Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

QUOTE(WEITA @ 2008 03 10, 23:03)
as geriau nusiperku vieno originalu kvepala ,kurie atstoja visus tuos 4 ar  6.

cia reiktu suprasti, kad pas visas kurios deda savo "kolekciju" foto yra vien ne originalai? smile.gif
Atsakyti
nesipykim, merginos biggrin.gif
cia periodiskai kas koki menesi uzsuka kokia persona su lb prasmingais ir protingais pareiskimais, kaip kvaila kolekcionuoti kvepalus, kada isnaudojami visi jie, nes juk jie genda, ar kad geriau vieni originalai nei net visi 4-6 fufliakai ir t.t. ir t.t. lotuliukas.gif

tik man niekaip nedaeina, ko list i tema, kai isvis tuo nesidomi, nezinai, neismanai ir t.t... doh.gif ir is tokiu prasmingu pareiskimu isvis persasi isvada - atejau, perskaiciau 2 paskutinius postus ir reziau teisybe i akis ohmy.gif doh.gif fool.gif
Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2008 03 11, 11:22)
cia reiktu suprasti, kad pas visas kurios deda savo "kolekciju" foto yra vien ne originalai? smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 11, 09:47)
Tuomet, mergaite, tu stipriai nusišnekėjai:
as geriau nusiperku vieno originalu kvepala ,kurie atstoja visus tuos 4 ar 6.

Supranti ką parašei? Iš tavo komento reikia suprast, kad mūsų kolekcijos tik todėl ir yra didelės, kad mes fuflą perkam, o tu tokia gudri ir mokai , jog  vietoj  4-6 fuflų geriau nusipirkt vieną originalą. Mergina, čia renkasi žmonės, kurie seniai domisi net parfumerijos haute couture ir dėl to tavo pareiškimas kaip minimum pasirodė kvailas doh.gif

Vsio, baigiam offtopint, pernelyg daug dėmesio tarpusavio santykių aiškinimuisi lotuliukas.gif

as net nenorejau pasakyt kad jus perkat fufliakus schmoll.gif juk skaiciau postus kokiais kvepalais domites .o originala noejau pasakyti kaip visiem metu laikam tiktu vienas kvapas ,juk sakosi kai nusiperki kvepalus ,jai pasipurski jais ,ir veliau ju kvpo nejauti ,tai reiskia tau jie tinka ...nonerejau cia vaizduoti originala ar kaza.tiesiog tokia nuomone mano yra.
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2008 03 11, 15:39)
.tiesiog tokia nuomone mano yra.

Nuomonė gal ir tokia, bet žodžių tai jau neparinkai tinkamų, už tai ir likai nesuprasta cool.gif
Atsakyti
as net nenorejau pasakyt kad jus perkat fufliakus  schmoll.gif juk skaiciau postus kokiais kvepalais domites .o originala noejau pasakyti kaip visiem metu laikam tiktu vienas kvapas ,juk sakosi kai nusiperki kvepalus ,jai pasipurski jais ,ir veliau ju kvpo nejauti ,tai reiskia tau jie tinka ...nonerejau cia vaizduoti originala ar kaza.tiesiog tokia nuomone mano yra.

O man visai nepatiktu tokie kvepalai, kuriu as pati nejausciau tongue.gif
Atsakyti
as net nenorejau pasakyt kad jus perkat fufliakus  schmoll.gif juk skaiciau postus kokiais kvepalais domites .o originala noejau pasakyti kaip visiem metu laikam tiktu vienas kvapas ,juk sakosi kai nusiperki kvepalus ,jai pasipurski jais ,ir veliau ju kvpo nejauti ,tai reiskia tau jie tinka ...nonerejau cia vaizduoti originala ar kaza.tiesiog tokia nuomone mano yra.

Jei tamstelei gerai su vienais vieninteliais kvepalais - tai ir puiku. Bet kodėl lįsti į visai sau neįdomią sritį ? mirksiukas.gif Čia renkasi panelės, kurios tikrai domisi parfumerija ir ją vertina. Ir turi tikrai ne vienerius kvepalus. Originalius. biggrin.gif
Atsakyti
kvepiu lacoste biggrin.gif geri kvepaliukai
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 03 11, 17:09)
Jei tamstelei gerai su vienais vieninteliais kvepalais - tai ir puiku.  Bet kodėl lįsti  į visai sau neįdomią sritį ?  mirksiukas.gif  Čia renkasi panelės, kurios tikrai domisi parfumerija ir ją vertina. Ir turi tikrai ne vienerius kvepalus. Originalius.  biggrin.gif

tai man kaip tik idomu ,todel ir lendu cia turiu ir as kvepalu kolekcija ,bet visos skirtingu firmu ,o vienu naudojuosi todel kad tas kvapas prie dusios daugiau !as suprantu kai sau nekvepi neidomu ,bet kiti zmones jaucia ta kvapa ir zavisi .ir as pati smagiai jauciuosi nes kvapas ne taip greitai atsibosta... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2008 03 11, 19:02)
tai man kaip tik idomu ,todel ir lendu cia turiu ir as kvepalu kolekcija ,bet visos skirtingu firmu ,o vienu naudojuosi todel kad tas kvapas prie dusios daugiau !as suprantu kai sau nekvepi neidomu ,bet kiti zmones jaucia ta kvapa ir zavisi .ir as pati smagiai jauciuosi nes kvapas ne taip greitai atsibosta... smile.gif

pvz as kvepinuos del saves ir noriu ta kvapa,kuriuo ta diena pasikvepinau jausti
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2008 03 11, 19:02)

biggrin.gif tai kad visu merginu tikrai ne vienos firmos kvepalai smile.gif
ir beje, kam ta visa kolekcija, jei naudojami tik vieni rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes,as taip pat sukaupusi nemaza kolekcija,nes turbut savu dar neradau
Atsakyti
QUOTE(mazyle25 @ 2008 03 11, 20:49)
sveikutes,as taip pat sukaupusi nemaza kolekcija,nes turbut savu dar neradau

Jėzusmarija, aš tuojau apsiverksiu verysad.gif verysad.gif

Kažkokie termitai užpuolė gerą temą.... Jau nervai nebelaiko
Dar viena atsirado "savaip" suprantanti, kodėl pas žmogų atsiranda kvepalų kolekcija doh.gif doh.gif
Ar jūs apskritai suprantat žodžio "kolekcija" reikšmę?

Susinervinau lotuliukas.gif
Atsakyti