Įkraunama...
Įkraunama...

Šviežiai spaustos Sultys

Sveikos, kaip gerai, kad radau čia jus smile.gif
Šiandien pirmą kartą išsispaudžiau kopūstų sulčių. Gal žinot, ar jos nepučia vidurių?
Nusipirkau nesenai Clatronic 400 W sulčiaspaudę. Spaudžiu obuolius, morkas, burokus, apelsinus ir citrinas beveik kasdien. Bet šita Clatronic pusę daržovių nesumala, žodžiu kankinuosi.

Atsakyti
kopustu sultys varo skyscius ir slakus! Pasikankink bespaudziant, bet verta ypac prie PMS kai pradeda kauptis skysciai
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2005 04 08, 12:16)
o as amos, labai skanu kokteiliuka dabar pradejau makaluoti, sudedu viska ko randu (apelsinai, bananai, kokie konservuoti vaisiai, ir uzpilu siek tiek jogurtu. Su plakikliu kelias minutes, ir sultys gaunasi tokios kaip maximose, tos tirstos, su minkstimu, ir atsigeri ir pavalgai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif dar leduku isimeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi mėgstam sulčių išsispausti. Pirmą kartą girdžiu apie kopūstų sultis ax.gif . Kaip jų skonis, nelabai bjaurus? Tikriausiai, pavasarinei dietai padėtų rolleyes.gif
Atsakyti
Burokelius megstu, bet burokeliu sulciu tai neperkur negaliu gerti, apsivemciau iskarto schmoll.gif
Atsakyti
Aš namie mėgstu išsispausti šviežių sulčių: ypač patinka sumaišytos obuolių ir morkų sultys.
Atsakyti
as dirbau sitoki darba, spausdavau sivezias sultis.na kad ir ganetinai brangu,bet zmoniu doh.gif budavo dienu kai galvos nebuvo kada pakelti.o kopustu sultys tikrai pucia vidurius, na gal nuo vienos stiklines nepasijaus, bet vartojant ilgiau pasijaus.
Papildyta:
kadangi galima maisyti, tai zmones labai ivairiai maiso. pvz: morkos+citrina, morkos+apelsinai, man skaniausios apelsinai+ kriause, kopustas+ burokeliai, ananasai+apelsinas,apelsinas+greipfruktas,greipfruktas+kriause,greipfurktas+apelsinas ,apelsinas+morkos.visokiu velniu sugalvoja. man tai keisciausias misinys morkos+citrina. tik mergaites nepamirskit vieno, kad geriant morku sultys reikia laselio aliejaus, kad pasisavintu vitaminai.kitaip geriant sias sultis naudos nebus!!!!
Atsakyti
man skanausias greifurktu sultys ju spaudziuosi daznai smile.gif galeciau jas gert ir gert smile.gif
Atsakyti
as vis zadu pradeti gerti sviziai spaustas sultys, bet tingine esu, niekaip neprisiruosiu 4u.gif
Atsakyti
o Vilniuj nat.sulciu visokiausiu isgerti(bent jau seniau-dabar nzn tiksliai) galima prie seimo,gedimino pr.viename is bromu...ten visokiausiu daigu,selenu ir pan budavo...dar Iki Antakalnyje (antakalnio 40) ekolog.produktu skyrius netoli iejimo yra ir sultis visokiausias spaudzia ten biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi mėgstu spaustis sultis patinka apelsinų, greipfrutų, mėgstu ir morkų, obuolių, ananasų, tačiau burokų ir kopūstų dar negėriau nei karto ir kažkaip nevilioja lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai tos sultys, skanu ir sveika, bet koks pravalas plauti sulčiaspaudę....
Todėl renkuosi citrusinius vaisius - trys pasukimai ir pusė apelsino išsunkta...
Atsakyti