Įkraunama...
Įkraunama...

Šviežiai spaustos Sultys

QUOTE(Lacoste @ 2009 01 15, 17:48)
is ko spaudziat sultis ziema? noretusi receptu ka su kuo maisyti.

Mano pagrindinis kokteiliukas morkos+apelsinai thumbup.gif dabar juk ir apelsinai, ir mandarinai nebrangus, tai reikia naudotis proga thumbup.gif dar is kameros saujelem traukiu spanguoles ir maisau su morkom. obuoliai + morkos irgi patinka, tik gal net per saldu, galima citrinos ispaust. taip pat morkos + apelsinai + nedidelis gabalelis imbiero.
Atsakyti
Žiemą,dažniausiai naudoju morkų sultis,jas kartais su jomis spaudžiu obuolių sultis
Šiandiena,šaldžiausi citrinų sultis tai truputėlį įpyliau į morkų sultis.
Spaudžiu mandarinų sultis ir,kai rašė vienoje J.OLIVERIO knygoje įmetu mėtų
Atsakyti
Na va issispaudziau katik morku, obuoliu ir apelsinu sulciu thumb_yello.gif
Atsakyti
mūsų šeimoje mėgstamiausios-salieras,melionas,morkos ir šlakelis pieno(čia vietoj grietinėlės blush2.gif )
Atsakyti
kaip noreciau suplciaspaudes... kasdien gerciau sviezias sultis, o dabar tai tik valgau vaisius ir isivaizduoju sultis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(liusijana @ 2009 01 21, 14:23)
kaip noreciau suplciaspaudes...  kasdien gerciau sviezias sultis, o dabar tai tik valgau vaisius ir isivaizduoju sultis  hihihi.gif

Gavau sulčiaspaudę dovanų Kalėdoms. Dabar sultis spaudžiu kasdien. Prisigalvoju visokių receptų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 21, 20:28)
Gavau sulčiaspaudę dovanų Kalėdoms. Dabar sultis spaudžiu kasdien. Prisigalvoju visokių receptų.

jauciu balta pavyda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 21, 20:28)
Prisigalvoju visokių receptų.

Kokiu ax.gif ?
mes irgi gavom ne per seniausiai dovanu sulciaspaude, bet kol kas nieko gudresnio nei morkos, obuoliai ir apelsinai nesugalvojam, nes visi kiti vaisiai kazkokie neskanus, laukiam vasaros.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2009 01 21, 20:30)
Kokiu ax.gif ?
mes irgi gavom ne per seniausiai dovanu sulciaspaude, bet kol kas nieko gudresnio nei morkos, obuoliai ir apelsinai nesugalvojam, nes visi kiti vaisiai kazkokie neskanus, laukiam vasaros.. smile.gif

Aš galvoju apie sveikatą, o ne apie skanumą smile.gif Todėl geriu ir visai neskanias kopūstų, špinatų sultis.
Paskutinius mišinius dariau tokius:
1. 3 obuoliai, 3 kiviai, trečdalis citrinos (su žieve).
2. Morkos ir salieras (bei aliejaus šaukštelis).
Esu girdėjus, kad obuolius su morkomis maišyti nėra gerai. Man labiau patinka morkos su citrina (ir šaukšteliu gero aliejaus būtinai).
Sultis stengiuosi gerti ryte, ant tuščio skrandžio arba tarp valgymų, kai yra praėję nemažai laiko.
Atsakyti
4u.gif Vaižgante,
klausimukas,ar gerai išsispaudžia kiviai?,gal tavo ypatinga sulčiaspaudė.
pasidalink patirtimi.
ačiū.
Atsakyti
Labai mėgstu citrinų sultis su medum..
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 01 21, 23:50)
4u.gif Vaižgante,
klausimukas,ar gerai išsispaudžia kiviai?,gal tavo ypatinga sulčiaspaudė.
pasidalink patirtimi.
ačiū.

Mano sulčiaspaudė "Philips". Atrodo, gerai išsispaudžia...
Vakar spaudžiau melioną. Skanu ir sulčių daug smile.gif
Atsakyti