Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

QUOTE(Indijaa @ 2008 02 21, 17:44)
#Asta#, netokia ir nupiepus... o faina smile.gif atimciau ne vienus kvepalus biggrin.gif

Ačiū , Indijaa už mielą žodį 4u.gif Prieš dėdama foto galvojau - ar nepasirodysiu labai jau elementari g.gif Nesu uosčiusi jokių išskirtinių kvepalų, kvepaluose teužuodžiu 1 ar 2 natas blush2.gif Bet bandysiu pasitaisyti, jei įmanoma smile.gif Kvepalai - mano gyvenimo džiaugsmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2008 02 21, 17:56)
Ačiū , Indijaa už mielą žodį  4u.gif Prieš dėdama foto galvojau - ar nepasirodysiu labai jau elementari  g.gif Nesu uosčiusi jokių išskirtinių kvepalų, kvepaluose teužuodžiu 1 ar 2 natas  blush2.gif Bet bandysiu pasitaisyti, jei įmanoma  smile.gif Kvepalai - mano gyvenimo džiaugsmas  thumbup.gif

Nieko sau - "elementari" ... doh.gif
Planavau as ideti savo "kolekcijele", bet po visu situ groziu - tik po lapais sleptis lotuliukas.gif Ten 3 butelaiciai mylimu kvepalu, ir keletas miniatiuru..... Planu "kolekcijeles" papildymui yra, bet dabar....
Einu, pasislepsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 02 21, 18:06)
Nieko sau - "elementari" ...  doh.gif
Planavau as ideti savo "kolekcijele", bet po visu situ groziu - tik po lapais sleptis  lotuliukas.gif Ten 3 butelaiciai mylimu kvepalu, ir keletas miniatiuru..... Planu "kolekcijeles" papildymui yra, bet dabar....
Einu, pasislepsiu  lotuliukas.gif

Nesislėpkite - o įdėkite foto drinks_cheers.gif visi gi pradedam nuo kažko tongue.gif Ir aš turėjau kažkada vienus kvepalus - o jūs net tris ir dar miniatiūrų thumbup.gif

Elementari - turėjau omeny - be jokių Guerlain ir gerbtinų raritetų bigsmile.gif Bet juk viskam ateina laikas - ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Asta#: 21 vasario 2008 - 18:14
QUOTE(#Asta# @ 2008 02 21, 19:11)
[color=yellow]Elementari - turėjau omeny - be jokių Guerlain ir gerbtinų raritetų  bigsmile.gif

lotuliukas.gif Žinai, įvertinus tai, ką turi savo kolekcijoje, Guerlain tau tikrai nereikalingi tam, kad kolekcija būtų įvertinta kaip itin skoninga ir, sakyčiau, labai inteligentiška 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rimaz @ 2008 02 21, 19:06)
Ten 3 butelaiciai mylimu kvepalu, ir keletas miniatiuru..... Planu "kolekcijeles" papildymui yra, bet dabar....
Einu, pasislepsiu  lotuliukas.gif

O kam slėptis? smile.gif Pasakysiu visą teisybę: jeigu turi vienerius tinkančius ir patinkančius kvepalus, jau yra gerai 4u.gif (aš tokia buvau lygiai prieš metus laiko - turinti vienerius kvepalus ir tuo patenkinta wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 02 21, 18:39)
O kam slėptis? smile.gif Pasakysiu visą teisybę: jeigu turi vienerius tinkančius ir patinkančius kvepalus, jau yra gerai  4u.gif (aš tokia buvau lygiai prieš metus laiko - turinti vienerius kvepalus ir tuo patenkinta wink.gif)

O kas paskatino per metus ją taip gausiai papildyti? SM forumas ar ebay? bigsmile.gif

#Asta#, o kolekcijytė normali ir visai faina. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 21 vasario 2008 - 19:06
QUOTE(Africa @ 2008 02 21, 20:05)
O kas paskatino per  metus ją taip gausiai papildyti? SM forumas ar ebay?  bigsmile.gif

Ebay atradau tik prieš keletą mėnesių - pradžioje buvo internetinės parduotuvės tongue.gif

Paskatino padidėjusios pajamos - leido išsipildyti svajonei kolekcionuoti Guerlain kvepalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 02 21, 19:05)
O kas paskatino per  metus ją taip gausiai papildyti? SM forumas ar ebay?  bigsmile.gif

#Asta#, o  kolekcijytė normali ir visai faina.  biggrin.gif

Atsakysiu - nors manęs ir neklausė - kai prisiregistravau forume - užkliuvau už kvepalų - tada neturėjau nei vienų, na išskyrus paprastučius - Coty Eau de Chanson - na o jau nuo SM ir prasidėjo kvepalų manija, kuri nepraeina iki šiol doh.gif wub.gif ax.gif
Manau , kad aš tikrai ne vienintelė , kuriai domėjimasis kvepalais prasidėjo nuo SM bigsmile.gif
Kvepalus ir čia pirkdavau , ir netinėse parduotuvėse, ir ebay ...Kai kas parvežta dovanų iš užusienio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Asta#: 21 vasario 2008 - 19:24
QUOTE(Minerva @ 2008 02 21, 19:17)
Ebay atradau tik prieš keletą mėnesių - pradžioje buvo internetinės parduotuvės tongue.gif

Paskatino padidėjusios pajamos - leido išsipildyti svajonei kolekcionuoti Guerlain kvepalus smile.gif

kaip tau faina. smile.gif Aš irgi noriu pajamų padidėjimo... Bet ko gero išleisčiau kelionėms. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 02 21, 20:21)
kaip tau faina.  smile.gif  Aš irgi noriu pajamų padidėjimo...  Bet ko gero išleisčiau kelionėms.  ax.gif

Na, kelionėms tegul vyras uždirba - dabar jo eilė mane kur nors išvežti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2008 02 21, 19:20)
Atsakysiu - nors manęs ir neklausė - kai prisiregistravau forume - užkliuvau už kvepalų - tada neturėjau nei vienų, na išskyrus paprastučius - Coty Eau de Chanson - na o jau nuo SM ir prasidėjo  kvepalų manija, kuri nepraeina iki šiol doh.gif  wub.gif  ax.gif
Manau , kad aš tikrai ne vienintelė , kuriai kvepalų manija prasidėjo nuo SM  bigsmile.gif

Šaunuolė. 4u.gif O mano manija prasidėjo, kai internetas apskritai dar neegzistavo ko gero... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 02 21, 19:25)
O mano manija prasidėjo, kai  internetas apskritai dar neegzistavo  ko gero...  g.gif

thumbup.gif Pagarba thumbup.gif

Tai kur Rimaz kolekcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2008 02 21, 17:34)
Mano mažulytė , nupiepusi, nepretenzinga kolekcijytė  - tam tikrom aplinkybėm užvakar padovanojau vyro seseriai Cacharel Gloria - nedaug buvo likę, gal 40 ml, o dabar jau gailiuos  doh.gif darbe palikti Cacharel EDEN  smile.gif

Bet laukiu nemažo papildymo - Cacharel Lou Lou, Givenchy Very Irresistible, CD POISON ir kt  thumbup.gif

user posted image

Grazu mirksiukas.gif 4u.gif Atimciau mademoselle biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 21 vasario 2008 - 19:46