Įkraunama...
Įkraunama...

Šviežiai spaustos Sultys

Liucifija,dariausi ir aš porą kartų citrinų sultis,tiesiog,pirmą kartą dariausi pabandymuii,antrą kart buvau pradėjusi sloguoti.
Aš,jas pasilieku vietoj antibijotikų.{Gera priemonė}
Atsakyti
Kasdien geriu obuoliu, apelsinu naturalias sultis.
Atsakyti
dazniausiai geriu apelsinu - morku svieziai spaustas sultis bigsmile.gif
Atsakyti
Labai skanu citrinų sultys su medumi.
Atsakyti
Megstu morku sultis, bet jas reikia su kazkokiu riebaliuku gerti (grietine ar grietinele), kad pasisavintu A bei E vitaminai, o man tai jau nebeskanu blush2.gif
Atsakyti
Masiania,morkų sultys yra geriamos su alyvuogių aliejumi{kad organizmas geriau įsisavintų korotiną}
Jeigu,tau yra neskanu su juo ,pasirink tumet gerą aliejų,gali būti graikinių riešutų, ir pradėk nuo kelių lašų,įlašinus reikia gerai kruopščiai išsukti}
Atsakyti
neradau cia paminetu tokiu kokteiliuku... radau juos ant IKI parduodamu sulciu blush2.gif

Detox sultys:
3 obuoliai
1 apelsinas
0,5 banano
0,5 citrinos
1 arbatinis saukstelis medaus
imbiero sviezio

dar vienos:
2,5 obuolio
0,5 banano
1 apelsinas
21 aviete
15 gervuoge

as beja megstu paskaninti sultis saldytom uogytem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 02 01, 19:57)
Masiania,morkų sultys yra geriamos su alyvuogių aliejumi{kad organizmas geriau įsisavintų korotiną}
Jeigu,tau yra neskanu su juo ,pasirink tumet gerą aliejų,gali būti graikinių riešutų, ir pradėk nuo kelių lašų,įlašinus reikia gerai kruopščiai išsukti}

Tai va butent, kad reikia kazkokio riebaliuko, o man fe su juo skonis buna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 01, 22:09)
Tai va butent, kad reikia kazkokio riebaliuko, o man fe su juo skonis buna unsure.gif

arba su grietinele smile.gif bent kai dirbau kavinej, mes patiekdavom morku sultis arba su aliejum arba su grietinele, arba su tuom ir tuom, kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 01, 16:06)
Megstu morku sultis, bet jas reikia su kazkokiu riebaliuku gerti (grietine ar grietinele), kad  pasisavintu A bei E vitaminai, o man tai jau nebeskanu blush2.gif

neimk i galva ir gerk kaip tau patinka smile.gif gal su riebaliuku ir geriau isisavina vitaminai, bet tikrai nera taip, kad be laselio aliejaus morku sultys tampa "nevitaminingos"! svarbiausia, kad gali pradeti diena tuo, kas paciai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2009 01 15, 17:33)
dar is kameros saujelem traukiu spanguoles ir maisau su morkom.

Norėjau paklaust-ar naudoji iš karto išimtas (sušalusias), ar jau atšildytas? Gal ir durnas klausimas šiek tiek blush2.gif
Atsakyti
nu tai vat ir as ilgokai svarsciau, kaip cia su tom spanguolem is kameros butu lotuliukas.gif bet galiausiai nusprendziau, kad reikia atitirpinti - daugiau sulciu bus. juk istraukus jas is kameros tai kietos kaip ledukai buna, sutrins sulciaspaude peiliukais ir viskas...
Atsakyti