QUOTE(mazyle25 @ 2008 03 11, 20:56)
oho
nebutina nervintis tisieg dabar tiek naujoviu kad visu testuoti ir pirkt nespesi ar ne 
Bet suprask, kad kolekcija yra daroma ne iš atsitiktinai prisipirktų kvepalų. Tu mąstai, renkiesi, retus "medžioji" po viso svieto internetines parduotuves ir t.t. Jei prisiperki šiaip, iš godumo ar nežinojimo ko nori, tai - ne kolekcija, o sandėliukas
O dėl susinervinimo - pajuokavau
QUOTE(mazyle25 @ 2008 03 11, 21:10)
ne isa godumo as negriebiu ,bet idomu suzinot kokie kvepalai yra tavo kolekcijoj ? 
Pas mane daug selektyvo... Aš esu užkietėjusi Annick Goutal fanė, turiu jų ne vieną... Dar labai myliu Guerlain senuosius kvepalus... Nu žodžiu.....
MinervaAš, nesinervuoju, tiesiog "burbonus" į eterį leidžiu
Senai tetai užėjo nuotaika paburbuliuoti
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 11, 21:15)
Dar labai myliu Guerlain senuosius kvepalus...
Tu geriau neleisk burbonų, o naujuosius popsinius Guerlainus mylėk - labai intensyviai bandau rasti naujojo popso gerbėjų
QUOTE(Minerva @ 2008 03 11, 21:21)
Tu geriau neleisk burbonų, o naujuosius popsinius Guerlainus mylėk - labai intensyviai bandau rasti naujojo popso gerbėjų 
Aš tam griežtai esu per sena
Čia prašom kreiptis į naująją "popsinę" kartą. Man net nuo rožinės spalvos dantis skauda, tai jau pšeprašam, ale nekabina anie manęs....
Čia aš tamstai ne chebra, sorry
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 11, 20:04)
Bet suprask, kad kolekcija yra daroma ne iš atsitiktinai prisipirktų kvepalų. Tu mąstai, renkiesi, retus "medžioji" po viso svieto internetines parduotuves ir t.t. Jei prisiperki šiaip, iš godumo ar nežinojimo ko nori, tai - ne kolekcija, o sandėliukas
. Tiesiog matau, kad tema, kuri buvo užvesta tam, kad susipažinti su įvairiais įdomesniais kvepalais, kurie stovi mūsų stalčiukuose šiek tiek išlipo iš vėžių. Todėl būt smagu, kad tos, kurios skaityt ateina suvoktų skirtumą kaip jau sakiau - tarp kolekcijos ir "sandėliuko"

ne visos medzioja retus selektyvus
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 11, 21:25)
Čia prašom kreiptis į naująją "popsinę" kartą. Man net nuo rožinės spalvos dantis skauda, tai jau pšeprašam, ale nekabina anie manęs....

Na, va, mane iš barščių išmetė
Popsinė karta rusiškame parfumerijos forume labai guodėsi, kad gavo dovanų Guerlain kvepalus - kažkokios nežinomos firmos, todėl labai nusiminė
QUOTE(Minerva @ 2008 03 11, 21:30)
Na, va, mane iš barščių išmetė 
Popsinė karta rusiškame parfumerijos forume labai guodėsi, kad gavo dovanų Guerlain kvepalus - kažkokios nežinomos firmos, todėl labai nusiminė
Jumoristė, Rusija apskritai Alisos stebuklų šalis
MB važiuoja eilinį kartą į Maskvą po poros dienų, tai liepiau priremt prie sienos kolegą savo maskvietį, kad tas vietinių moteriškių paklaustų ką labai įdomaus jie patys gamina
ne visos medzioja retus selektyvus nors jeigu mano finansai leistu tai medziociau.... pati ilgai renkuos , uostineju po kelis kartus, paskui ant rieso pabandau.... aplink samsara puse metu ejau ratais, nors aisku ieskojau kur pigiau nusipirkti-nusipirkau islaukiau savo...
Oi, tikrai ne selektyvuose esmė, o tame, kad kolekcija turi parodyt šeimininką
O beje, dažnai naujas "popsinis" kvapas esantis ant bangos kainuoja dvigubai daugiau, negu retas ir niekam nebeįdomus niekam nežinomos firmos Guerlain kvapas
Tučka, papasakok apie nina obuoliuka? koks kvapas? neuoscius as jo