Įkraunama...
Įkraunama...

Kada užsivilkote nėštukių rūbus?

Sveikutes,
Kai man buvo 8 sav. dauguma mano dzinsiuku tiko, bet spaudė pilviuką ir dėl to jausdavausi nepatogiai. taigi įsigijau velvetines kelnes su patogiu juosmeniu. o nuo 16 sav. jau teko nusipirkti dzinsiukus spec. nestukems nestuke.gif . pirmomis dienomis jauciausi nejaukiai, bet dabar (jau 20 sav.) tik tas kelnes nesioju. silta pilviukui ir patogu kai niekas neveržia. jei jauciu, kad veržia ar pilvuką kai skaudena tai tik atleidžiu guma esančią juosmenyje ir labai patogu tada.
patariu visoms nusipirkite patogias kelnes thumbup.gif , nesutaupysite nepirkdamos spec. kelniu nestukems.
Atsakyti
as ir manau, kad svarbiausia patogios kelnes smile.gif
Atsakyti
man prireikė spec. rūbų maždaug 14 savaitę. Dar galiu ir ankstesnes kelnes dėvėt, bet jau ne toks komfortas kaip su specialiom.
Atsakyti
as visa nestuma pratempiau be spec drabuziu smile.gif
jau buvau tikrai pasiryzus pirkti bent kelnes nestukines, bet kai apejau parduotuves, tai uz galvos susiemiau doh.gif
to pasekoje isigyjau tiesiog viena ismiera didesniu nei nesiojau iki tol kelnyciu, buvo pats tas ir puikiai su jom isvaiksciojau iki pat gimdymo blush2.gif
Atsakyti
Aš tai jau šį savaitgalį nusipirkau spec kelnes, 21 savaitėlė mums jau, bet dar kažkoks keistas jausmas, kai apsimauni tas kelnes, ir jose tiek daug vietos pilvukui, nors dar pilnai galiu nešioti ir kai kurias savo, bet jau norisi pasipuošti naujomis :-D
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 03 26, 22:46)
Aš tai jau šį savaitgalį nusipirkau spec kelnes, 21 savaitėlė mums jau, bet dar kažkoks keistas jausmas, kai apsimauni tas kelnes, ir jose tiek daug vietos pilvukui, nors dar pilnai galiu nešioti ir kai kurias savo, bet jau norisi pasipuošti naujomis :-D

nu niekaip saves neishsivaizduoju be nestukiniu kelnyciu... neisprausciau pilvuko niekaip i paprastas smile.gif be to ir kojos sustorejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2005 04 06, 13:45)
Sveikos merginos,
mane labai domina, kada gi pas Jus pasimate tas pilvas (as labai laukiau, kol issisoks).
Turiu tokia "problemyte": mano pilvo forma jau nuo mazens yra labai apvali, jis kietokas, issisokes siek tiek. Taigi 15a nestumo savaite atrodau...NESCIA! Plius dar tai, kad nemazai svorio priaugau. Nusipirkau nestukes palaidinuke, vaikstau sau, visi klausineja, kada gi gimdysiu. Kaip manot, ar tai normalu, kad pirmo nestumo 15a sav. pasimato pilvukas?

Papildyta:
Labukas...Man jau 18savaite,bet jau normaliai svorio priaugau,tad manau,kad cia priklauso nuo organizmo.Svarbiausai pati gerai jautiesi....Sekmes
Atsakyti
QUOTE(vesta @ 2007 03 29, 11:51)
Papildyta:
Labukas...Man jau 18savaite,bet jau normaliai svorio priaugau,tad manau,kad cia priklauso nuo organizmo.Svarbiausai pati gerai jautiesi....Sekmes

Nemanau kad Bordeline dabar aktualus sis patarimas lotuliukas.gif Vis delto klause pries du metus rolleyes.gif
Atsakyti
Ir aš jau užsivilkau nėštukių džinsus, mums 16 sav. į vienas kelnes vis dar telpu, bet jos man vis smunka, tai nusibodo pasitempinėti jas. O šiaip su nėštukiškais džinsais pilvas žymiai didesnis atrodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2007 03 29, 17:26)
O šiaip su nėštukiškais džinsais pilvas žymiai didesnis atrodo tongue.gif

Tikrai, jog su nestuke.gif kelnėmis, pilvikas didesnis atrodo wub.gif
Atsakyti
Na va, mums jau 20 savaite, bet dar savuose rubuose, nors jau ne visi tinka. Nesioju tik pazemintu liemeniu arba tuos, kurie buvo laisvesni iki nestumo. Nors speju jau nuo kitos savaites pereisiu i nestukinius, nes taip jau nemalonu kai spaudzia, bet nesinori darbe labai afisuotis ir laukiu oru atsilimo, tai todel ir tempiu. Prisiminau savo seniai nesiotus sijonus ir kitus rubus. O su nestukiniais tai tikrai labai pilvukas isryskeja. Siaip darbe pasisakiau kai buvo apie 18 savaiciu, nes tada ir pradejo matytis pilvukas, ta prasme po rubais nelabai jau paslepiau. Na bet cia mano pirmas nestumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogyte3: 06 balandžio 2007 - 12:24
QUOTE(uogyte3 @ 2007 04 06, 14:21)
Na va, mums jau 20 savaite, bet dar savuose rubuose, nors jau ne visi tinka. Nesioju tik pazemintu liemeniu arba tuos, kurie buvo laisvesni iki nestumo.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mums 29 sav., bet aš irgi nešioju visus rūbelius iš normalių parduotuvių - kažkaip atrodo, kad gal ir neteks spec. nestuke.gif rūbelių apsivilkti, nes dabar gi visose parduotuvės tiek rūbelių, kuriuos gali nestuke.gif prisitaikyti. Aišku, priklauso dar ir nuo priaugto svorio mirksiukas.gif
Atsakyti