Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

Tai kur Rimaz kolekcija g.gif
[/quote]

Ne, ne, as gi pasislepusi ph34r.gif
Idesiu kita savaite (planuojamas tas padidejimas gimtadienio proga clap.gif )

Beje, del kvepalu manijos - manoji prasidejo nuo sio skyrelio cool.gif Anksciau turedavau max 2 buteliukus - siltajam ir saltajam sezonui... Dabar gi, kai pradejau dometis kvepalais, tiek nebeuztenka.... Brangusis sako, kad tai jau manija (kai pro kiekviena kosmetikos parduotuve nepraeini ko nors naujo/nezinomo nepauosciusi), bet as jam dziugiai demonstruoju jusiskes kolekcijas, tai man rodos jis jau pradejo vertinti mano kukluma kvepalu kiekio atzvilgiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Rimaz, jei jau sergi kvepalų manija, kaip pati sakai, tai kolekcija neilgai bus kukli. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 02 21, 19:51)
Tai kur Rimaz kolekcija g.gif

Beje, del kvepalu manijos - manoji prasidejo nuo sio skyrelio  cool.gif  Anksciau turedavau max 2 buteliukus - siltajam ir saltajam sezonui... Dabar gi, kai pradejau dometis kvepalais, tiek nebeuztenka.... Brangusis sako, kad tai jau manija (kai pro kiekviena kosmetikos parduotuve nepraeini ko nors naujo/nezinomo nepauosciusi), bet as jam dziugiai demonstruoju jusiskes kolekcijas, tai man rodos jis jau pradejo vertinti mano kukluma kvepalu kiekio atzvilgiu lotuliukas.gif

Na, kai būsi maniakė tikra nail.gif - išmoksi vyrui nesakyti, kiek kas kainuoja mirksiukas.gif mano vyras šventai įsitikinęs, kad kvepalai max 20 lt kainuoja - o kai jis sako - ir vėl nauji (aišku, aš juos kartais pasikeičiu, išsimainau ir tt) ir vėl 20 lt - o aš jam - na ką tu, mielasis umn.gif - gi nuolaida buvo - tik 10 kainavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Patinka Tučkai mademoiselle bigsmile.gif Man irgi labai thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Africa @ 2008 02 21, 20:02)
Rimaz, jei jau sergi kvepalų manija, kaip pati sakai, tai kolekcija neilgai bus kukli.  biggrin.gif

Tikrai - ji pradės greitai pilnėti 4u.gif Ir vieną dieną pastebėsi - kad jau reikia atskiros lentynos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2008 02 21, 20:09)
Na, kai būsi maniakė tikra  nail.gif  - išmoksi vyrui nesakyti, kiek kas kainuoja  mirksiukas.gif mano vyras šventai įsitikinęs, kad kvepalai max 20 lt kainuoja - o kai jis sako - ir vėl nauji (aišku, aš juos kartais pasikeičiu, išsimainau ir tt) ir vėl 20 lt - o aš jam - na ką tu, mielasis umn.gif  - gi nuolaida buvo - tik 10 kainavo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Patinka Tučkai mademoiselle  bigsmile.gif Man irgi labai  thumbup.gif
Papildyta:

hihihi.gif

Beda, kad maniskis gaudosi kainose doh.gif Mat per savo sventa nepatyrima paprasiau paskutini kart is uzsienio kvepalu parvezti flirt.gif Gavau Dior'o miniuku rinkini, o jis - suzinojo kiek tokie rinkinukai ir normalus buteliukai kainuoja karsta.gif Tai isdurti nepavyks lotuliukas.gif

Beje, Mademoiselle - mano favoritai jau antri metai, ir bent dabar atrodo, kad is tos "kolekcijytes" dar ilgai nedings mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 21 vasario 2008 - 20:16

Patinka Tučkai mademoiselle  bigsmile.gif Man irgi labai  thumbup.gif

Aga patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 02 21, 20:14)
hihihi.gif

Beda, kad maniskis gaudosi kainose  doh.gif Mat per savo sventa nepatyrima paprasiau paskutini kart is uzsienio kvepalu parvezti  flirt.gif Gavau Dior'o miniuku rinkini, o jis - suzinojo kiek tokie rinkinukai ir normalus buteliukai kainuoja  karsta.gif Tai isdurti nepavyks  lotuliukas.gif

Beje, Mademoiselle - mano favoritai jau antri metai, ir bent dabar atrodo, kad is tos "kolekcijytes" dar ilgai nedings  mirksiukas.gif

Na čia jau problema sudėtingesnė g.gif Aš pajuokavau , aišku apie tas kainas - žinau, kad nustato bent pusę galimos kainos - bet nieko nesako, nes nei vienas , nei kitas nenorime konfliktuoti mirksiukas.gif Negi pyksies dėl kvepalų - tuo labiau , kai mato, kokį malonumą jie man teikia wub.gif

Sorry - čia jau ne į temą blush2.gif
Atsakyti
Na, kai būsi maniakė tikra  nail.gif  - išmoksi vyrui nesakyti, kiek kas kainuoja  mirksiukas.gif mano vyras šventai įsitikinęs, kad kvepalai max 20 lt kainuoja - o kai jis sako - ir vėl nauji (aišku, aš juos kartais pasikeičiu, išsimainau ir tt) ir vėl 20 lt - o aš jam - na ką tu, mielasis umn.gif  - gi nuolaida buvo - tik 10 kainavo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif cia geras biggrin.gif

Man tai manija smarkiai paumejo SM atradus apie kvepalus skyreli....
anksciau budavo kad po 5 buteliukus kokiu naomi campbel escada turedavau...pries metus turejau 2 buteliukus, vasara isvis 1 buteli ir kelis flakonelius kuno purskikliu .....
kai atradau tai ir rpasidejo, norai begaliniai tik pajamu studentei truksta, bet per pora menesiu leidziu sau butelaiti isigyti, ir kartais koki miniuka.... bet kolekcija dar plesis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 02 21, 20:23)
lotuliukas.gif cia geras biggrin.gif
Man tai manija smarkiai paumejo SM atradus apie kvepalus skyreli....
anksciau budavo kad po 5 buteliukus kokiu naomi campbel escada turedavau...pries metus turejau 2 buteliukus, vasara isvis 1 buteli ir kelis flakonelius kuno purskikliu .....
kai atradau tai ir rpasidejo, norai begaliniai tik pajamu studentei truksta, bet per pora menesiu leidziu sau butelaiti isigyti, ir kartais koki miniuka.... bet kolekcija dar plesis thumbup.gif

Taip taip, Indijaa, jau ir taip gerą kolekciją turi, o kai pradėsi dirbti - tai kolekcija laaaabai prasiplės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2008 02 21, 20:22)
Na čia jau problema sudėtingesnė  g.gif Aš pajuokavau , aišku apie tas kainas - žinau, kad nustato bent pusę galimos kainos - bet nieko nesako, nes nei vienas , nei kitas nenorime konfliktuoti  mirksiukas.gif Negi pyksies dėl kvepalų - tuo labiau , kai mato, kokį malonumą jie man teikia  wub.gif

Sorry - čia jau ne į temą  blush2.gif

Na, supratau, kad cia kazkiek hiperbolizuota hihihi.gif
Siaip kainas irgi pamazinu, vis parodau kaip pigiai yra kvepalu pirkti SM isparduotuvej tongue.gif Tai jis galvoja, kad mano abu Chanel'iai - kokius pora simtuku kartu sudejus kainavo... hihihi.gif

O jei i tema - tai siai dienai norimu kvepalu yra min 3 variantai, VISI prioritetiniai bigsmile.gif Tai bus jau 6 buteliukai (jei viskas pasiseks rolleyes.gif ), 4 miniatiuros, 3 "piestukai" ir dar sis tas.... thumbup.gif Pradziai gal ir ne taip prastai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2008 02 21, 20:30)
Taip taip, Indijaa, jau ir taip gerą kolekciją turi, o kai pradėsi dirbti - tai kolekcija laaaabai prasiplės  tongue.gif

aj kad menka pas mane visai dar, dar kiek noriu rolleyes.gif
noriu kenzo didesnio brambliuko ( dabar atomaizery kelis ml turiu) dar dior dolce vita vasarai.... noreciau ir garsiosiojo miniuku rinkinio is guerlain
chichi vakar skambino , kviete i duty free oro uoste dirbti, sake paciai pasiskambint kada man bus patogu ateit pasneket nepaskambinau dar nzn ar ten noriu
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 02 21, 20:37)
Na, supratau, kad cia kazkiek hiperbolizuota  hihihi.gif
Siaip kainas irgi pamazinu, vis parodau kaip pigiai yra kvepalu pirkti SM isparduotuvej  tongue.gif Tai jis galvoja, kad mano abu Chanel'iai - kokius pora simtuku kartu sudejus kainavo...  hihihi.gif

O jei i tema - tai siai dienai norimu kvepalu yra min 3 variantai, VISI prioritetiniai  bigsmile.gif Tai bus jau 6 buteliukai (jei viskas pasiseks rolleyes.gif ), 4 miniatiuros, 3 "piestukai" ir dar sis tas....  thumbup.gif Pradziai gal ir ne taip prastai...  blush2.gif

Pradžiai - ne "ne taip jau ir prastai" - bet sakyčiau labai gerai thumbup.gif drinks_cheers.gif
aj kad menka pas mane visai dar, dar kiek noriu
noriu kenzo didesnio brambliuko ( dabar atomaizery kelis ml turiu) dar dior dolce vita vasarai.... noreciau ir garsiosiojo miniuku rinkinio is guerlain

Na ir aš gerai pagalvočiau - turbūt ten nedirbčiau - o tik pati juos uostyčiau - o paskui jau kvapų visai nebeužuosčiau bigsmile.gif Ir praeitų ,galvoju ta manija - ko visai nepageidaučiau schmoll.gif ar taip, Indijaa? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2008 02 21, 20:44)
Pradžiai - ne "ne taip jau ir prastai" - bet sakyčiau labai gerai  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
aj kad menka pas mane visai dar, dar kiek noriu 

Na ir aš gerai pagalvočiau  - turbūt ten nedirbčiau - o tik pati juos uostyčiau - o paskui  jau kvapų visai nebeužuosčiau  bigsmile.gif Ir praeitų ,galvoju ta manija - ko visai nepageidaučiau  schmoll.gif ar taip, Indijaa? ax.gif

kad as i kristute siunciau cv, o ten matyt bendradarbiauja ir paskambino

bet parfmanija kaip narkotikas sakyciau
Atsakyti