Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

Maniškė:

user posted image

Tik dar darbe liko E.A. Green tea, o Nina ricci Premjer Jour pardaviau, nes neprilipo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2008 02 29, 18:25)
Maniškė:

Tik dar darbe liko E.A. Green tea, o Nina ricci Premjer Jour pardaviau, nes neprilipo cool.gif

Gražu... mirksiukas.gif
Apibūdink Burberry... ax.gif
Atsakyti
Nelabai moku apibūdint, net nulėkiau dar pauostyt. Man Weekend kvepia persikais ir abrikosais, gaivus, bet šiltas kvapas. O čia iš aprašymo:
Kvapų šeima: gėlių

Viršutinės natos: citrusiniai vaisiai ir lapai
Vidurinės natos: raudonieji ciklamenai, mėlynieji hiacintai, laukinės rožės, persikai, vilkdalgiai, nektarinai
Pagrindinės natos: kedrai, sandalmedžiai, muskusas
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2008 02 29, 18:25)
Maniškė:

Miela tikrai kolekcija - man Burberry Weekend - labai thumbup.gif , Įdomu, koks Vivienne Westwood kvapas ax.gif Versace thumbup.gif Kitų nesu uosčiusi blush2.gif

Neprimatau, kas ten toliau pasislėpę lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Asta#: 29 vasario 2008 - 19:08
Toliau ten, tas didelis buteliukas Ted lapidus Woman, man labai wub.gif , matosi Max mara, beje jau antrą butelaitį pradėjau, mano mėgstamiausi, mėlynu kamšteliu Priscila Presley Indian summer, rožiniu kamšteliu Paul Smith Woman, šitei nelabai nelabai man...

Ai dar pas mamą paliktas Dior Dolce Vita wub.gif wub.gif . O dar noriu ir jaučiu imsiu Kenzo drambliuką, bandau atsispirt pagundai, bet.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astisius: 29 vasario 2008 - 19:14
QUOTE(astisius @ 2008 02 29, 19:13)
Tilaiu, tas didelis buteliukas Ted lapidus Woman, man labai wub.gif , matosi Max mara, beje jau antrą butelaitį pradėjau, mano mėgstamiausi, mėlynu kamšteliu Priscila Presley Indian summer, rožiniu kamšteliu Paul Smith Woman, šitei nelabai nelabai man...

Aišku dabar 4u.gif Man labai įdomu, koks kvapas Lapidus Woman? Jau kelintą kartą pastebiu tą pavadinimą - realiai jo nesu mačiusi - man atrodo, kad LT nėra jų g.gif Ir dar - Priscilla Presley - Indian summer ax.gif Prieskoninis ryškus kvapas turėtų būti pagal pavadinimą - spėju net nežiūrėjusi sudėties ax.gif ir ar LT jų yra? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Asta#: 29 vasario 2008 - 19:19
Lapidus man laaabai labai saldžiom vyšniom kvepia, svaigstu tuo kvapu ir llabai gerai laikosi. Jo šiaip pardėse nesu mačius pardavime, pirkau perfumite, bet ir ten jau senokai jo nėra, tai taupau
Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2008 02 29, 20:16)
Aišku dabar  4u.gif Man labai įdomu, koks kvapas Lapidus Woman? Jau kelintą kartą pastebiu tą pavadinimą - realiai jo nesu mačiusi - man atrodo, kad LT nėra jų  g.gif Ir dar  - Priscilla Presley - Indian summer  ax.gif Prieskoninis ryškus kvapas turėtų būti pagal pavadinimą - spėju net nežiūrėjusi sudėties  ax.gif ir ar LT jų yra?  blush2.gif

Lapidus - vysniu kompotas wub.gif (niam niam blush2.gif )
Atsakyti
Priscilos, tai mano pirmieji kvepalai..... nostalgija....taupau kaip nežinau ką..... labai labai..... kvapas labai šiltas, na nemoku visai apibūdint, gal čia ką rasit
indian

o parvežė man juos iš Londono, ieškojo pagal užsakymą. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2008 02 29, 19:16)
Man labai įdomu, koks kvapas Lapidus Woman?

pas mus ju nera. bet kvapas lb smagus mirksiukas.gif
prisirpusios vysnios su cukrum wub.gif dar niekad jokiuose kvepaluose nesu taip stipriai uzuodusi vysniu, kaip Lapidus ax.gif
Atsakyti
Tikra teisybė.... VYŠNIOS vyšniuotos.....
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2008 02 29, 20:39)
Priscilos, tai mano pirmieji kvepalai..... nostalgija....taupau kaip nežinau ką..... labai labai..... kvapas labai šiltas, na nemoku visai apibūdint, gal čia ką rasit
indian

o parvežė man juos iš Londono, ieškojo pagal užsakymą. thumbup.gif  thumbup.gif

Kokios skirtingos musu nosys biggrin.gif Dziaugiausi jais atsikraciusi...
Atsakyti