Oi patikėk kaip aš ant jų užsirovus buvau..... pirkau apsvaigus iš didelės laimės kad radau, čia kažkokioj pardėj ..... viskas tas pats buteliukas, dėžutė, nu bet kvapas, kaip tų ale fm grupės. o parvežtiniai visai kitokie, kokybė jaučiasi....
Tai kad ir maniskiai is tos pacios salies atkeliave buvo,bet....

o kokie tau patinka? Kokie mėgstamiausi? Žinoma, kiekvieman juk skirtingi....
QUOTE(astisius @ 2008 02 29, 20:25)
Maniškė:
Tik dar darbe liko E.A. Green tea, o Nina ricci Premjer Jour pardaviau, nes neprilipo
Tik dar darbe liko E.A. Green tea, o Nina ricci Premjer Jour pardaviau, nes neprilipo

Mmm.., Burberry

Šiandien mano kvepalų kolekciją papildė atomaizeris:

Ačiū kackac
Kvepalai man nepaprastai patiko. Dabar juos kaip tik testuoju. Nebuvau jų uosčiusi anksčiau, bet tai tikrai mano kvapas, su malonumu naudosiu.
Pirmas įspūdis - labai panašūs į JPG Classique, kuriuos turiu, ir kurie man irgi labai labai
. Po kiek laiko kvapas pasidarė kiek panašus į Givenchy Amarige... Matyt dėl tuberozos..
Na, o dar vėliau pasijuto toks mielas mielas medaus kvapas, bet ne šiaip medaus, o šviežio, ką tik išimto, dar koryje... tikrai nepaprastas kvapas.
Taip pat gavau šį atomaizerį:

Ačiū Mariposai
Kol kas kvapo nebandžiau tstuoti, tai daryiu rytoj. Bet pauosčius iš atomaizerio atrodo, kad kvapas bus neblogas.

Ačiū kackac

Kvepalai man nepaprastai patiko. Dabar juos kaip tik testuoju. Nebuvau jų uosčiusi anksčiau, bet tai tikrai mano kvapas, su malonumu naudosiu.
Pirmas įspūdis - labai panašūs į JPG Classique, kuriuos turiu, ir kurie man irgi labai labai

Ačiū Mariposai

Kol kas kvapo nebandžiau tstuoti, tai daryiu rytoj. Bet pauosčius iš atomaizerio atrodo, kad kvapas bus neblogas.
QUOTE(Indijaa @ 2008 03 01, 01:25)
Ant manęs laikosi mirtinai įsikibusi, ir nagais ir dantimis

Euforija22 nugi sumazink nuotraukyte savo
Siuliausi gi padet sumazint jei nemoki
Faina kolekcija

Faina kolekcija

QUOTE(Euforija22 @ 2008 03 01, 14:42)
O stai ir savo kvepaliuku kolekcija pristatau, tik va vonioje dar uzsilike yra Armani Code, J. Lo Glow, bei Armani night (raudonas flakonelis).

QUOTE(Annika @ 2008 03 01, 13:40)
Šiandien mano kvepalų kolekciją papildė atomaizeris:

Ačiū kackac
Pirmas įspūdis - labai panašūs į JPG Classique, kuriuos turiu

Ačiū Mariposai

Ačiū kackac

Pirmas įspūdis - labai panašūs į JPG Classique, kuriuos turiu

Ačiū Mariposai

del poeme sutinku, as irgi radau panasumu su JPG classique

o rumeur tai kazkas mane ten juose erzina, niekaip negaliu issiaiskinti kas.... testavau testavau ant lapuko...
QUOTE(Euforija22 @ 2008 03 01, 13:42)
oj isisukusi rasciau ka atimti