Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Pagal mane tai čia mammillaria, pas mane panaši kiekvieną žiemą nors ir vuduržiemį sugalvoja žydėt, uogas augint.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2008 02 13, 12:12)
Pagal mane tai čia mammillaria, pas mane panaši kiekvieną žiemą nors ir vuduržiemį sugalvoja žydėt, uogas augint.

ahaaa
tai, sakai nekeist jos dislokacijos, ane biggrin.gif
Atsakyti
Mano kaktusiukai istiklintam balkone ziemoja. isnesiau tik sausio men., kai paskaiciau, kad kaktusams reikia ziema saliau pabuti. Kada juos reikia parnesti i kambari, kur silta? balkone mazdaug 10-12 laipsniu. Ar jiems uzteks tokios sutrumpintos ziemos, kad pradetu zydeti? Iki siol nezinojau, kad kaktusus reikia pasaldyti Atrodo, kad auginu Ferocactus acanthodes, bet tiksliai nezianu, nes jis nezydejo. Kitu kaktusu pavadinimu irgi nezydau, bet vienas zydejo tokiais skmulkiais raudonais ziedeliais, bet jie ne virsuneje, o per kaktuso viduri lankeliu issideste buvo.
Atsakyti
Auges,mano tokia mamiliarija ištisus metus žydi...ar šaltai,ar šiltai stovi,sausai,ar laistoma....Ir uogas nokina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2008 02 13, 13:29)
ahaaa
tai, sakai nekeist jos dislokacijos, ane  biggrin.gif

Nebūtina, ne tas kaktusas apie kurį šokinėt reiktų. Pastatai kampe pamiršti, nelaistai, o jis vistiek ir žydi, ir uogas nokina, ir krūvom vaikų apsipila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2008 02 13, 13:43)
Mano kaktusiukai istiklintam balkone ziemoja. isnesiau tik sausio men., kai paskaiciau, kad kaktusams reikia ziema saliau pabuti. Kada juos reikia parnesti i kambari, kur silta? balkone mazdaug 10-12 laipsniu. Ar jiems uzteks tokios sutrumpintos ziemos, kad pradetu zydeti? Iki siol nezinojau, kad kaktusus reikia pasaldyti Atrodo, kad auginu Ferocactus acanthodes, bet tiksliai nezianu, nes jis nezydejo. Kitu kaktusu pavadinimu irgi nezydau, bet vienas zydejo tokiais skmulkiais raudonais ziedeliais, bet jie ne virsuneje, o per kaktuso viduri lankeliu issideste buvo.

Tai niekur jų ir nenešk. Nebent dideli šalčiai užeitų, bet jau nepanašu. Tuoj atšils ir jie toliau sėkmingai balkone gyvens. Ten jiems dar geriau.
O tas kaktusas, kur žiedeliai lankeliu buvo tai kažkuri mammillaria smile.gif
Atsakyti
Prisiregistruoja.
Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2008 02 12, 20:55)
Tina, o taviškiai buvo "nušokę" nuo palangių ir vėl sugrįžo ar ten ir žiemavojo g.gif
[/color]

Nea smile.gif tik perveziau, kur vesuma galiu pareguliuoti. Uztat vasara i savo numyleta balkona jie negris, teks ten gyventi ir laukti oranzerijos smile.gif

QUOTE(Vilioja @ 2008 02 12, 21:20)
Tik atsibudus daugiau nikų prisiminiau, bet išliko tik Tina su trumpu languotu sijonuku lotuliukas.gif

lotuliukas.gif na ir ko as tau taip istrigau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 02 12, 21:55)
Merginos, šianakt aš daugelį iš jūsų sapnavau. Visos tokios jaunos, lieknos, su trumpais sijonėliais. Prisimenu gerai, kad Tina buvo su languotu sijonuku, o Crassulos tikrai nebuvo, nors iš viso apie 10 susirinkusių. Į mane kažkaip nelabai kas dėmesį kreipė, bet aš taip iš šono išgirdau, kad kaktusų parda organizuojama Radvilišky lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nail.gif nu gi ryškiai ir aš buvau šitoj kompanijoj nail.gif juk ne veltui pirmadienį su trumpučiu sijonu staipiaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O jei į temą, kaip fainiai kad pas jus kaktusiukai jau žiedelius krauna bigsmile.gif o aš saviškiį nuo kalėdų nemačiau unsure.gif nežinau kaip gyvuoja unsure.gif po savaitės tik pamatysiu, apžiūrėsiu...tikiuosi viskas gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2008 02 13, 16:01)
Tai niekur jų ir nenešk. Nebent dideli šalčiai užeitų, bet jau nepanašu. Tuoj atšils ir jie toliau sėkmingai balkone gyvens. Ten jiems  dar geriau.
O tas kaktusas, kur žiedeliai lankeliu buvo tai kažkuri mammillaria smile.gif

tai kad savaitgali iki -19 žada blink.gif doh.gif
Atsakyti
Tiesa mano "uoga" prasiskleide - tikru tikriausias rhipsalis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 02 13, 21:37)
Tiesa mano "uoga" prasiskleide - tikru tikriausias rhipsalis  tongue.gif

Na gi nagi pasirodom bigsmile.gif

Laputaityte,oho kiek laiko...už tai kaip pasiilgus pulsi prie savo spygliuočių wub.gif

Džeine,juokauji?Iš kur tokios žinios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 02 13, 23:37)
Tiesa mano "uoga" prasiskleide - tikru tikriausias rhipsalis  tongue.gif

Ant viso rhipsalio tik vienas žiedelis? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti