Įkraunama...
Įkraunama...

Šviežiai spaustos Sultys

Keli pastebejimai del sulciu. Negalima iskart gerti burokeliu sulciu, reikia jas palaikyti atvirame inde kelias valandas. Burokeliu sultis vartoti tik mazais kiekiais. Jeigu spaudziate morkas su kitais vaisiais ar darzovemis, pries gerdamos sultis, butinai imaisykite keleta laseliu avyvuogiu aliejaus, kad organizmas isisavintu karotina.
Atsakyti
QUOTE(1 kovinukas @ 2009 11 15, 17:21)
Keli pastebejimai del sulciu.


aciu uz pastabas smile.gif as pvz taip ir darau, tik i morkas dazniau grietines idedu, o ne aliejaus, nes nepatinka, kai jis i virsu "isplaukia" blush2.gif
Atsakyti
Aš burokų vienų nespaudžiu, maišau su morkom, obuoliais, apelsinais. Ir nelaikau jų kelias valandas, po tiek laiko iš sulčių nebebūtų jokios naudos.
Atsakyti
QUOTE(dekoratyvine @ 2009 11 16, 22:29)
Aš burokų vienų nespaudžiu, maišau su morkom, obuoliais, apelsinais. Ir nelaikau jų kelias valandas, po tiek laiko iš sulčių nebebūtų jokios naudos.



Aisku, kad burokai siaip neskanu schmoll.gif bet vistiek palaikyti reiketu, arba tada labai mazom proporcijom burokus det, nes turi labai stipru poveiki ax.gif
Atsakyti
o burokai buna keliu rusiu - labaiua apvalus ir labiau pailgi. tai as spaudziu sultis is pailgu ir tikrai galiu uztikrinti, kad LABAI skanios sultys, nieko bjauraus thumbup.gif . gaima gerti ir gerti, su niekuo nemaisytas. saldzios, kazkuo panasios i morku. Nezinau, kuo skiriasi tu buroku savybes maistiniu ar medicininiu poziuriu, bet skonis kitoks nei tu apvaliuju.
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2009 11 16, 21:40)
o burokai buna keliu rusiu - labaiua apvalus ir labiau pailgi. tai as spaudziu sultis is pailgu ir tikrai galiu uztikrinti, kad LABAI skanios sultys, nieko bjauraus thumbup.gif . gaima gerti ir gerti, su niekuo nemaisytas. saldzios, kazkuo panasios i morku. Nezinau, kuo skiriasi tu buroku savybes maistiniu ar medicininiu poziuriu, bet skonis kitoks nei tu apvaliuju.

Tikra tiesa, pailgų burokų sultys daug skanesnės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gėriau tokio derinuko sultis ananasų+meliono+cirtinų sultis .
Visai neblogas .
4u.gif
Atsakyti
Atsargiai su burokeliais, juos butina vartoti labai mazomis dozemis ir pries vartojima butina kelias valandas palaikyti atidengtame inde vien del to, kad siose svieziose sultyse yra nuodingu medziagu, kurios skyla ilgeliau pastovejusios. Skanaus gerimo.

QUOTE(dekoratyvine @ 2009 11 16, 22:29)
Aš burokų vienų nespaudžiu, maišau su morkom, obuoliais, apelsinais. Ir nelaikau jų kelias valandas, po tiek laiko iš sulčių nebebūtų jokios naudos.

Atsakyti
Mėgstu trintų vaisių kokteilį smile.gif braškės+bananas+abrikosas. labai skanu smile.gif
Atsakyti
retai kada tenka isgert sulciu, bet kai nepatingiu visad issipaudziu obuoliu-morku sulciu. kartais imetu ir banano
Atsakyti
Skanu:)
Atsakyti
mes tai praktikuojam retkarčiais morkų sultis, bet man vargas jas skusti, po to sulčiaspaudę plauti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti