Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

Oi patikėk kaip aš ant jų užsirovus buvau..... pirkau apsvaigus iš didelės laimės kad radau, čia kažkokioj pardėj ..... viskas tas pats buteliukas, dėžutė, nu bet kvapas, kaip tų ale fm grupės. o parvežtiniai visai kitokie, kokybė jaučiasi....
Atsakyti
Tai kad ir maniskiai is tos pacios salies atkeliave buvo,bet.... schmoll.gif
Atsakyti
o kokie tau patinka? Kokie mėgstamiausi? Žinoma, kiekvieman juk skirtingi....
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2008 02 29, 18:25)

kaip maxmara laiko? pauosciau ir suzavejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2008 02 29, 20:25)
Maniškė:
Tik dar darbe liko E.A. Green tea, o Nina ricci Premjer Jour pardaviau, nes neprilipo cool.gif

Mmm.., Burberry wub.gif Siuo metu as jais kvepinuos, labai skanus wub.gif
Atsakyti
Šiandien mano kvepalų kolekciją papildė atomaizeris:
user posted image

Ačiū kackac drinks_cheers.gif

Kvepalai man nepaprastai patiko. Dabar juos kaip tik testuoju. Nebuvau jų uosčiusi anksčiau, bet tai tikrai mano kvapas, su malonumu naudosiu.
Pirmas įspūdis - labai panašūs į JPG Classique, kuriuos turiu, ir kurie man irgi labai labai wub.gif . Po kiek laiko kvapas pasidarė kiek panašus į Givenchy Amarige... Matyt dėl tuberozos.. g.gif Na, o dar vėliau pasijuto toks mielas mielas medaus kvapas, bet ne šiaip medaus, o šviežio, ką tik išimto, dar koryje... tikrai nepaprastas kvapas.

Taip pat gavau šį atomaizerį:
user posted image
Ačiū Mariposai drinks_cheers.gif

Kol kas kvapo nebandžiau tstuoti, tai daryiu rytoj. Bet pauosčius iš atomaizerio atrodo, kad kvapas bus neblogas.
Atsakyti
O stai ir savo kvepaliuku kolekcija pristatau, tik va vonioje dar uzsilike yra Armani Code, J. Lo Glow, bei Armani night (raudonas flakonelis).
user posted image
Atsakyti
Nebloga kolekcija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 03 01, 01:25)
kaip maxmara laiko? pauosciau ir suzavejo wub.gif

Ant manęs laikosi mirtinai įsikibusi, ir nagais ir dantimis lotuliukas.gif Pagal mano 5 balų laikymosi skalę - duočiau 5 iš penkių biggrin.gif
Atsakyti
Euforija22 nugi sumazink nuotraukyte savo doh.gif Siuliausi gi padet sumazint jei nemoki 4u.gif

Faina kolekcija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 03 01, 14:42)
O stai ir savo kvepaliuku kolekcija pristatau, tik va vonioje dar uzsilike yra Armani Code, J. Lo Glow, bei Armani night (raudonas flakonelis).
user posted image

thumbup.gif norejau paklausti kaip Ghost kvepaliukai, gal galima kvapa apibudinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2008 03 01, 13:40)
Šiandien mano kvepalų kolekciją papildė atomaizeris:
user posted image

Ačiū kackac  drinks_cheers.gif

Kvepalai man nepaprastai patiko. Dabar juos kaip tik testuoju. Nebuvau jų uosčiusi anksčiau, bet tai tikrai mano kvapas, su malonumu naudosiu.
Pirmas įspūdis - labai panašūs į JPG Classique, kuriuos turiu

Taip pat gavau šį atomaizerį:
user posted image
Ačiū Mariposai  drinks_cheers.gif

del poeme sutinku, as irgi radau panasumu su JPG classique drinks_cheers.gif

o rumeur tai kazkas mane ten juose erzina, niekaip negaliu issiaiskinti kas.... testavau testavau ant lapuko...
QUOTE(Euforija22 @ 2008 03 01, 13:42)

oj isisukusi rasciau ka atimti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indijaa: 01 kovo 2008 - 16:52