Daug kur internete teko skaityti, kad burokėlių sultis prieš geriant reikia palaikyti kelias valandas atvirame inde, kad išgaruotų kažkokios kenksmingos medžiagos. Gal kas nors nusimanantis paaiškintų man, kokios tos kenksmingos medžiagos
Geriu burokėlius jau daug metų ir dabar prisiskaičius susirūpinau
paskutiniu metu ne spaudziu sulciu, o darausi kokteilius, plaktama vaisius kokteilinei
paragavau "miesto sode" tokio kokteilio ir nuo to laiko taip ji pamegau, kad beveik kas diena ji darausi 

pvz. sitas buvo is persiku, apelsinu, kivio ir braskiu

pvz. sitas buvo is persiku, apelsinu, kivio ir braskiu
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 12, 12:36)
paskutiniu metu ne spaudziu sulciu, o darausi kokteilius, plaktama vaisius kokteilinei
paragavau "miesto sode" tokio kokteilio ir nuo to laiko taip ji pamegau, kad beveik kas diena ji darausi 

pvz. sitas buvo is persiku, apelsinu, kivio ir braskiu

pvz. sitas buvo is persiku, apelsinu, kivio ir braskiu
QUOTE(mama Laurita @ 2008 05 13, 11:06)
pasigamink, tikrai labai skanu, vakar dariau su arbuzu, apelsinais, kiviais, braskemis ir bananu irgi
merginos o kaip dedat imbierą į sultis? pavyzdžiui nerealaus skonio kokteilis morkos+salierai+citrina+imbieras. tiesiog gabaliuką nuskustą mesti į sulčiaspaudę?
o geriate kasnors zoliu sultis, pvz., dilgeliu, zelmenu...? jau maisote ar grynas geriate?
QUOTE(miig @ 2008 05 28, 10:59)
merginos, o kaip dedat imbierą į sultis?
as vakar geriau nerealu derinuka:
obuoliai, citrina ir imbieras
QUOTE(miig @ 2008 05 28, 09:59)
merginos o kaip dedat imbierą į sultis? pavyzdžiui nerealaus skonio kokteilis morkos+salierai+citrina+imbieras. tiesiog gabaliuką nuskustą mesti į sulčiaspaudę?
Imbiero daug nereikia,viena mažą gumbelį,maždaug 2cm,čia jei pilna indą spaudžiat,jei tik stiklinę tai mažiau pakanka.Šiaip sveika imbieras,kai gerklė kamuoja ar sloga galima truputį daugiau dėt,nes kvėpavimo takam jis gerai.Palengvina kvėpavimą per nosytę
Mes irgi mėgstame šviežiai spaustas sultytes.Labai mėgstam obuoliukų su apelsinais ir imbieru.Labai skanu
Maniškis mielai pagurkšnoja pomidorų su baziliku sultis.Dabar sergam sulčių manija
Kiekvieną dieną bent po stiklinę išgurkšnojam
Geriu ivairias sultis. dazniausiai tai morku obuoliu.Labai skanios ananasu,mango.Jas pirma karta geriau budama JUNGTINIUOSE ARABU EMIRATUOSE.labai patiko.Kai gripavau su drauge isbandeme ridikeliu.aisku astrokos ,bet nuostabios.
gal kas pasakys, kur galima spausti obuoliu sultys...ta prasme daug obuoliu?
QUOTE(lylu @ 2008 08 31, 08:24)
gal kas pasakys, kur galima spausti obuoliu sultys...ta prasme daug obuoliu?
kaip suprasti kur? Na, mes spaudžiame namie, turime nepakartojamą sulčiaspaudę










