Įkraunama...
Įkraunama...

L'Oreal Paris

QUOTE(wetta @ 2008 02 12, 19:06)
aisku,tai veidukas nepradeda su ja blizget?ar gerai ji nusiplauna?beje kazkaip sunku spalvyte issirinkt kad butu tokia nei per tamsi nei per sviesi,o kokia naudoji ir ar pati esi is sviesiu ar tamsiu?

is tamsesniu naudoju, N5 numeri, ir ji gerai prisitaiko prie odos spalvos. smile.gif
Atsakyti
Nupirkau vakar-Serumas dazytiems plaukams Elvital color-glanz. smile.gifsmile.gif yra atsiliepimai?
Atsakyti
Aš naudoju Loreal Elvital kondicionierių.Plaukai nesivelia,nebesielektrina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkcena: 15 vasario 2008 - 17:08
o kaip ivertintumet naujuosius Glam shine 6 lupu blizgesius?
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 21, 19:44)

čia taip keliam temą? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 02 21, 21:11)
čia taip keliam temą?  lotuliukas.gif

Taip!
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 22, 07:52)

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Skaitinejau sia tema,bet neradau atsiliepimu apie L'oreal Profesionnel "Shine Curl" plauku prieziuros serija. Gal kuri naudojot? Kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 15, 10:41)
Nupirkau vakar-Serumas dazytiems plaukams Elvital color-glanz. smile.gifsmile.gif yra atsiliepimai?

Isbandziau-nieko gero....
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 03 16, 21:07)
Isbandziau-nieko gero....

O man patiko,plaukuciai spindejo,nesivele,lengviau issisukuodavo rolleyes.gif As pirkau ne LT. Atkreipiau demesi,kad cia pigiau jisai kainuoja,as mokejau 10e g.gif
Atsakyti
Galėčiau pasakyti apie naujuosiu blizgius tik tiek, kad jie lipnoki, klampoki, išsilaiko tikrai ilgai, bet bent jau man šiek tiek sušoksta lūpų kampučiuose smile.gif Patinka šešėliai pagal akių spalvą smile.gif L'Orealio lasch architect tušas tai ką aš žinau, padaro musių kojas, mėginsiu tepti su kitu šepetėliu ir taip pavyks prisijaukinti smile.gif
Atsakyti