Keli pastebejimai del sulciu. Negalima iskart gerti burokeliu sulciu, reikia jas palaikyti atvirame inde kelias valandas. Burokeliu sultis vartoti tik mazais kiekiais. Jeigu spaudziate morkas su kitais vaisiais ar darzovemis, pries gerdamos sultis, butinai imaisykite keleta laseliu avyvuogiu aliejaus, kad organizmas isisavintu karotina.
QUOTE(1 kovinukas @ 2009 11 15, 17:21)
Keli pastebejimai del sulciu.
aciu uz pastabas


Aš burokų vienų nespaudžiu, maišau su morkom, obuoliais, apelsinais. Ir nelaikau jų kelias valandas, po tiek laiko iš sulčių nebebūtų jokios naudos.
QUOTE(dekoratyvine @ 2009 11 16, 22:29)
Aš burokų vienų nespaudžiu, maišau su morkom, obuoliais, apelsinais. Ir nelaikau jų kelias valandas, po tiek laiko iš sulčių nebebūtų jokios naudos.
Aisku, kad burokai siaip neskanu


o burokai buna keliu rusiu - labaiua apvalus ir labiau pailgi. tai as spaudziu sultis is pailgu ir tikrai galiu uztikrinti, kad LABAI skanios sultys, nieko bjauraus
. gaima gerti ir gerti, su niekuo nemaisytas. saldzios, kazkuo panasios i morku. Nezinau, kuo skiriasi tu buroku savybes maistiniu ar medicininiu poziuriu, bet skonis kitoks nei tu apvaliuju.

QUOTE(mama_Greta @ 2009 11 16, 21:40)
o burokai buna keliu rusiu - labaiua apvalus ir labiau pailgi. tai as spaudziu sultis is pailgu ir tikrai galiu uztikrinti, kad LABAI skanios sultys, nieko bjauraus
. gaima gerti ir gerti, su niekuo nemaisytas. saldzios, kazkuo panasios i morku. Nezinau, kuo skiriasi tu buroku savybes maistiniu ar medicininiu poziuriu, bet skonis kitoks nei tu apvaliuju.

Tikra tiesa, pailgų burokų sultys daug skanesnės

Gėriau tokio derinuko sultis ananasų+meliono+cirtinų sultis .
Visai neblogas .
Visai neblogas .

Atsargiai su burokeliais, juos butina vartoti labai mazomis dozemis ir pries vartojima butina kelias valandas palaikyti atidengtame inde vien del to, kad siose svieziose sultyse yra nuodingu medziagu, kurios skyla ilgeliau pastovejusios. Skanaus gerimo.
QUOTE(dekoratyvine @ 2009 11 16, 22:29)
Aš burokų vienų nespaudžiu, maišau su morkom, obuoliais, apelsinais. Ir nelaikau jų kelias valandas, po tiek laiko iš sulčių nebebūtų jokios naudos.
mes tai praktikuojam retkarčiais morkų sultis, bet man vargas jas skusti, po to sulčiaspaudę plauti

