Man 18 savaičių, o esu labai stora... Ir nešioti galiu tik specialius drabužius.

as nesioju kelnes su guma, su kuriom vaiksciojau anksciau. bet kita savaite is siuvejos pasiimsiu pasiutas nestukines kelnes, nes pilvelis jau nemazas

per pirma neshtuma turejau tik viena tikra neshtumini drabuzhi - specialiai numegztas trikotazhines kelnes. o sheip neshiojau savo paprastus drabuzhius - megzta sijona ir megztinius, palaidinukes. taksistas, su kuriuo vazhinedavau i piliklinika karta per menesi, pamate, kad esu neshchia kovo men, kai ishlindau ish kailiniu (gimdzheu balandi).
per antra neshtuma nusipirkau neshtumini kombinezona, dzhinsus, kelnes ir suknele o taip pat neshtuminio apatinio trikotazho ir pedkelnes. neshtumini kombinezona pradejau neshioti nuo 10 sav. pilvukas ishryshkejo gal kokiu 16 sav., bet nusprendzheu nevargti, kaip pirma karta su prasegiotais dzhinsais ir vezhianchiom pedkelnem...
per antra neshtuma nusipirkau neshtumini kombinezona, dzhinsus, kelnes ir suknele o taip pat neshtuminio apatinio trikotazho ir pedkelnes. neshtumini kombinezona pradejau neshioti nuo 10 sav. pilvukas ishryshkejo gal kokiu 16 sav., bet nusprendzheu nevargti, kaip pirma karta su prasegiotais dzhinsais ir vezhianchiom pedkelnem...
aš tai siūlyčiau specialius drabužius pradėti rengtis kuo anksčiau
visai kita savijauta. pilvuko neveržia, galima jaustis laisvai ir patogiai. Dirbu mokykloje, iki atostogų liko šiek tiek daugiau nei pusantro mėnesio, bet vaikštau ir savo pilvuko neslepiu....o ir vaikai į jį labaiiiiiii palankiai žiūri.

Tai ir nebesuksiu sau galvos...Dar tik 16 sav. vos priartejo, o jau 9 kg priaugau. Nors patikekit, nesu "stambuole"! Cia manau taip yra del to, kad visada labai ribojau maista, saugojau figura, o dabar, kai
, atsipalaidavau. Ir tiesa pasakius, neatrodau as baisiai. Atrodau kaip normali sveika mergina.
Pries nestuma buvo 55 kg. Dabar - 64. Ugis-164 cm.
Ddel nestukiu rubu tai mane labai paguodet, nes galvojau, kad tik as viena taip anksti juos uzsivilkau!

Pries nestuma buvo 55 kg. Dabar - 64. Ugis-164 cm.
Ddel nestukiu rubu tai mane labai paguodet, nes galvojau, kad tik as viena taip anksti juos uzsivilkau!
o as iki siol neturiu ne vieno nestukinio drabuzelio
nors man jau 30 sav.
kazkaip jau taip gavosi su mano tempais.
dar telpu i vieninteles kelnes, bet ziuriu jau pilvas plikas is po bliuzku ir megztiniu lenda, tai jau si savaitgali kibsiu i rimtas kelniu paieskas ir butinai nusipirxiu, bet pirxiu ne special nestukems, bet tokias, kur ir po gimdymo galeciau nesiot, nes nematau reikalo islaidaut

dar telpu i vieninteles kelnes, bet ziuriu jau pilvas plikas is po bliuzku ir megztiniu lenda, tai jau si savaitgali kibsiu i rimtas kelniu paieskas ir butinai nusipirxiu, bet pirxiu ne special nestukems, bet tokias, kur ir po gimdymo galeciau nesiot, nes nematau reikalo islaidaut

Man siandien suejo lygiai 31 savaite , o vis dar savo rubus nesioju , nors pilvas jau didelis. Uzsisegu dzinsus po pilvu , ilgesni megztuka uzsitempiu ir viskas.
Tiesa , striuke tai jau mamos nesioju , nes savos per pilva uztrauktuko neuztraukiu
. Bet jau leksiu i parduotuves ieskoti plonesniu rubeliu , nes po truputi jau darosi karsta , o pavasariniai rubai tai tokie trumpi ir aptempti , kad reiks kazka galvot. Juk reikia nors viena ruba tureti is
gyvenimo , kad bent prisiminciau , kokia storule buvau
! O jei tokia ir liksiu?!!!
Ptfu ptfu ptfu , geriau nereikia!

QUOTE(Masako @ 2005 04 08, 17:03)
o as iki siol neturiu ne vieno nestukinio drabuzelio
nors man jau 30 sav.

ash vat lygiai taip pat per pirma neshtuma galvojau - kam reik ishlaidauti, gi perki drabuzhius keliems menesiams... bet zhinot - gailejaus po to. neshchia buni gal karta, du ar tris kartus per gyvenima. kodel negalima pasidzheugt tuo neshtumu, saves palepinti... atrodyti grazhei, o ne apsivilkus per mazhais ir nepritaikytais drabuzhiais. o ir savijauta kitokia, kai dzhinsai ar pedkelnes pilvo neverzhia

Iš tiesų nemaža nėštukių drabužių dalis dabar yra pagaminta gan kokybiškai, t.y., juos galima nešioti ir vėliau. Aš nusipirkau džinsinį kombinezoną, bet iš jo pasidaro ir paprasti džinsai, be to, dar galima susiveržti gumą ir gaunasi patys normaliausi džinsiukai.
Ir iš tiesų nesilaukiame per gyvenimą 30 ar 40 kartų, todėl labai gera jaustis gražiai ir svarbiausia patogiai
Ir iš tiesų nesilaukiame per gyvenimą 30 ar 40 kartų, todėl labai gera jaustis gražiai ir svarbiausia patogiai

QUOTE(ragnez @ 2005 04 08, 19:35)
ash vat lygiai taip pat per pirma neshtuma galvojau - kam reik ishlaidauti, gi perki drabuzhius keliems menesiams... bet zhinot - gailejaus po to. neshchia buni gal karta, du ar tris kartus per gyvenima. kodel negalima pasidzheugt tuo neshtumu, saves palepinti... atrodyti grazhei, o ne apsivilkus per mazhais ir nepritaikytais drabuzhiais. o ir savijauta kitokia, kai dzhinsai ar pedkelnes pilvo neverzhia 

na pilnai sutinku su tavo nuomone..man paciai geda, kad mano tempai tokie

na siandien nusipirkau veromodoj patogias kelnes, ne nestukines, bet nerealiai patogios, nemazai ten is tikro visokiu ir treningus po namus nesioti pagaliau isigijau, o tai irgi kankinaus..nu pikta ant saves, kad kankinu save ir vaikstau ne itin patogiai

QUOTE(Burbulytis @ 2005 04 07, 15:53)
Jie tikrai ne lėčiau lenda, tik, kad per lašinukus nieko nematyt. Visi įpratę, kad apvalutė, tai net kai pradeda ryškėt, mano, kad tik šiaip pastambėjei, bet dabar jau nuo 5mėn. visi sako, kad matyti, kad