Įkraunama...
Įkraunama...

Šviežiai spaustos Sultys

Parduodu obuoliu sultis 1litras- 90centu.
(Tara tureti patiems)
Daugiau informacijos telefonu 863428577
Kaunas
Atsakyti
mūsų šeimynai labai patinka šviežiai spaustos sultys smile.gif jei tik namuose yra vaisių ar daržovių, iš kurių būtų galima spausti sultis, tai ir spaudžiam ryte atsikėlę. Pirmas reikalas atiskėlus yra išspaust sulčių, išgert po stiklinę, o tada jau kavos, pusryčiai ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2009 09 09, 19:49)
O kodel ne kiekviena ryta smile.gif ? Turiu nusipirkus kazkokia knygiukste apie sviezias sultis, tai joje prisiskaiciau, kad svieziai spaustas sultis primygtinai siuloma gerti ryte ar bent jau iki pietu, nes butent iki pietu vyksta medziagu isisavinimas. o va po pietu isisavinama daug prasciau, nes intensyviau vyksta nereikalingu medziagu salinimo procesai. tik burokeliu sultis pries geriant reikia pora valandu palaikyti atvirame inde ax.gif

kiek bent man teko skaityti, svarbiausia sulciu negerti ryte ant tuscio skrandzio, nes skrandukas pakankamai sudirginamas, reiketu pries tai ka nors suvalgyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linziuke @ 2009 10 11, 18:22)
kiek bent man teko skaityti, svarbiausia sulciu negerti ryte ant tuscio skrandzio, nes skrandukas pakankamai sudirginamas, reiketu pries tai ka nors suvalgyt  4u.gif

Įsijungsiu ir aš ax.gif kaip tik girdėjau, kad vaisius kaip tik reikia valgyti ryte, apie tai rašė knygoje "lengvas būdas sulieknėti" g.gif
O sultis aš geriu kievieną rytą, spaudžiu po vieną apelsiną ir vieną greipfrutą, o geriu nevalgius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irutėlė: 12 spalio 2009 - 15:03
QUOTE(Irutėlė @ 2009 10 12, 17:02)
Įsijungsiu ir aš ax.gif  kaip tik girdėjau, kad vaisius kaip tik reikia valgyti ryte, apie tai rašė knygoje "lengvas būdas sulieknėti"  g.gif
O sultis aš geriu kievieną rytą, spaudžiu po vieną apelsiną ir vieną greipfrutą, o geriu nevalgius g.gif

na, taip, ar irgi ta skaiciau, kad geriausia sultis gerti ryte, tik mano skrandukas, nieko pries tai neuzvalgius, kazkaip sunkiai toleruoja naturalias sultis blush2.gif
Atsakyti
isijungsiu ir as
Atsakyti
Sultis aš,geriu,ryte{nevalgius}pripratau
.Aš,manau,kad ,jeigu negalite gerti sulčių iš ryto reikia pradėti gerti švelnias sultis.
Kurios nesukeltšų rūgščių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linziuke @ 2009 10 11, 19:22)
kiek bent man teko skaityti, svarbiausia sulciu negerti ryte ant tuscio skrandzio, nes skrandukas pakankamai sudirginamas, reiketu pries tai ka nors suvalgyt  4u.gif

kaip tik atvirksciai,reikia gerti,kaip ir vaisius sviezius reikia valgyti tik "ant tuscio skrandzio" kitaip organizme prasideda puvimo reakcija.
Atsakyti
Jai dar kas nors skaitote tai prisijungiu ir as ax.gif vakar pirkau sulciaspaude gal zinote kokiu sulciu skaniu???as spaudziu morku labai sveika ir skanu wub.gif sumaisiau su obuoliu tai netaip skanu man .dabar prisipirkau obuoliu apelsinu ir ananasa.galvoju gal sumaisyti viska ir bus visai skanu? g.gif darbe panos sake kad apelsinu ir braskiu labai skanios sultys tik kad tu braskiu jau nebera niekur unsure.gif gal kokios sultys yra kad lieknina na ta prasme isgerus stikline ryte nesinori valgyti blush2.gif
Atsakyti
Kadangi dabar gydau savo mazakraujyste, sultis geriu kasdien- spaudziu burokeliu, obuoliu ir morku ax.gif kartais idedu cukiniju ir salieru- zodziu visko, kas po ranka rolleyes.gif ir tai be cukraus. Man pakankamai skanu. Tik va geriu per pietus, o ne jokiu budu ryte nevalgius, nes manau skrandziui nelabai sveika g.gif
Papildyta:
QUOTE(titkauk @ 2009 11 02, 19:58)
.dabar prisipirkau obuoliu apelsinu ir ananasa.galvoju gal sumaisyti viska ir bus visai skanu?

Kai kuriuos vaisius sveikiau yra suvalgyt, o ne sultims "marnavot" 4u.gif nes lastelienos sultyse deja nelieka...
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 11 02, 21:53)
Kadangi dabar gydau savo mazakraujyste, sultis geriu kasdien- spaudziu burokeliu, obuoliu ir morku ax.gif kartais idedu cukiniju ir salieru- zodziu visko, kas po ranka rolleyes.gif ir tai be cukraus. Man pakankamai skanu. Tik va geriu per pietus, o ne jokiu budu ryte nevalgius, nes manau skrandziui nelabai sveika g.gif
Papildyta:
Kai kuriuos vaisius sveikiau yra suvalgyt, o ne sultims "marnavot" 4u.gif nes lastelienos sultyse deja nelieka...

tai kad gerti tai ir skaniau ir greiciau negu suvalgyti bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
mano vaikas negeria visiskai jokiu sulciu verysad.gif labai prastai valgo galvojau nors sultis gers bet negeria nei obuoliu nei morku unsure.gif ka su juo daryti nebezinau sad.gif o as isispaudziau apelsinu su ananasu( 5 apelsinai nedideli(nulupus gavosi vos ne kaip normalus madarinas) ir visa ananasa tai skanu buvo tos saldus ir rukstus skonis smile.gif ax.gif
Atsakyti