją gimdymui legaliai  blush2.gif

Girdejau, jog gydytojai uz tai papildomo atlygio negauna. Kitaip jie neimtu nelegaliai schmoll.gif

O kiek dienu paprastai laiko pogimdyviniam, jei mamyte ir vaikutis sveiki?

Atsakyti
QUOTE(gieruze @ 2008 03 03, 21:43)

2-3 paras.
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2008 03 02, 17:01)
Nematau kuo čia puikuotis. Vienos duoda, kitos ne, ir čia kiekvienos asmeninis reikalas ir požiūris. mirksiukas.gif
Antrą gimdysiu irgi susitarus, man taip saugiau. Yra dar viena išeitis: galima susimokėti kasoje ir užsisakyti gydytoją gimdymui legaliai  blush2.gif

Tai čia ne kyšio davimas, o tarimasis su gydytoju, kad jis atliktų paslaugas ne savo darbo metu, už kurias atlyginimo negauna. Tai yra papildomas jo darbas. O kyšis, mano supratimu, kai atvažiuoji ir moki tam, kuris budi, kad geriau tave prižiūrėtų, labiau papopkintų. Gydytojo pasirinkimas bet kokiu atveju yra mokamas.

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 03 03, 16:53)
jei pati nesusitvarkysi, tai tau sutvarkys  smile.gif bent jau prieš 2 metus mano draugei taip buvo.

Niekas netvarko. Kaip atvažiuoji - taip ir gimdai. Tažokia tvarka buvo prieš penkerius, trejus metus ir pusmetį atgal. ax.gif

QUOTE(gieruze @ 2008 03 03, 19:43)
labai dziaugiuosi  uz mamytes ir ju leliukus, kuriems pasiseke  4u.gif 
Girdejau, jog gydytojai uz tai papildomo atlygio negauna. Kitaip jie neimtu nelegaliai  schmoll.gif

Gydytojui nuo legaliai sumokėtos sumos lieka berods 20%. Tad jie pyksta, kai samdoma legaliai. Manau, kad ir tau, ir jam geriau, kaip tariamasi tiesiogiai.

O po gimdymo laiko dvi paras, jei viskas gerai ir abu sveiki.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 03 01, 19:42)
Laukia ir manęs gimdymo malonumas. Kolkas dar nesu  nestuke.gif įskaitoj, bet po poros savaičių dabartinė ginė mane atiduos Mačiulionytei. Apie šią ginę girdėjau daug gerų atsiliepimų ir jei susitarsiu su vyru tai prašysiu būtent jos dalyvaut mano gimdyme  blush2.gif Tik įdomu kaip susitart dėl sumos. Šiaip esu iš tų, kurios nemoka daktarams  blush2.gif

Tai tu ir nesitark dėl sumos. Tarkis, kad gydytoja dalyvautų tavo gimdyme, jei ji sutiks, tai ir gerai. Ji pati nurodys sumą, o jei ne, tai sumokėsi po visko, kiek tavo sąžinė lieps ar kišenė leis.

QUOTE(Lexana @ 2008 03 02, 03:55)
Atskira kalba apie tai, kai tariesi su gydytoju. Tada jis atvyksta ne savo darbo metu ir šokinėja tik apie tave. Už tokį darbą jau tikrai turi būti atlyginta, mano manymu. g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Lexana @ 2008 03 04, 01:03)
Tai čia ne kyšio davimas, o tarimasis su gydytoju, kad jis atliktų paslaugas ne savo darbo metu, už kurias atlyginimo negauna. Tai yra papildomas jo darbas. O kyšis, mano supratimu, kai atvažiuoji ir moki tam, kuris budi, kad geriau tave prižiūrėtų, labiau papopkintų. Gydytojo pasirinkimas bet kokiu atveju yra mokamas.

Gydytojui nuo legaliai sumokėtos sumos lieka berods 20%. Tad jie pyksta, kai samdoma legaliai. Manau, kad ir tau, ir jam geriau, kaip tariamasi tiesiogiai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš važiuosiu nesitarus iš anksto, gydytojams nemokėsiu ((bent jau prieš tai). Labai bijau gimdymo, bet dar labiau bijau kad nepasitaikytų kokie šiuirkštūs gydytojai, neapšauktų, tarkim ir dėl to, kad nėščiųjų kursų nelankiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kosminute @ 2008 03 06, 14:14)
dėl to, kad nėščiųjų kursų nelankiau...  blush2.gif

Apsiramink nestuke.gif wub.gif Niekas nesauks
Atsakyti
pries pora dienu teko kviest greitaja, nes pradejo skaudeti nugara,pykino visa diena.Zodziu, mane isveze, kaip su prieslaikiniu gimdymu. Aisku nugaros skausmai buvo visai nesusije su nestumu, tuo labai dziaugiuosi. Taciau kol gydytojas aiskinosi priezasti, mes su budincia visai maloniai ir atvirai pasisnekuciavom. Tai ji man sako, visur visi nori ir tikisi gauti, tiek daktarai, tiek akuseres. KGN gal ne tiek izuliai duoda suprast, kad REIKIA DUOT, bet kitose Klaipedos ligoninese, tai tau aiskiai pareiskia, kad eitum ieskot gydytojo ir tartis su juo del operacijos.

Zodziu, visiskai nesitikiu normalios prieziuros ir GN nesitarus. GYdytojas paliko man prasta ispudi, berods L.Juksa. Bendravo su manim kaip su ufonaute.Isvis buvo labai sunku suprast ka sako, nei sveika, nei sudie.

Liudna... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gieruze: 06 kovo 2008 - 13:48
QUOTE(linele @ 2008 03 03, 11:01)
Po keliu savaičių gimdysiu ir nežinau ar reikia prieš važiuojant gimdyti nusiskusti intymia vietą? blush2.gif  Nes sesuo gimdė prieš 10 metų, tai jai reikėjo.

kaip jau atsakė kažkas, kaip nori taip ir atrodyk - gal su "kasytėm" važiuot, gali susitvarkyt. Pati klausiau gydytojos. ir nieks neskutinėja dabar. praėjo tie laikai. na nebent būtų kirpimas/plyšimas ir siuvimui trukdytų, tai gal ir pakoreguotų šukuoseną g.gif

QUOTE(kosminute @ 2008 03 06, 13:14)
Aš važiuosiu nesitarus iš anksto, gydytojams nemokėsiu ((bent jau prieš tai). Labai bijau gimdymo, bet dar labiau bijau kad nepasitaikytų kokie šiuirkštūs gydytojai, neapšauktų, tarkim ir dėl to, kad nėščiųjų kursų nelankiau...  blush2.gif

aš kursų nelankiau ir nieks nešaukė - juk čia tavo pasirinkimas eit ar ne. bet manau, kaip nestuke.gif ir kaip būsima mama visgi turėtum pasidomėti kas kur ir kaip - juk pati ramiau jaustumeisi (bent jau man tas tinka ax.gif ) viena akušerė papasakojo man tiesiog neįtikėtinų šiais laikais dalykų, t.y. atvyksta gimdyt tokių "tundrų", kad vos ne kad nežino kaip vaikai atsiranda (čia grubiai pasakius) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 03 02, 04:55)
Po trečiojo gimdymo tikrai degu noru turėti dar vieną vaikelį ir gimdyti noriu tik pas akušerę Egidiją, nes nemačiau nuostabesnių rankų, kurioms patikėčiau pirmąjį prisilietimą prie mano kūdikio. wub.gif

As irgi gimziau su Egidija thumbup.gif thumbup.gif Labai gera, rami. Gal ten ir visos geros. Bet as jau 2 kart gimziau, galiu pasakiti, geriau papulti pas akusere kuri jau senai dirba ta darba, jau daug ka macius o ne pas kokia naujoke. Tai kai atvaziojate iskart tarkites, kad i geras rankas papulti.( Mano nuomone)
Papildyta:
QUOTE(kosminute @ 2008 03 06, 15:14)
Aš važiuosiu nesitarus iš anksto, gydytojams nemokėsiu ((bent jau prieš tai). Labai bijau gimdymo, bet dar labiau bijau kad nepasitaikytų kokie šiuirkštūs gydytojai, neapšauktų, tarkim ir dėl to, kad nėščiųjų kursų nelankiau...  blush2.gif

Nepergivenk. 3 poliklinikoje buvau su 1 nestumu kursose, jie mokami, bet piktis jeme, kad ten tik stume reklama (Libero,Bepanteno, Hippo) uz tai mums dar turejo sumoketi smile.gif kad klausom. Gal 1 kita patarima isgirdau, o taip viskas dariau is nuojautos. Aisku su 2 nekur neejau i jokius kursus ir jau viskas zinojau. Tai nebijok su 2 busi profi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nataly: 06 kovo 2008 - 15:40
QUOTE(gieruze @ 2008 03 06, 14:45)
pries pora dienu teko kviest greitaja, nes pradejo skaudeti nugara,pykino visa diena.Zodziu, mane isveze, kaip su prieslaikiniu gimdymu. Aisku nugaros skausmai buvo visai nesusije su nestumu, tuo labai dziaugiuosi. Taciau kol gydytojas aiskinosi priezasti, mes su budincia visai maloniai ir atvirai pasisnekuciavom. Tai ji man sako, visur visi nori ir tikisi gauti, tiek daktarai, tiek akuseres. KGN gal ne tiek izuliai duoda suprast, kad REIKIA DUOT, bet kitose Klaipedos ligoninese, tai tau aiskiai pareiskia, kad eitum ieskot gydytojo ir tartis su juo del operacijos.

Zodziu, visiskai nesitikiu normalios prieziuros ir GN nesitarus. GYdytojas paliko man prasta ispudi, berods L.Juksa. Bendravo su manim kaip su ufonaute.Isvis buvo labai sunku suprast ka sako, nei sveika, nei sudie.

Liudna... verysad.gif

Daviau po gimdymo tik akuserei ir tik padeka(galima taip sakyti) mirksiukas.gif nenorejo imti.
Bet izulumo nepastebejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 06 kovo 2008 - 17:00
QUOTE(Gulia @ 2008 03 06, 14:59)
Daviau po gimdymo tik akuserei ir tik padeka(galima taip sakyti) mirksiukas.gif nenorejo imti.
Bet izulumo nepastebejau

matyt yra ir zmonisku zmoniu tame GN smile.gif
Atsakyti