Įkraunama...
Įkraunama...

Šviežiai spaustos Sultys

Ačiū Rusrena už paaiškinimą, gali būti kad sultims nieko blogo, kad iš pramoninių.. bet kita vertus, kaip LiudaL minėjo, tikrai, vaikščiojau po Dainavos centrą ir išgėriau ten sultyčių- obuolių+morkų= pats skaniausias mano kokteilis smile.gif bet Dainava man toli, todėl reiks pačiai pradėt spaust, kai užsiauginsim.. vasaros metu. bus viskas ekologiška, sveika ir naudinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilnamete @ 2006 05 21, 15:32)
As kas ryta gerdama svieziai spaustu apelsinu arba morku sulciu, visai nekoreguodama daugiau mitybos, per menesi sugebejau 5kg. nurident   thumbup.gif  po to aptingau kas ryta ta sulciauspaude plaut.. bet dabar mastau, kad butu neblogai vel sugrist prie sultyciu  cool.gif

Sveikos, merginos bigsmile.gif
Labai parūpo, Pilnamete, o kokias sultis gėrei t.y., ar jas maišei, kad taip gerai veikė, ir ar valgei pusryčius? schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paūdrė: 22 gegužės 2006 - 07:45
Paūdre, sultis gerdavau tik morku arba apelsinu, jokiu alieju nelasindavau, nieko nieko neidedavau.. nors gal buciau ilasinus ko nors, tai gal dar geriau butu buve.. g.gif o pusrycius valgydavau uz mazdaug valandos. nieko ypatingo, pusryciai tokie kaip visada- jogurtas su dribsniais. taip pat budavo, pietus, vakariene, uzkandziavimai.. nereikalingi saldumynai ir pan.. bet tos sultys man tikaj padejo, gal jos kazakip teigiamai isjudindavo organizma.. g.gif o be to su WC problemos visos dingo jau po keliu dienu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilnamete @ 2006 05 22, 13:21)
Paūdre,  sultis gerdavau tik morku arba apelsinu, jokiu alieju nelasindavau, nieko nieko neidedavau.. nors gal buciau ilasinus ko nors, tai gal dar geriau butu buve..  g.gif  o pusrycius valgydavau uz mazdaug valandos. nieko ypatingo, pusryciai tokie kaip visada- jogurtas su dribsniais. taip pat budavo, pietus, vakariene, uzkandziavimai.. nereikalingi saldumynai ir pan.. bet tos sultys man tikaj padejo, gal jos kazakip teigiamai isjudindavo organizma..  g.gif  o be to su WC problemos visos dingo jau po keliu dienu!  thumbup.gif

user posted image
Ačiū už atsakymą, džiaugiuosi už Tave.
vacation4.gif
Atsakyti
Dazniausiai spaudziu apelsinu, obuoliu ir morku. biggrin.gif
Atsakyti
spaudžiau arbūzų sultis - spalva,skonis, kvapas thumbup.gif
sulčių barenusižiūrėjau tokį kokteliuką - morkų, citrinų, salierų lapų, imbiero sultys.labai skanu, imbieras sušildo bigsmile.gif
Atsakyti
Paūdre,  sultis gerdavau tik morku arba apelsinu, jokiu alieju nelasindavau, nieko nieko neidedavau.. nors gal buciau ilasinus ko nors, tai gal dar geriau butu buve..  g.gif  o pusrycius valgydavau uz mazdaug valandos. nieko ypatingo, pusryciai tokie kaip visada- jogurtas su dribsniais. taip pat budavo, pietus, vakariene, uzkandziavimai.. nereikalingi saldumynai ir pan.. bet tos sultys man tikaj padejo, gal jos kazakip teigiamai isjudindavo organizma..  g.gif  o be to su WC problemos visos dingo jau po keliu dienu!  thumbup.gif

na reiks ir man tada vel netinget sultys daryt, gal irgi netycia sukusiu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutės,gal aš čia šiek tiek ne į temą,bet norėjau paklausti ar mamytės esat didesniais kiekiais darę obuolių ir apelsinų sulčių... blush2.gif nežinau proporcijų,kiek pvz.10litrų obuolių reikia apelsinų (girdėjau,kad labai skanios sultys būna) drinks_cheers.gif
Atsakyti

man tai sultys sviezios- jega good.gif

tik kaip jus visos ryte spejate dar ir sulciu isispausti svieziu?Pvz morkytes kol nusiskuti, poto kai isspaudi...isplaut viska... KAda i darbeli spejat?
Nes manau,kad is vakaro spaustos sultys gal nelabai ,yapc morkyciu g.gif

Atsakyti
pabandysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir as pradejau spausti namuose morku-burokeliu sultis, didesne dalis morku. Geraime kasdiena su dukra po stikline. 4u.gif
Atsakyti
O ziurekit, tai negi Vilniuje nera daugiau niekur vietos, kur spaudzia visas sultis (t.y. kopustas, burokas, morka, salieras, moliugas ir pan) isskyrus visas Maximas, Rimi ir IKI. verysad.gif Nes as pries situs visus prekybinius centrus neturiu nieko pries, tik, kad ten niekda nerasi spaudziant kopustus. O tai yra mano mylimiausia darzove g.gif
Juk Vilnius - toks didelis miestas ax.gif
Atsakyti