Įkraunama...
Įkraunama...

Kada užsivilkote nėštukių rūbus?

as jau antra diena su nestukes dzinsai ir labai esu patenkinta kad juos isigyjau bigsmile.gif nes dar pries pora dienu jauciau dideli diskomforta kai darbe reikejo issedeti su aptemptomis kelnemis, o jie labai spaudzia pilvuka apacia doh.gif o tada jautiesi ir stora ir negrazi schmoll.gif
tai tikrai patariu isigyti su guma... juk ji tampri ir galima prisitaikyti net ir dar mazam pilvukui
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2007 05 25, 12:28)
as jau antra diena su nestukes dzinsai ir labai esu patenkinta kad juos isigyjau  bigsmile.gif  nes dar pries pora dienu jauciau dideli diskomforta kai darbe reikejo issedeti su aptemptomis kelnemis, o jie labai spaudzia pilvuka apacia  doh.gif  o tada jautiesi ir stora ir negrazi  schmoll.gif
tai tikrai patariu isigyti su guma... juk ji tampri ir galima prisitaikyti net ir dar mazam pilvukui

džinsai thumbup.gif
tik kad bent jau šiuo metu tai su jais labai karšta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2007 05 26, 19:49)
džinsai  thumbup.gif
tik kad bent jau šiuo metu tai su jais labai karšta  doh.gif

Bet juk skiriasi medziagos storis....as vilkiu labai tokiu plonycius - tai jokio diskomporto del karsciu nejauciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2007 06 05, 16:15)
Bet juk skiriasi medziagos storis....as vilkiu labai tokiu plonycius - tai jokio diskomporto del karsciu nejauciu  g.gif

tau dar netiek daug ir laiko mirksiukas.gif , o man jau galas ir pilvelis didelis ir prakaitavimas padidėjas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2007 06 05, 22:23)
tau dar netiek daug ir laiko  mirksiukas.gif

na kai as dar dirbu visu tempu, tai pas mus darbelyje yra kondicionierius blush2.gif gal todel dar ir nejauciu tokiu dideliu karsciu, nors vakar nusipirkau ir nestukes sijonuka thumbup.gif
Atsakyti
Na, o as galiu pasigirti taip pat, turiu labai jau daug drabuzeliu nestukems, nors man dar tik 13-14 sav, bet jau nesioju bliuskutes skirtas nescioms, nes pilvukas man jau gana gerai sviecia. Esu nestambi tai ir labai gerai isryskejo smile.gif
Bet ir megstu dabar madoje esancias trikotazines bliuskutes su lyg klubais, mano nuomone labai graziai nescioji atrodo su tokia bliuskute kuri ilga ir graziai, bei svelniai aptempta, ir tas pilvukas toks grazutis atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva007 @ 2007 06 07, 13:30)
Na, o as galiu pasigirti taip pat, turiu labai jau daug drabuzeliu nestukems, nors man dar tik 13-14 sav

O man be 1 d. 40 sav. - neturiu ne vieno nestuke.gif rubelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva007 @ 2007 06 07, 11:30)
Na, o as galiu pasigirti taip pat, turiu labai jau daug drabuzeliu nestukems, nors man dar tik 13-14 sav, bet jau nesioju bliuskutes skirtas nescioms, nes pilvukas man jau gana gerai sviecia. Esu nestambi tai ir labai gerai isryskejo smile.gif
Bet ir megstu dabar madoje esancias trikotazines bliuskutes su lyg klubais, mano nuomone labai graziai nescioji atrodo su tokia bliuskute kuri ilga ir graziai, bei svelniai aptempta, ir tas pilvukas toks grazutis atrodo smile.gif

drinks_cheers.gif as irgi esu labaimaza ir smulki, ir jau dabar pilvukas pupso wub.gif nemazas tai nesioju nestuke.gif rubelius. wub.gif
Atsakyti
O man dar nelabai matosi nestuke.gif ,bet jaureikia pradeti ziureti rubus nestuke.gif
Atsakyti
o man 26 savaites ir pilvukas tikrai nemazaas nors pati labai smulki buvau bet pradejo matytis normaliai tik nuo kokiu penkiu menesiu.pilvukas atsikises bet ir lelius mano sake gydytoja kad ne is mazuju blush2.gif teveli turim labai nemaza blush2.gif
Atsakyti
O aš džiaugiuosi, kad vasara. Nusipirkau kelnes trikotažines vienu dydžiu didesnes, maikučių keletą, bliuskelę ala nėštukišką ir puikiai verčiuosi be specialių nestuke.gif rūbų ax.gif
Atsakyti
man patinka šiuolaikinė mada, nuėjai į pirmą pasitaikiusią parduotuvę, o ten viskas nėščioms biggrin.gif
Nors mano pilvas dabar kaip 9 men, bet drabužiai visi iš eilinių parduotuvių. Aišku, kelnes ant pilvo neužtempsi, bet ieškau tokių su raišteliais, kad po pilvu pasirištų, nes kai karšta, nemėgstu pilvo kelnėm aptempti.
Atsakyti