Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Crassula su gimimo diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Crassula,su gimtadieniu !

user posted image
Atsakyti
Koks prisirpęs žiedas wub.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labai labai labai aciu uz sveikinimus!!!! Jie - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ir uz visus linkejimus ir pasveikinimus- labai didelis palinkejimas"atgal"-
Kad niekad neuzgestu noras isigyti,ar pasiseti- dar viena kaktusa!!!!

tai tikriausiai yra gero gyvenimo simbolis mirksiukas.gif
Atsakyti
Crassula, geriausi linkėjimai gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pagelbėkit, reikia patarimo ax.gif
Aš irgi auginu kaktusus - pavadinimu ir nežinau blush2.gif - apvalūs, pirkau žydinčius, bet jau keli metai vaikus veda, o nežydi verysad.gif Ką daryti, kad žydėtų, o ne vaikus augintų?
Gal saulės per daug - auginu ant palangės, langas išeina į pietų pusę? Gal laistau per mažai - nes tik vasara daugiau lieju, nes saulę žemę išdžiovina?
Labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Zinai kaktusas kaktusui nelygus, tad kazka sunku pasakyt. Geriau foto parodyk.
Atsakyti
apšvieskit man protelį, mergaitės- pasėjau paprastas sėklas kaktusų iš žalios stotelės ir sulaukiau daigelių - į kaktusus visai nepanašu, o gal taip ir turi būti? gal tik vėliau išryškėja forma? O gal tai kokios piktžolės - jau net vyras juokias iš mano sėjos? g.gif
Atsakyti
Taip ir turi buti , vos sudygę nelabai jie panašūs į kaktusiukus ax.gif
Atsakyti
[COLOR=green][SIZE=7] Crassula, kuo nuosirdziausiai prisidedu prie sveikinimu.
Puikiu ideju ir kuribinio polekio kuriant grozi. Lengvos rankos rupinantis mylimais augintiniais ir visokeriopos sekmes. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 04 07, 17:52)
Taip ir turi buti , vos sudygę  nelabai jie panašūs į kaktusiukus  ax.gif

ačiū, Auge, palengvinai man laukimą, pagaliau ramiai galėsiu stebėti savo mažiukų stiebimąsi clap.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti