Pagal mane tai čia mammillaria, pas mane panaši kiekvieną žiemą nors ir vuduržiemį sugalvoja žydėt, uogas augint.
QUOTE(Kaktusine @ 2008 02 13, 12:12)
Pagal mane tai čia mammillaria, pas mane panaši kiekvieną žiemą nors ir vuduržiemį sugalvoja žydėt, uogas augint.
ahaaa
tai, sakai nekeist jos dislokacijos, ane

Mano kaktusiukai istiklintam balkone ziemoja. isnesiau tik sausio men., kai paskaiciau, kad kaktusams reikia ziema saliau pabuti. Kada juos reikia parnesti i kambari, kur silta? balkone mazdaug 10-12 laipsniu. Ar jiems uzteks tokios sutrumpintos ziemos, kad pradetu zydeti? Iki siol nezinojau, kad kaktusus reikia pasaldyti Atrodo, kad auginu Ferocactus acanthodes, bet tiksliai nezianu, nes jis nezydejo. Kitu kaktusu pavadinimu irgi nezydau, bet vienas zydejo tokiais skmulkiais raudonais ziedeliais, bet jie ne virsuneje, o per kaktuso viduri lankeliu issideste buvo.
Auges,mano tokia mamiliarija ištisus metus žydi...ar šaltai,ar šiltai stovi,sausai,ar laistoma....Ir uogas nokina

QUOTE(Auges @ 2008 02 13, 13:29)
Nebūtina, ne tas kaktusas apie kurį šokinėt reiktų. Pastatai kampe pamiršti, nelaistai, o jis vistiek ir žydi, ir uogas nokina, ir krūvom vaikų apsipila

QUOTE(ziv @ 2008 02 13, 13:43)
Mano kaktusiukai istiklintam balkone ziemoja. isnesiau tik sausio men., kai paskaiciau, kad kaktusams reikia ziema saliau pabuti. Kada juos reikia parnesti i kambari, kur silta? balkone mazdaug 10-12 laipsniu. Ar jiems uzteks tokios sutrumpintos ziemos, kad pradetu zydeti? Iki siol nezinojau, kad kaktusus reikia pasaldyti Atrodo, kad auginu Ferocactus acanthodes, bet tiksliai nezianu, nes jis nezydejo. Kitu kaktusu pavadinimu irgi nezydau, bet vienas zydejo tokiais skmulkiais raudonais ziedeliais, bet jie ne virsuneje, o per kaktuso viduri lankeliu issideste buvo.
Tai niekur jų ir nenešk. Nebent dideli šalčiai užeitų, bet jau nepanašu. Tuoj atšils ir jie toliau sėkmingai balkone gyvens. Ten jiems dar geriau.
O tas kaktusas, kur žiedeliai lankeliu buvo tai kažkuri mammillaria

Prisiregistruoja.
Papildyta:
Nea
tik perveziau, kur vesuma galiu pareguliuoti. Uztat vasara i savo numyleta balkona jie negris, teks ten gyventi ir laukti oranzerijos
na ir ko as tau taip istrigau
Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2008 02 12, 20:55)
Tina, o taviškiai buvo "nušokę" nuo palangių ir vėl sugrįžo ar ten ir žiemavojo
[/color]

[/color]
Nea

QUOTE(Vilioja @ 2008 02 12, 21:20)
Tik atsibudus daugiau nikų prisiminiau, bet išliko tik Tina su trumpu languotu sijonuku 

QUOTE(Vilioja @ 2008 02 12, 21:55)
Merginos, šianakt aš daugelį iš jūsų sapnavau. Visos tokios jaunos, lieknos, su trumpais sijonėliais. Prisimenu gerai, kad Tina buvo su languotu sijonuku, o Crassulos tikrai nebuvo, nors iš viso apie 10 susirinkusių. Į mane kažkaip nelabai kas dėmesį kreipė, bet aš taip iš šono išgirdau, kad kaktusų parda organizuojama Radvilišky

O jei į temą, kaip fainiai kad pas jus kaktusiukai jau žiedelius krauna

QUOTE(anril @ 2008 02 13, 16:01)
Tai niekur jų ir nenešk. Nebent dideli šalčiai užeitų, bet jau nepanašu. Tuoj atšils ir jie toliau sėkmingai balkone gyvens. Ten jiems dar geriau.

tai kad savaitgali iki -19 žada

Tiesa mano "uoga" prasiskleide - tikru tikriausias rhipsalis

QUOTE(Tina* @ 2008 02 13, 21:37)
Na gi nagi pasirodom

Laputaityte,oho kiek laiko...už tai kaip pasiilgus pulsi prie savo spygliuočių

Džeine,juokauji?Iš kur tokios žinios?

QUOTE(Tina* @ 2008 02 13, 23:37)
Ant viso rhipsalio tik vienas žiedelis?