Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

QUOTE(centifolija @ 2008 02 14, 18:48)
Nieko čia juokingo. Jeigu žmonės Valentino nešvenčia (o nepasiduodančių masinei isterijai yra tikrai nemažai), tai dovana tikrai gali būti netikėta.

nebutinai, pvz gal tikejos is vyro, kad gali sumastyt padovanot mikseri lotuliukas.gif o cia bac ir norimi kvepalai...... variantu N gi gali buti
Atsakyti
Foje, apibūdink dar plačiau prašau to Hermes eliksyro kvapą. Koks jis-saldus?
Ar pas mus Kristianoj yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaiza~: 14 vasario 2008 - 22:33
QUOTE(Indijaa @ 2008 02 14, 20:21)
nebutinai, pvz gal tikejos is vyro, kad gali sumastyt padovanot mikseri lotuliukas.gif  o cia bac ir norimi kvepalai...... variantu N gi gali buti

Indijaa, beveik pataikei thumbup.gif .
Atsakyti
tai niekaip nsuprantu pas ka jus tuos kvepalus perkat, kokia cia Alioska, gal gali kas nors man paaiskinti, zinoma jai nesunku
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 02 14, 23:31)
tai niekaip nsuprantu pas ka jus  tuos kvepalus perkat, kokia cia Alioska, gal gali kas nors man paaiskinti, zinoma jai nesunku

Alioshka, tai beveik Kristianos asortimentas už mažesnę nei parfum express kainą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 15, 00:44)
Alioshka, tai beveik Kristianos asortimentas už mažesnę nei parfum express kainą  bigsmile.gif

ir as noreciau kvepalu isigyti pigiau o kaip su ja susisiekti pvz,
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 02 15, 09:41)

Parašyk jai až biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 02 15, 09:41)

spausk cia http://www.supermama...?showuser=16547
o paskui rasyk asmenine zinute, ar emaila
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 02 14, 17:21)
o tu ir anksciau turejai juos, jei teisingai supratau?  g.gif

Aga, paskui išsikeičiau į kitus, o dabar vėl pasiilgau wub.gif ir prigriebiau doh.gif Bet laiko neilgai, va kame bėda unsure.gif
Atsakyti
aciu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 15, 10:44)
Aga, paskui išsikeičiau į kitus, o dabar vėl pasiilgau wub.gif ir prigriebiau doh.gif Bet laiko neilgai, va kame bėda unsure.gif

na, ne ypatingai gero laikymo jie, sakyciau. as pati isvis ant saves ju niekad neuzuosdavau. kiti dar sakydavo, kad jaucia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 02 14, 20:48)
Nieko čia juokingo. Jeigu žmonės Valentino nešvenčia (o nepasiduodančių masinei isterijai yra tikrai nemažai), tai dovana tikrai gali būti netikėta.

Na, o man juokingai nuskambejo smile.gif O valentino ir mes nesvenciam ax.gif
Atsakyti