Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

QUOTE(kackac @ 2008 02 14, 09:59)
bigsmile.gif  Siryta, visai netiketai, mano kolekcija pasipilde Guerlain My Insolense (edt)  blush2.gif

Kokie geri netikėtumai... smagumėlis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 14, 09:43)
Tai ir užrodžiau, kad pati nesigundyčiau, nes pagunda OI kokia didelė buvo lotuliukas.gif Labai savanaudiškais tikslais lotuliukas.gif  tongue.gif

o kartais savanaudiskumas kitiems iseina i nauda bigsmile.gif
QUOTE(kackac @ 2008 02 14, 09:59)
bigsmile.gif  Siryta, visai netiketai, mano kolekcija pasipilde Guerlain My Insolense (edt)  blush2.gif

smagu, sveikinu...
Atsakyti
Siandiena nuo Valentino dovanu gavau Guerlain L'instant Magic..... wub.gif

user posted image
Atsakyti
Skubu pasigirti,kad Valentino Dienos proga maniskis padovanojo Hermes"Elixir Des Merveilles".Buvau jam kazkada uzsiminus,kad noriu kazko is Hermes,bet neminejau ko,nes pati nezinojau,o jis vat nuejo,sake isuoste visus,ir sie patiko labiausiai:)Kas keisciausia,jam primine "Angel".Palyginau natas,greiciausiai sokoladas ir vanile jam labiausiai jautesi,del to ir primine:)Beje labai ilgai laikosi,vos truputi uzpurskiau vakar vakare ant rieso,tai kvepejo visi namai,ir dar siandien visa patalyne kvepia wub.gif
Atsakyti

kokie cia dar netiketumai? turbut puse moteru siandien dovanu gavo kvepalus, kita puse apatini trikotaza hihihi.gif

mes kadangi nesvenciam valentino tai mano valentinas nieko ir neatneshe hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 02 14, 16:22)
kokie cia dar netiketumai? turbut puse moteru siandien dovanu gavo kvepalus, kita puse apatini trikotaza hihihi.gif

mes kadangi nesvenciam valentino tai mano valentinas nieko ir neatneshe hihihi.gif

O maniskis tepasake: Nu ka, motin, su vaiku svente verysad.gif biggrin.gif
Nu ir nereik, pati sau ka nors pasidovanosiu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 14, 17:25)
O maniskis tepasake: Nu ka, motin, su vaiku svente verysad.gif  biggrin.gif

tiesiog labai juokingai tas "netiketai" nuskambejo smile.gif cia panasiai, kaip netiketai kaledu ryta radau dovana po egle hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 14 vasario 2008 - 15:59
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 14, 15:25)
O maniskis tepasake: Nu ka, motin, su vaiku svente verysad.gif  biggrin.gif

Tpfu, žinok, taip ir padariau lotuliukas.gif Sakiau, varysiu šiandien į Kristutę šanelių, o nuvariau pas Alioshką Armani Manios doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dievo keliai nežinomi schmoll.gif lotuliukas.gif Vis tiek MB kvepalų nedovanos - truputį apsirikau savuosius demonstruodama kaskart, tad jam atrodo, kad turiu nesuskaičiuojamą galybę, kam man dar vieni lotuliukas.gif

O MB kolekciją papildžiau Chanel Allure Homme Sport 4u.gif Ačiū Jurgutei 91 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 02 14, 15:16)
Skubu pasigirti,kad Valentino Dienos proga maniskis padovanojo Hermes"Elixir Des Merveilles".

vyro skonis thumbup.gif
man tas elixir'as kazkas nerealaus nepakartojamo wub.gif
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 14, 16:00)
Armani Manios doh.gif  lotuliukas.gif 

wub.gif
o tu ir anksciau turejai juos, jei teisingai supratau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 02 14, 16:58)
tiesiog labai juokingai tas "netiketai" nuskambejo smile.gif cia panasiai, kaip netiketai kaledu ryta radau dovana po egle hihihi.gif

Aha, per gimtadieni netiketai gavau dovanu biggrin.gif
Man patinka dovanos siaip, be progos, taip idomiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 14, 17:00)

O MB kolekciją papildžiau Chanel Allure Homme Sport 4u.gif Ačiū Jurgutei 91 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip jie man patinka thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 02 14, 15:58)

Nieko čia juokingo. Jeigu žmonės Valentino nešvenčia (o nepasiduodančių masinei isterijai yra tikrai nemažai), tai dovana tikrai gali būti netikėta.
Atsakyti