Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Kadangi ana tema jau uždaryta tad kalbam apie kaktusus čia .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
"Atlėkiau" su įspūdžiais iš anos temos thumbup.gif
Tina, o taviškiai buvo "nušokę" nuo palangių ir vėl sugrįžo ar ten ir žiemavojo g.gif
Maniškiai pamažu grįžta ant pietinių palangių. Tik šiemet remontai nusimato, kentės vargšeliai doh.gif
Merginos, šianakt aš daugelį iš jūsų sapnavau. Visos tokios jaunos, lieknos, su trumpais sijonėliais. Prisimenu gerai, kad Tina buvo su languotu sijonuku, o Crassulos tikrai nebuvo, nors iš viso apie 10 susirinkusių. Į mane kažkaip nelabai kas dėmesį kreipė, bet aš taip iš šono išgirdau, kad kaktusų parda organizuojama Radvilišky lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilioja,nieko sau sapnai lotuliukas.gif

Ar pasiekė tave kaktusiukas?Gyvas sveikas jis? g.gif Pusę Lietuvos apkeliavo nabagas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 02 12, 22:09)
Vilioja,nieko sau sapnai  lotuliukas.gif

Ar pasiekė tave kaktusiukas?Gyvas sveikas jis? g.gif Pusę Lietuvos apkeliavo nabagas  unsure.gif

Keliauja mirksiukas.gif Kelelis toooooooolimas lotuliukas.gif
Kas ten žino, gal ir tu tam sapne buvai mirksiukas.gif Tik atsibudus daugiau nikų prisiminiau, bet išliko tik Tina su trumpu languotu sijonuku lotuliukas.gif
Atsakyti
Manes nebuvo, nes esu sena lotuliukas.gif
Bet Vilioja, nusiritai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 02 12, 23:31)
Manes nebuvo, nes esu sena lotuliukas.gif
Bet Vilioja, nusiritai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blink.gif

Obiežaeiš (jei jau sena, turi šitą kalbą suprasti mirksiukas.gif )
Aš kaip tik - visa temoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dabar mąstau. kodėl sapne su manim niekas nenorėjo draugauti g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 02 13, 01:53)
Obiežaeiš (jei jau sena, turi šitą kalbą suprasti mirksiukas.gif )
Aš kaip tik - visa temoje lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dabar mąstau. kodėl sapne su manim niekas nenorėjo draugauti g.gif  verysad.gif

Na, kaip nenorejo draugauti?? Tiesiog tuo metu buvau dar kavytes neisvirus... Tai buvau virtuvej. As tai norejau. Ir net laiskuti tau tuoj parasysiu, jei dar neparasiau.
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 02 13, 09:21)

Ir net laiskuti tau tuoj parasysiu, jei dar neparasiau.

Pažadėjai - patiešijai smile.gif
Atsakyti
Žinot ką manau g.gif jei jau tokie sapnai Vilioja sapnuojas,gal mums reikia kokį susitikimą susiorganizuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 02 13, 11:09)
Žinot ką manau  g.gif  jei jau tokie sapnai Vilioja sapnuojas,gal mums reikia kokį susitikimą susiorganizuot  g.gif

Na tai jei RS forumietės suorganizuos, o SM dar ir prisidės - bus paroda, sulėksim
drinks_cheers.gif

Crassula, tavo dėžutė perpildyta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 13 vasario 2008 - 10:59
QUOTE(Vilioja @ 2008 02 13, 12:56)
Na tai jei RS forumietės suorganizuos, o SM dar ir prisidės - bus paroda, sulėksim
drinks_cheers.gif

Crassula, tavo dėžutė perpildyta

blink.gif idomu, kuo:lotuliukas: lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dabar einu tau dezes uzpildyti bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, ar jūsų kaktusiukai jau bunda?
Nes maniškis vienas sukvailiojo (nežinau kaip jis elgdavosi anksčiau, nes tik pernai iš tetos jį atėmiau hihihi.gif, ten jam nebūdavo žiemos niekad, šiemet pirmą žiemą normalią apturėjęs)
mano bandymas spėti kad gal čia kažkokia rebutia? Ar gali taip būti?
Bet stovėdamas pakankamai šaltai (naktį apie +5+10, dieną +15), šviesiai ir sausai, šiandien patebėjau, kad žiedų prikrovęs. Ar man jį perkelt iš "žiemojimo vietos" (tiesiog už aptvertos šaltos zonos ribų) į kambario temperatūrą ir duot biški vandens? doh.gif Kažko visai pasimečiau. Gal čia dar kažkoks hitras kaktusas, apie kurį nieko nežinau.
ax.gif padėkit neišmanelei
Atsakyti